- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
válasz
sentinel #64670 üzenetére
Here-ben nincs koordináta ha jól tudom. Egy iránytű appal viszont láthatod.
-
jr1994
addikt
válasz
sentinel #57867 üzenetére
Értem, csak nekem most még kell a régi, normál SIM kártya a Motorolához szóval egyelőre nem cseréltetem ki.
Egyébként ha csak simán megmondom hogy a náluk vett új telefonomba micro SIM kell, akkor is kicserélik?Meg szerintem az lesz hogy a két telefonommal járkálok, az új kártyát a régi telefonomban használom amíg tart a 3 hónap kedvezmény, én arról hívom azt a pár embert akit gyakrabban hívok hogy elhasználjam a bónusz perceket, a régi SIM-mel meg (az új telefonban) fogadom a hívásokat. Van esetleg valakinek jobb ötlete hogy oldjam meg az átállást?
-
NoNick
tag
válasz
sentinel #54668 üzenetére
Elvileg, ha tudod wifin szinkronizálni a mapsources.xml-t, akkor lesz turistautak.hu-s térképed közvetlenül a telefonon is. Nekem sajnos nem sikerült még, pedig az Easytransfer pl működik.
Így letöltöttem a szükséges térképet a gépre Navimapper-rel, és átszinkronizáltam OneDrive-on keresztül. -
btudos
nagyúr
válasz
sentinel #54628 üzenetére
NaviComputer
PC-ről tudsz rá térképeket pakolni, a Store topikban ha jól emlékszem van leírás, ha rákeresel megtalálod.
szerk.: Így egyszerűbb.
-
Hunork
veterán
válasz
sentinel #54415 üzenetére
Gyerekek, egy Medipack csomag kellett a Win 8 ProN kiadáshoz, és minden megoldódott, a telefon és fényképezőgép, minden!
Tiszta röhej, hogy egy javítócsomag kellett, én meg már az alaplapomat okoltam.
Amúgy ez kellett, ha valaki hasonló cipőben járna, vagy járni fog: ha USB eszközöket nem kezel a W8 N és KN kiadása
És ő segített, örök hála neki! -
-
törölt tag
-
hroberto
veterán
válasz
sentinel #54168 üzenetére
Fut a háttérügynöke, és elvileg jelez ha hívnak, vagy üzenetet kapsz.
Lehet deaktiválni is, nem muszáj leszedni.
Ha hívást kezdeményezel, és a másik félnél nincs net, akkor úgy hallod mintha csörögne, viszont mikor ténylegesen kicsöng, akkor ezt ki is írja nálad.
Látható, hogy mikor vagy online, vagy mikor voltál utoljára aktív, de tapasztalataim szerint ez nem működik tökéletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest