Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
migabi24 #65369 üzenetére
35-40-be simán el tudod adni szerintem.Ha szép karcmentes és a keret sem kopott akkor 40-et nyugodtan kérhetsz érte. 25 - 30 nagyon kevés érte.
gery14 És a vevőnek említetted hogy alis kijelző van benne? Mert úgy 40-et nem ér meg max 30-at de az nagyon max! Akár mennyi is az alis kijelző, sehol nincs a gyárihoz minőségben.
-
ADP10
aktív tag
válasz
migabi24 #62572 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Még azt elfelejtettem, hogy próbáltam más kamera alkalmazással is, azok sem működnek. A knoxot tegnap ugrasztottam a TWRP backup funkciója kedvéért, de garanciám nincs és nem is volt, szóval eddig is csak azért volt 0x0, mert így is lehetett rootolni.
Tudtok ajánlani megbízható szakit Budapesten?
-
Eclips21
őstag
válasz
migabi24 #62468 üzenetére
filmet nézett vagy nemtudom de nem rendes használat az tuti, s4-re is a teszt oldalak 12óra videólejátszást írnak... s5re 10órát
hát nemtudom.... ezt is elhiszed nem? amúgy filmnézéssel tényleg jobb idő elérhető
mindenki azt hiszel amit akar
6órát talán elhinnék de még azt is nehzen
látom 805ös gépe van lehet abban csoda LTE van és nem fogyaszt?
-
SYMLY
csendes tag
válasz
migabi24 #62462 üzenetére
Azért mert 801 nem azt jelenti hogy jobb és nagyon sok mulik magán az alaplap készleten is amire az egészet építik és bizony bizony Benchmark ide vagy oda az 801 kevesebbet ér el antutuba, geek bench és más tesztekbe is (teszteltem egyszerre egymás mellett asztalra lerakott S4, S5, Oneplus x et- bizony az s4 nyert .)
De az S4 nem "vízálló" nincs benne 16 os kamera meg ujjlenyomat olvasó. ezeket leszámítva biztos nem cserélnék
S4 ről csak S6 ra -
Keem1
veterán
válasz
migabi24 #62312 üzenetére
Nem fogok vitázni veled sem, mert ahogy Rick4 mondja, csak szétcseszném a topikot, azt meg nem akarom.
Csak egybe gondoljatok bele: nem egyszerűbb, logikusabb és biztosabb feltenni az egész romot? Tudom, hogy vacak dolog utána belakni, de ha frissül, frissüljön minden.
És próbáljátok meg az egészet (amit te, Rick4 és awakening87 írt) 2 mondatban átadni egy újonc laikusnak. Vagy azt mondani neki, hogy figyelj, FR, odin, FR és használd. Melyik egyszerűbb?Költői kérdésnek szántam, nem kell válaszolnotok rá, aki akar, az gondolkodjon el rajta.
u.i: az OTA-tól szívnak még a Nexus topikban is, biztos vagyok benne, hogy nem ok nélkül. Aki Nexust használ, azért az valamcsikét konyít hozzá, nyilván nem csak a data partíción múlik. De mondom, befejeztem, majd okítsátok az értetleneket ti.
Az én telefonom jól működik, a többit meg leszarom. Majd Rick4 a nagy arcával elmagyarázza egy tök laikusnak is. -
kalolaci
senior tag
válasz
migabi24 #62267 üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Nyomkodtam már, igaz nem MM-ben, hanem szolgáltatónál. De az, valóban nem volt hosszú idő. Viszont újabb modell révén, valószínű tovább fogja megkapni a frissítéseket. S a 32GB belső tárhely, valamint a 3GB ram is vonzónak hat.
upbuvar: Én is itt nézek szét, vagy a jófogáson. De azt hiszem, inkább személyesen mennék el érte. Azt biztosabbnak gondolom, ilyen értékű telefonnál. -
kalolaci
senior tag
válasz
migabi24 #62264 üzenetére
Èn is a mèrettől tartok, no meg az àràtòl. Mindenkèpp hasznàltan fogok venni, az S4 is ìgy jött. Becserèlni lenne talàn a legjobb, de ha ràkerülne a sor, biztosan sajnàlnàm.
bàlintka: Igen, egyik haverom is S5-öt nyùz, màr kb. kèt ève. Elèg jòl fut S4-hez kèpest, főleg akkumulàtor üzemidő tèren. De Note 4, valamièrt jobban bejön, persze hasznàlat soràn derülne ki. -
Szabcsizz
őstag
válasz
migabi24 #62218 üzenetére
A sima P8 vagy a Lite?Csak azért kérdezem,mert a Lite-hoz jár okosóra,ha jól rémlik.(Magentánál)
Plusz ha tényleg a Lite lett,nem visszalépés egy kicsit?
Nekemis januárban lesz telefoncsere,de eszem ágában sincs Samu helyett mást nézni.11 hónapja használom az S4-et mindenféle gond nélkül,és sosem csalódtam benne.S6,S6 edge,vagy edge+ lesz az utód,esetleg Note 4.
A telefonhoz meg gratula!😀 -
-
-
-
t.dave500
tag
válasz
migabi24 #61630 üzenetére
Ezt tudom, onnan másoltam ki, de az istenért sem változik meg. Tudsz abban segíteni, hogy gépen mivel csomagoljam ki az apk-t aztán mivel vissza? Valamiért nem menti a változásokat, már próbáltam xpoosed-es programot is, az sem. Azt látom megoldásnak hogy én másolom vissza a systemui.apk-t.
-
Keem1
veterán
válasz
migabi24 #61552 üzenetére
Hát nem tudom... Szerintem valami lehet a jelenlévő fiúk, lányok, kutyák fejével is, mert messze nem szar még lollival sem az S4. Egyedül az akkuidőt sírom vissza 4.3-ból (4-5 helyett 2-3 óra kijelző), nyilván érezhető (lenne) a különbség picit sebességben is, de messze nem katasztrofális a helyzet. Viszont mivel nekem kell a relatíve friss rendszer, az apró hátrányokkal (tényleg csak apró) meg tudok békélni.
Ha meg valakinek nem tetszik a lolli, simán visszamehet csokira vagy cukorkára is, nem is értem a rinyát.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #61212 üzenetére
Szia. Köszi a tanácsokat elhiszem hogy sok dolog összefügg. A mostaninál jobban nem is szándékozom pucolni mert nincs lag fagyás vagy fc. Játékok is remekül futnak mostmár de bizony az érintetlen romon megakadtak. Szóval valamit nekem is sikerült eltalálni azért. Antutu is 45k fölött mért szóval azt hiszem el vagyok így egyelőre a rommal. De azért rengeteget kísérleteztem vele. A Knoxot bánom csak mert ugye 5.0.1-en nincs ugrás nélküli root én meg azzal rontottam el hogy ráengedtem cf autorootot és annyi is lett a számlálónak. Főleg így hogy a mostani 4.3-at meg simán rootoltam Towel roottal és gondolom az nem bántotta volna a Knoxot. Mostmár késő bánat. Bocsi ha kicsit hosszúra sikerült az írás. De úgy tudom neked sokáig megvolt a Knox gari. Ja még annyit hogy tapasztalatom szerint a Google szolgáltatások felelősek a készenléti merülésért de nekem kellenek mivel beletartozik a Play áruház is az meg nem árt ha van.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #61191 üzenetére
Szia. Esetleg nem tudnál feltölteni képeket vagy egy listát hogy gyári 4.3-on miket kell feltétlenül meghagyni a system app könyvtárban? Nekem is nagyjából kitakarított 4.3 van 9506-on roottal de szerintem van még bőven pucolni való. Nagyon megköszönném a segítséget.
-
awakening87
aktív tag
válasz
migabi24 #61047 üzenetére
@cyborg X: Pontosan, jól gondolod
Miután ugrott a knox, azóta már nincs értelme teljesen gyári rendszert használni, új lehetőségek nyíltak meg
Az Imperium rom egy darab .zip fájllal érkezik, csak a rendszert meg a kernelt tartalmazza. Custom recovery-ből kell feltenni, Grafikus, érintős Aroma-telepítője van, te választod ki, hogy mely összetevők/beállítások kellenek és melyek nem. Nem wipe-ol; a modemet és a bootloadert nem frissíti, azokat neked kell Odin-nal külön feltenni, ha még frissítetted volna fel valamelyik Lollipop-os verzióra. Elvileg ezt a modemes-bootloaderes részt nem is kötelező megcsinálni, de sokan ajánlják. A recovery-hez sem nyúl hozzá, de azt érdemes a customon hagyni, mondjuk TWRP-n.
A fenti modemes-bootloaderes-recovery-s szabály érvényes a legtöbb custom rom-ra.
Az Imperium 10.1-nek a Sima 5.0.1 HOH2-es gyári TouchWiz rom az alapja, azt alakítgatták mindenféle módon. Pl. ami leírás nélkül feltűnt: kibővítették az újraindítás menüt, néhány alkalmazásból használható az S6-os változat (billentyűzet, galéria, S Health, böngésző), és elvileg ki van javítva valamelyik memóriaszivárgás hiba is. Deodexelt, ezért az Xposed megy mindenféle barkácsolás nélkül. A Viper4Android is megy, de az nem a deodexelés miatt, ott a nem gyári kernel a nyerő@flashcsiga: A modemed és/vagy a bootloadered az FNB8-as? Az tudtommal KitKat, szóval emiatt lehet akár bármi. A GPS Toolbox alkalmazás mit mond? Milyen időszervert állítasz be a Faster GPS-ben?
@migabi24: Nálam is ugyanez, láttam az xda-s videót, találtam egy appot S3-ra, plusz egy honlapot. Nemrég néztem meg a statisztikákat, összesen közel 1,5 órát eszik a ril-fd nevű kernel wakelock, ami szerintem sok. De mintha csak 3G-n lenne ez: H+-ról viszonylag gyorsan visszavált 3G-re, de már nem megy el Idle módba, 4G-n meg igen, de 4G-n meg egyébként is többet fogyaszt a telefon
@Silverblue75: Jó kérdés, még nem tettem fel. A HOH2-es gyári magában valószínűleg nincs olyan jó, mint egy mókolt HOH2-alapú (akár custom) rom. pl. memóriaszivárgásos hiba (ha nem lenne még kijavítva), plusz a sok felesleges alkalmazás. Viszont teljesítményben meg lehet, hogy jobb a gyári (mert nincs deodexelve és xposed sincs), legalábbis Antutu szerint.
Feltételezem, hogy a mostaninál is hasonló a helyzet. Egy rootolt, nem deodexelt custom romot szívesen megnéznék, vagy akár csak simán rootolva és kitakarítva, ahogyan sokan szokták.
Volt már fent nálam a Google Play Edition 5.1 (érintetlen, nem deodexelt, csak rootolt) is, az nagyon gyors és folyamatos volt, még sosem láttam ilyen sebességet S4-en. Egyedül a TouchWiz hiányzott belőle az extráival együtt
A KitKatnél viszont annyival nem jobb a Lollipop, hiába az ART futtatási környezet stb. Ha bevált a 4.4.2, maradj azon. -
gyuri2008
veterán
-
dredjudge84
őstag
válasz
migabi24 #60867 üzenetére
Ha mondjuk odin flashelés közben lerántom a kábelt mikor a bootloadert flasheli, akkor ha garis a teló van rá esély hogy cseréljék?
Csak azért mert már 4szer volt szervizben, már fődarabcserés volt de most is szar, most állandóan újraindulgat. Volt bevizsgáláson de állítólag hibátlan és nem kapok csereutalványt, így szét akarom cseszni, hogy ne tudják javítani.
-
MrRL19
senior tag
válasz
migabi24 #60313 üzenetére
köszönöm a válaszokat lekaparni nem szeretném , mert eladni akarom a közel jövőben ,de így nem a legjobb ,hogy le van kopva a 4 széle ezért gondoltam ,h újra festem (csiszolás, alapozó + festék pont van otthon ezért még ingyen is lenne ) aztán ,h le kopik ugyan úgy nem zavar csak ne legyen csúnya esetleges átadásnál etc..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest