- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Netfone
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
Joccc07
üzenetére
Szerintem ezzel menj a Nagy Android alkalmazás topikba, hátha. De én is úgy tudom, hogy csak a build.prop fájlt módosítva tudsz másnak látszódni.
Többieknek. Visszakaptam a telefont. És hatalmasat csalódtam a pécsi szervizben. Az egy dolog, hogy nem tapasztaltak semmi hibát. De olyan pofátlanul hazudnak, hogy nagyon...Újrahúzták a rendszert. Ja, csak rootolva van a téma, tehát maximum egy Factory reset volt. Szétszedték és kitakarították az akusztikus nyílásokat (aha, mindkét mikrofon lyukja ugyanolyan poros, beleértve az első és hátsó hangszórókat takaró rácsot is...). Úgyhogy most újra pakolok rá fel mindent. Viszont nagyon pozitívan ért, hogy még jó régen egy órát szenvedtem, mire normálisan megcsináltam minden névjegyet, és most, megadva a fiókom, öt másodperc múlva már a teljes névjegyzék olyan volt, mint mikor leadtam. Mondjuk a képek sajnos csak alacsony felbontásúak, ezen a Google dolgozhatna...
Az Árkád tetején álltam, de kifelé nem érvényesítettem a jegyet, ez már a lenti kijárati kapunál jutott eszembe. Már készültem, hogy ez szívás lesz, bedugtam a kártyát, és kiengedett...meg is lepődtem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Home server / házi szerver építése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest