Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyfejű
aktív tag
ha valaki szeretne S4 23hó samsung garival akkor nekem lenne egy 87000ft-ert.az ár fix
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
tomika9988 #42880 üzenetére
Szia.irtam privit....
-
Nagyfejű
aktív tag
azert kérdeztem mert sokan irták hogy az s4 kijelzöje szeret magátol berepedni.igaz ez?
-
Nagyfejű
aktív tag
sziasztok.mennyi idös telok kijelzöje reped el?elöjel van e?illeteve a gti 9515 nél is van ez a hiba?
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
tomika9988 #42758 üzenetére
Nagyon nagyon jó telefon!Nekem soha nem akadozott nem fagyott le,eddig ez a legeslegjobb okos telefonom.Volt iphone-m is az egy förtelmes borzalmas.az s2-m pl pont garancia lejárta elött 3 nappal kicserélte a samsung erre az s4re,szóval eléggé korrekt a garancia is.....
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni tőletek.Vettem egy Samsung Galaxy s4 gt i 9515 készüléket,és a problémám az lenne hogy wifire lépnék fel a teló fullos wifi térerőt mutat de csatlakozáskor nullára esik és kb:2-3 másodperc és ujra mutatja a wifi tererőt maxra,de csatlakozni nem tud a telcsi wifire.Ez mitől lehet?előreis köszönöm szépen a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest