-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
wego.here.com -on tervezve köztes útvonalat, majd ott elmentve hogyan lehet telefonon előcsalogatni?
(a Saved routes alatt nálam nem jelenik meg)
Köszi
-
sentinel
aktív tag
Hello,
rég telepítettem már a telóra progikat, de most már nem tudom megcsinálni mint régen hogy a web-ről telepítsek programot a telóra, mert az Alkalmazás beszerzése gomb inaktív.
Mitől van ez?
-
sentinel
aktív tag
Szeretném látni a helyem koordinátáit, de nem látom sehol (Here Drive, Maps). Tudnátok segíteni? Esetleg külső app kell ehhez?
-
sentinel
aktív tag
Hello,
Here Drive+ -ban a kedvenceimből hogyan tudok útvonaltervet tervezni hogy lássan merre fog vinni? Mindig csak saját pozícióból akar kiindulni :s
-
sentinel
aktív tag
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok
a Here Drive+ kedvencei amik a telón vannak azokat lehet látni PC-n a bejeéntkezés után valahol? Biztonsági mentésként le lehet menteni ezeket?
-
sentinel
aktív tag
A Find My Phone teljesen jól működik a windowsphone.com-on.
Egy dolog csak, hogy valamiért -1 órát ír kiPhone location
....
11/21/2014 at 6:23 PM
Refresh | Print | Center on mapMost 19:23PM volt ekkor Ez miért lehet? Jól van beállítva Magyarország nekem.
-
sentinel
aktív tag
válasz v.attis #56569 üzenetére
Másodikra:
https://people.live.com/ -ra ha beregizel és a telefont belépteted, akkor lehet kontaktokat összekapcsolni más fiókokkal (pl facebook, Google) vagy pedig importálni. A telefon meg segít az Adatátvitel app az átköltözésben ha kell.[ Szerkesztve ]
-
sentinel
aktív tag
válasz Воланд #56512 üzenetére
Nekem ezt írja ki és nem engedi telepíteni:
"You can't get apps in this region. You can check the Windows Phone Store in your home region to see if the app is available there."
Oh, magyarra kellett áéllítani (angol a win7 és úgy jött be) és most már megy...
[ Szerkesztve ]
-
sentinel
aktív tag
-
sentinel
aktív tag
Uber-t mint taxis közösségi alkalmazást használja valaki windows phone-on? Ha igen, akkor milyen, hogy működik?
-
sentinel
aktív tag
válasz ZavaBalazs #55326 üzenetére
Nekem semmi bajom a frissítés után vele: L520. Vodafonos, de Telenoros belepiszkáltal hallottam hogy voltak gondok valakinek. Vodással semmi!
-
sentinel
aktív tag
-
sentinel
aktív tag
Túrista útvonal-ra progi létezik WP alá?
-
sentinel
aktív tag
válasz Hunork #54374 üzenetére
Eredeti win7 alatt engem a KB2918614-es patch szivatott. Nem is tudtam végképp megoldani, de más sem a neten! Sokan szenvednek ezzel Ez lecseréli a windows installert és némely gépen bajokat okoz. Nem lehet mihez kötni. Ha esetleg unistallálod, újraindítod a géped akkor megpróbálhatod, hátha neked is ez kavar be...
[ Szerkesztve ]
-
sentinel
aktív tag
ha letöltök egy alkalmazást, majd leszedem mert nem tetszik akkor látom a web-en és telefonon is az áruházban a saját alkalmazások menüben.
Kérdésem az ha letöröltem miért van még ebben a listában? Meg törölni szeretném hogy ne dobja be ezeket amikre már nem lesz szükségem...
-
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
egy Viber kérdésem lenne:
- windows phone-on is mindig fut a program amikor van internet elérés?
- nem lehet kilépni belőle csak ha leszedem?
- próbáltam a másik felet hívni akinél nem volt internet, de mégis kicsöngött a Viber. Ez így jó?
- látom a kontakjaim hogy online-ok vagy sem?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest