Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
Dare2Live #62947 üzenetére
Neked is igazad van, de itt nem igazán erről van szó. Én sem csípném, ha más akarná nekem megmondani, hogy milyen nyelven használjak egy rom-ot. Ráadásul ebben a hangnemben reagálja le. + Ráadásul olyannal szemben, aki tényleg segítőkész, és hasznos tagja a topiknak. Kit érdekel hogy ki hány napja regisztrált.
Én is próbálkoztam a nyelvtanulással, de sajnos nem volt elég kitartásom. Ott vesztettem, itt viszont nyertem. Ehhez nem létfontosságú a nyelvtudás.
Tisztelem azokat akik beszélnek nyelveket, de nem kritizálom azokat, akik más területen gyengébbek. -
hr2
őstag
-
myke01
senior tag
válasz
Dare2Live #59273 üzenetére
Csak óvatosan vele mert nálam már bekevert.Nem lehetett indítani a beállításokat pedig csak azok kerultek tiltásra amiket a program tiltott.
Az összes "fogaskerekes" és "android" ikonnal jelölt packaget engedélyeznem kellett (amit az app bloatwarenak jelölt),hogy újra észhez térjen a telo. -
válasz
Dare2Live #57473 üzenetére
Én sem azt mondom, hogy jó így, csak azt, hogy megértem a Samsung álláspontját. Úgy gondolták, csináltak az S4-el egy olyan csúcstelót, ami buherálás nélkül is megállja a helyét, a saját fejlesztésű knox-al meg nagyot gurítottak, hiszen így az üzleti felhasználók biztonságban tudhatják a dolgaikat. Sokunknak ez egyáltalán nem szempont, mi csak a hátrányát érezzük, viszont még többen vannak, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy a telójukon ilyen is van, de egyáltalán nem zavarja őket, mert nem buherálgatják a telót.
-
Trespa
tag
válasz
Dare2Live #56600 üzenetére
Azért ne turkàljunk màsnak a zsebében .☺ Mindenki olyat telefont vesz amilyenre szüksége van ,vagy lesz.☺
S4 topic nem S6 ,ez meg a màsik.
különbség van két telefont között nyílvàn , több mint 2 év a difi időben ,csak màs ,hogy az S6 kicsit sem olyan amilyennek kéne lenni . ☺
Aki navit hasznàl napi 156 x annak érdemesebb komplett navit venni,mert a telefonok tudjàk ,de az meg arra lett csak megcsinàlva . -
-
Keem1
veterán
válasz
Dare2Live #50989 üzenetére
Nem hinném, valós fogyasztásnak tűnik, ez a retek android rendszer zabál egy csomót. Folyamatosan ébren tartja a telefont. 2-3 óra az ébren maradás. A kijelző 1 óra 0 perc 42 másodperc most.
50%-on állok és az Android operációs rendszer ébren maradása: 1:03:57.
Ugyanez volt kitkattel is.Első pár app a listában:
- Chrome 8%
- Facebook 5%
- Gmail 5%
- Android operációs rendszer 4% -
gusthy
veterán
válasz
Dare2Live #49324 üzenetére
Előnyök :
- tényleg jobban bírja az aksi
- annak, aki szereti, átlátszó a status bár (speciel én utálom)
- megint lehet írni az SD kártyára külső appoknak
- lehet prioritást adni a notificationoknakHátrányok :
- nincs egygombos nemitas (illetve csak külső app-pal lehet)
- a Facebook messsenger le tudja fektetni eléggé (jobban, mint a 4.4-et) -
migabi24
nagyúr
válasz
Dare2Live #48666 üzenetére
Akkor 10-ből ti vagytok az a 2, azért nézzetek meg rajta 1-2 jobb képet, ne csak a play áruházat nézegessétek, ja meg azt se árt figyelembe venni, hogy nem egyformák a samoledek sem, nekem már ez a 3. S4-em de ennek a legszebb a kijelzője, az asszony i9505-ét leveri, ezt oda merném bármi mellé rakni, a Note 4 is alig volt jobb csak
-
HookR
addikt
válasz
Dare2Live #48619 üzenetére
G2 és S4 között vacilláltam. Amennyire én látom G2 mellett szól:
- Nagyobb gyári aksi és így kijelzőidő
- Optikai képstabilizátor
- FM radió
- 1080p/60fps videofelvételi lehetőség (Erre elvileg buherával S4 is rávehető)
- Leheletnyivel nagyobb kijelző (5" vs 5,2")I9506-os S4 mellett szól:
- Cserélhető aksi (ami a vastagság oltárán áldozva nagyobb kapacitásúra cserélhető)
- Memóriakártyával bővíthető (akár +64GB)
- Prémium Samsung garancia (házhoz jönnek, cserekészüléket adnak, ha úgy adódik)Hosszú távra tervezvén számomra a Samsung előnyei fajsúlyosabbak voltak.
-
tatu611088
tag
válasz
Dare2Live #48460 üzenetére
A műanyagon és a szilikonon átlő a vezeték nélküli töltő, a fémen viszont nem.
Viszont ha veszel hátlapot, akkor a megvastagodás miatt ezek a coverek nem fognak rámenni,de ha csak recevert veszel hozzá (kis lapkát a hátlap alá), akkor meg az nfc-t fogod kevésbé tudni használni. Ezt nevezik legjobb tudomásom szerint "Ördögi körnek". -
Dj.Mike
senior tag
válasz
Dare2Live #47349 üzenetére
Igen közbe lesegettem baszott drágák azok az úgynevezett túlélő tokok szóval valószínű maradok az általad javasolt változatnál. Ha te azt mondod hogy ez is elég neki elvégre gondolom csak próbáltál ezt azt. Egyébként milyen üvegre gondolsz illetve hogyan lehet rátenni?
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Dare2Live #47334 üzenetére
Igazából már nem az eredeti panel van rajta a gyári feketét összetörtem ejtés során azóta tettem rá fehéret hátlappal együtt és valahogy nincs kedvem újabb majd 50k t fizetni megint azért most elkövetek mindent h védjem a telót. Egyébként nem régi a kijelző és nem hiszem h látszana rajta bármi karc is mert állandóan tokba van. Sokkal inkább zavar h kicseszett módon szedi össze az ujjlenyomatokat és hiába törölgetem csak nem csúszik rendesen. Esetleg vmi ötlet a kijelző tisztántartására?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Dare2Live #46655 üzenetére
Jelenleg most Resurrection Remixet ez 3 rom kombója tehát kicsitt több extra van benne mint egy sima CM12-ben.Elötte meg valami kicsit tuningolt GPE verziót.Mind a két rom CM alapú és én egyetlen bugot találtam ha nagyon leveszed a fényerőt és lezárod a képernyőt majd feloldod akkor full fényerőn világít zöldes árnyalattal.De ezt ki tudod küszöbölni úgy, hogy nem veszed le minimumra.
itsmybestgun:Egy CM annyival jobb egy GPE romnál, hogy tele van extra funkciókkal amik hol a kénylemet növelik, hol szebbé teszik rendszert.Bughalmaznak nem nevezném őket főleg, hogy feleannyi rammal is bérik és pörgősebb is a rendszer.
-
QbHead
aktív tag
válasz
Dare2Live #46655 üzenetére
Tudnám minek a cyanogenmod én abból még soha sem találtam egy bugmentes verziót sem lehet hogy ezért megköveztek de szerintem a cm egy roncshalmaz...
akinek kell stabil és biztos hogy jól működő(mivel egy egy port az i9505G ről) android i9505-re annak itt egy link én is ezt használom és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
-
KovyBoy
tag
válasz
Dare2Live #43394 üzenetére
Egy adatmentő programmal tegnap készítettem egy partíció visszaállítást egy külső adattárolóra. Visszajött 22 GB adat, de egy raw files mappába tette be file típusonként csoportosítva és minden file-t átnevezve/sorszámozva.
Amikor lesz időm/türelmem mazsolázgatok belőle, ez is valami. Habár belenéztem pl. a képekbe, de azok túlnyomó része sérült.Számomra ebből 2 dolog a tanulság:
1. amit te is írtál, adatok szinkronizálása. Hiába a jó minőségű SD kártya, ha egy gagyi cserekészülék szétvágja az MBR-t.
2. a saját telefonomon és kártyaolvasómon kívül semmi más eszközbe nem teszem többé a kártyámat."Egy ilyen korszakban élünk sajos amíg el nem lep minket a szemét...."
Sajnos ez valóban így van. -
zseko
veterán
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Dare2Live #42170 üzenetére
Ha jól tudom 14 nap a visszavásárlási kötelezettség. Még akár ha csak màs színű kellene mindössze.
Más: a boot anim és hang hol van, mert a system/media mappában nem találtam számomra ismerős formátumot, így nem metem törölni. De ez a szutyok tés animáció màr idegesít.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Dare2Live #39731 üzenetére
Hozzáadtam, így se ad netet a csatlakozó gépnek. Ma jön a szerelő, majd megkérdem tőle.
Más: Most néztem utána, hogy az S4 csak egy streamen tud a Wifihez csatlakozni, így hiába van 150 vagy 300-as Wifije az embernek, ahhoz is csak 72 Mbiten tud csatlakozni (n szabványon). Az olcsó kínai tabletem meg simán csatlakozik 135 Mbiten, 2 streamen... AC támogatás helyett inkább tettek volna bele 2 streames Wifi modult, sokkal ésszerűbb lett volna (enyhén szólva több embernek van n-es routere mint AC-s). Lehet, hogy a specifikáció nem nézett volna ki olyan szépen az AC támogatás esetleges hiánya miatt, de a vevő jobban járt volna. Ez hasonló kategória, mint a fényképezőgépeknél a megapixelek értelmetlen növelése...
-
KopiBDW
csendes tag
válasz
Dare2Live #39598 üzenetére
Igen,köszönöm engem főzött nem érdekel csak gyári. Ezzel a ROM-al sincs semmi baj,akku ok,stb. De ha jön a 4.4.3 akkor szeretném frissíteni. Ez alatt "exynos" a nyolc mag értendő?
Ha megfigyeled a boot loader-em NB4,ha jól értettem ezeket az S5-re rakják,akkor mit keres Dr.ALBAN-ál is ez egy S4-esen?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest