Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
regass777
csendes tag
még 2 kérdés, és nem zargatlak titeket tovább!
azt írja a leírásban az utolsó pontban idézem: "5, Ha végzett, akkor a telefon el fog indulni, ekkor lehúzhatjuk a kábelről és várjuk meg még bebootol, innentől kezdve használhatóak a ROOT jogok. Tartalmazza a SuperSU v1.30 verzióját a hozzá tartozó *.apk fájlal együtt."
-Ez azt jelenti hogy itt már a 4.4.2-es android indul el, és végeztem is?
-Gondolom biztonsági mentést csináljak mert minden bizonnyal elveszik minden programom, névjegyzékem, képeim, minden?!Hálás köszönetem uraim!
-
regass777
csendes tag
Nem gond, csak tudnám hogy kell pontosan használni a CF-Auto-Root-ot hogy ne csesszem el a telót..mert megpróbálnám akkor újra a 4.4.2-t, ha már más nem marad. Bármi csak ne lollipopp..
(keresgetek youtuben hogy hogyan is kell csinálni elejétől a végéig, ezzel az auto root-al s4-en, de nem igazán találok olyat ami végig mutatná sajnos
)
-
Mate
nagyúr
Reggel mikor hazajövök rárakom a telefont és van 5-6 órája feltölteni, úgyhogy nem gond hogy lassan tölt. Ezen felül pedig mindig rajta tudom tartani, így 100%-al tudok nekivágni a napnak
(#56187) Piloss: Na, remélem nálam is beválik
(#56188) Notalab: Gyárit hol lehet kapni? Csak paddal együtt láttam, csillagászati összegekért.
(#56190) Piloss: Jó drága a Nillkin, bár legalább ott biztosra tud menni az ember.
(#56192) Trespa: Kicsit tartok is tőle, de elenyésző számú balesetről olvastam ahhoz képest, hogy hány tíz, százezer darabot adtak el.
-
lafaty80
addikt
Ezzel egy kicsit vitatkoznék, egy samu szervizes által, aki annyit mondott, hogy helyszíni javításnál nem fogja a szervizes nézegetni a os/csc verziót, de ha bekerül a központi szervizbe ott megnézik. Ha nem egyezik a vásárolt verzióval, akkor a gari is ugorhat (ebben mondjuk ő sem volt 100-as).
-
-
monroe8609
aktív tag
Megkerdeztem, valóban 14 nap. .Köszi!
A problémám ugyanaz ami a kollégának is, gyakorlatilag recseg ropog a hangszoroja...kicsereltettem de ugyanolyan. .szerintem a telefon alapjaiban rosszul lett osszerakva...A samsungos srác kijelentette hogy ez ilyen és ha ez zavar engem akkor ne hallgassam azt a csengohangotNo comment kategória..úgyhogy én most szépen fogom és visszaviszem a t-nek elallok a szerződéstől.
-
Zsolaf
addikt
Nem 7 vagy 8 nap?..
(#55460) tzsolesz: Én nem engedtem volna el a szervizest míg nem ok. lehet. hogy valami berezonál de az nem torzít akkorát tálán.
(#55464) monroe8609 Szerintem akkor több helyen gyártják ezt a modult, és van amelyik gyengébb minőség, csak ezt tudom elképzelni.
-
herni
tag
Elég nagy gáz, hogy ICS-ig minden rendben volt, folyamatosan jöttek a kiegészítő funkciók, gyorsabbá, gördülékenyebbé vált a rendszer. Mostanra lolli-ra már szinte teljesen hibamentes rendszernek kéne lennie, ehelyett inkább rengeteg bosszantó dolog, idegesítő bug ésatöbbi...
-
-
kiscsávó21
csendes tag
-
kiscsávó21
csendes tag
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> SingleDownload.
<ID:0/003> sbl1.mbn
<ID:0/003> NAND Write Start!!
<ID:0/003> FAIL! (Auth) ezt irja ki pit fájl nál is és rom cserénél is. -
norrberth
addikt
Szarok ezek a telefonok egyébként, megpakolom applikációkkal és azt se tudja melyik dimenzióba van, összefossa magát egy kettőre! összeakad és hopp este 20% ot merült..LOL Gps meg a wifi, úgy szívja az akksit.. töltő nélkül a háziból lassan ki sem lehet mozdulni! Az embernek mindig a seggébe kell hogy legyen.. zsengék az akkumulátorok telefon tudásához. maga az android meg egy hányadék.. IOS el együtt.. szemetet adják elfele nekünk..
-
Dzsana
senior tag
Igen is hasznos volt ez a Knoxos leírás! Nem voltam lusta, keresgéltem, a használatiban is nézelődtem, de nem lettem okosabb.
chubby2o6: Köszönjük, már csak az a kérdés, hogy eltávolítható ez a Knox a telefonról? ugyan ez a kérdés vonatkozik egy csomó, számomra felesleges alkalmazásra is, ne foglalja nekem a helyet a telefonon. Pl. Flipboard, Chat On, Trip Advisor, Group Play, Play Újságos, Play Filmek, ez nekem mind-mind nem kell. Ki lehet ezeket irtani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest