-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz csabyka666 #85338 üzenetére
"Az akksiidőn tudsz javítani, ha mondjuk nem használod az LTE-t, csak 3G-vel netezel"
fordítva: LTE kevesebb energiával beéri, mint a 3G
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz zsoltzsolt #82892 üzenetére
Sajnos nincs (a tulaj a költözködés során elvesztette).
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Van egy tavaly májusban vásárolt Lumia 535, aminek sajnos elveszett a számlája (MediaMarktban lett véve). A kijelzője most bemondta az unalmast. Van olyan Care Bp.-en ahol számla nélkül, IMEI szám alapján tudnák garanciáztatni? Az Arany János utcaiban mindenképpen kérik a számlát.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Life360 Family Locator-ra tudtok valami alternatívát? Ahogy olvasom április 4-én kivonult a platformról és habár a mostaniakon még igen, a Redstone buildeken már nem fog működni.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Plazmacucci #79385 üzenetére
ráadásul a WhatsApp a WP7 támogatást szünteti meg idén, nem a win10-ét, ahogy a cikk írja
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
kis infó azoknak, akiknek független lumia 640 a készülékük, mégsem ajánlja fel a w10 frissítést az upgrade advisor: [link]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
Erre tudja valaki a megoldást? hard resetet nem szeretnék.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Sweet Lou 6 #52719 üzenetére
á, megtaláltam kisbetűvel a számlán a garanciát, 6 hónap, annyi idős már elmúlt, úgyhogy tárgytalan...
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
T-nél vásárolt nokia fülesemen a léptető/felvevő gomb elromlott, szerintetek ezt vihetem Nokia Care-be, vagy csak T-hez tudom? Számla megvan, mondjuk azon garanciaidő nincs feltüntetve, csak az időpont, hogy kevesebb, mint 1 éve lett vásárolva.
sweetlou6.wordpress.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest