Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz Joccc07 #17855 üzenetére

Szerintem ezzel menj a Nagy Android alkalmazás topikba, hátha. De én is úgy tudom, hogy csak a build.prop fájlt módosítva tudsz másnak látszódni.

Többieknek. Visszakaptam a telefont. És hatalmasat csalódtam a pécsi szervizben. Az egy dolog, hogy nem tapasztaltak semmi hibát. De olyan pofátlanul hazudnak, hogy nagyon...Újrahúzták a rendszert. Ja, csak rootolva van a téma, tehát maximum egy Factory reset volt. Szétszedték és kitakarították az akusztikus nyílásokat (aha, mindkét mikrofon lyukja ugyanolyan poros, beleértve az első és hátsó hangszórókat takaró rácsot is...). Úgyhogy most újra pakolok rá fel mindent. Viszont nagyon pozitívan ért, hogy még jó régen egy órát szenvedtem, mire normálisan megcsináltam minden névjegyet, és most, megadva a fiókom, öt másodperc múlva már a teljes névjegyzék olyan volt, mint mikor leadtam. Mondjuk a képek sajnos csak alacsony felbontásúak, ezen a Google dolgozhatna...

Az Árkád tetején álltam, de kifelé nem érvényesítettem a jegyet, ez már a lenti kijárati kapunál jutott eszembe. Már készültem, hogy ez szívás lesz, bedugtam a kártyát, és kiengedett...meg is lepődtem...

Új hozzászólás Aktív témák