Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
monroe8609
aktív tag
válasz
Zsolaf #55463 üzenetére
Igen elkepzelheto hogy több helyen gyártják más minőség.. Csak az a fura hogy csere után is ugyanaz volt.. Vagy a csere hangszóró is ugyanonnan jött, vagy alapjaiban csesztek el valamit a telefon osszeszerelesenel.. Mindenesetre én már bevittem és leadtam a t-be, vissza a feladonak.. Nem tudom mit rendeljek majd miután törlik ezt az elofizetest.. A telefon maga nagyon tetszik, de ugye tudjuk milyen az ember miután megegeti magát..
Más gondja is volt, nem mindig érzékelte az érinteseket, mindezt egy LCD csere után..sztem úgy ahogy van gyári hibás volt.. Tudom hogy nincs tökéletes telefon, mindig vannak kompromisszumok. Ez egy olyan volt ami nálam nem fért bele egy 2evvel ezelőtti csucstelonal..
-
awakening87
aktív tag
válasz
Zsolaf #55011 üzenetére
Aki áttért Lollipop-ra, illetve onnan downgrade-elt KitKat-re, milyen konfigurációról tette mindezt, milyen fájlos rommal, pontosan miket frissített, előtte milyen rom volt fent? Gondolok itt bootloaderre, modemre, stb. A knox-a hogyan változott vagy nem változott?
A Mobile Odin-os/FlashFire-es 4.4.2 rootoltról 5.0.1 rootoltra áttérős módszernél a bootloadert elvileg a Mobile Odin-os móka után kell feltenni.
De mi van, ha nem tesszük fel az új bootloadert, vajon úgy is elindul-e a Lolli? Mert ha igen, akkor elvileg ez a kulcsa az ugrásmentes downgrade-nek.
Úgy emlékszem, hogy ha már zárt a bootloaderünk, akkor azzal már csak előre léphetünk verzióban, vissza már sohasem ugrás nélkül. És ha ugyanazt tesszük fel még egyszer?
Akinek már ugrott a knox, vissza tudta tenni a 4.3-asat vagy a 4.2.2-t mondjuk? És a KitKat-et?
Vagy inkább ugrás után felejtsük el a full gyári romokat és mehetnek a főzöttek?
Már egy csomó helyen olvasom ezt a Lollipop-Kitkat oda-visszalépést és nem áll össze a kép, hogy mitől ugrik a knox, ha ugrik... -
-
norrberth
addikt
válasz
Zsolaf #53862 üzenetére
beszarás. pedig én egyből kiszúrtam, meg a barátnőmé is villan most néztem meg. Befenyített hogy az övét le ne merjem frissíteni erre a szarra. Mikor hívok valakit eddig szépen egy nagy zöld háttér bejött ha felvette! és tudtam mikor vették fel.. most semmi xd max jobb felül írja. Sok minden más.
-
Z10N
veterán
válasz
Zsolaf #53268 üzenetére
Lollipop 5.1.1 frissites van a lathataron. Vajon a samsung fogja frissiteni az S4-t. Elvileg kene, mivel hibajavitas, nem feature update.
-
válasz
Zsolaf #52466 üzenetére
Milyen érdekes, nálam akkor pont fordítva van, simán ráfrissítettem, és most van 60%-on 2 óra kijelzőidővel, soha nem tudta a telefonom KK alatt a 2 óra kijelzőidőt, az hozzátartozik hogy nálam minden fullon van, és már most látom hogy jobb lesz, így nem is foglalkozom a factory resettel.
-
migabi24
nagyúr
-
feketeit
csendes tag
-
Notalab
tag
válasz
Zsolaf #52210 üzenetére
Akkor ha jól értem, ha megjön a T-s Lolli.
1.A frissítéseknél látom, hogy szeretné letölteni, nem töltöm le.
2. Előtte csinálok egy Beállítások-Fiókok-Mentés és visszaállítás:Gyári adatok visszaállítása.
3. Utána a frissítéseknél: Lolli letöltése telepítése.
4. Újra: Gyári adatok visszaállítása.
5. Belakás
...öröm ás boldogság....Valahogy így?
-
válasz
Zsolaf #52140 üzenetére
Értem én, de ettől még nagyon nem jó. Haver most kapta meg egy hete a note 3-ra az 5.0 frissítést, nem lehet némára venni, csak hang van és rezgés, lehet hogy van a rezgésfunkcióknál olyan beállítás amit nem vettünk észre, nem tudom, aztán ha beszélgetsz és van egy másik bejövő hívás, nem egyértelmű hogy átvetted már vagy sem, és a másikat tartásba teszed vagy már az megszakadt, nagyon nem oké, egy ilyen bejövő hívásnál csak azt hallod a másik oldalról, halló, halló, itt vagy?
a kedvencek rendezését nem lehet állítani, kis ikonok vannak ami alatt néhány karakter csak a név, nem úgy mint a KK alatt hogy sorba rendezte és kiírta végig a nevet, és még sok ilyen apróság, vissza is rakta a KK-t 1 hétig bírta a Lollipoppotttt
Lehet hogy az 5.0.1 jobb nem tudom, bár nem hiszem hogy ez változott volna benne, ja és hiába veszi fel a csengőhangot fullra, 1-2 telefonbeszélgetés után vissza lemegy halkra, erre sem jöttünk rá miért van, volt factory reset is, de semmi nem változott...
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Zsolaf #52012 üzenetére
Hát, nem tudom. Nekem már minap szólt a rendszer, hogy nem lehet az alkalmazásokat frissíteni, mert nincs elég hely. Pedig nincsenek fent hatalmas játékok, a fényképek az SD-re mennek stb.
Kevesen tudják pl. hogy a rendszeralkalmazások (pl. Térkép, Play áruház, Chrome stb.) frissítései is a felhasználói tárhelyből vesznek ám el, nem a rendszerpartíción frissülnek! -
lafaty80
addikt
-
szerzol
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest