- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
-
Carline
őstag
válasz
Szombó #43731 üzenetére
Régebben én is az SMS backup restore progit használtam, de áttértem az Easy backup & restore-ra.
Ez a google drive-ra is fel tudja tenni a mentést, valamint sms-en kívül a hívásnaplót, (mms-t, naptárt, könyvjelzőket, szótárt, névjegyzéket) is le tudja menteni egy lépésben.@Keem1
Biztos ez alapból is jó, de én szeretem az új romokat kipróbálni. A Blade óta ez már a telefonhasználatom része lett. Evégett hagy keserű szájízt az i9506 garivesztés nélküli mókolásának hiánya. -
Kacsabox
tag
válasz
Szombó #43018 üzenetére
Hát bízom benne, hogy most már a 9506 ost forgalmazzák, mert az S3 ast is már a végén a erősebb kivitelben dobálták és az mellé is oda volt biggyesztve az LTE (Samsung galaxy s III LTE)
Most is így van az s4 mellett és remélem, hogy az arra utal, hogy már az erősebb gépezet ketyeg benne!
Arra nem emlékeztek, hogy mikor rendeltétek, oda volt e írva az LTE jelző? -
Dare2Live
félisten
válasz
Szombó #42707 üzenetére
Nem SOC függő, S600/S800nál sokkal gyengébb SOCokra is jönni fognak 5.0val. Még a RAM függés mint indok is kehés volt de itt egyértelmű hülyeség lenne S5ben is 2giga van.
Eközben ugye szépen fut CM 4.4 kőkori I9000en...
Egyszerűen Samsung eladta és innen neki semmi +bevételt, hasznot nem termel, láthatóan kényszerből megcsinálja ld a 4.4 minőségét.... de komolyan mondom így inkább ne csinálná.
Nincs mit tenni nexust, vagy rendes CM supportos készüléket kell venni.
-
zseko
veterán
válasz
Szombó #41330 üzenetére
Ha arról a Z-ről beszélünk amihez be kell vállalni két év hűséget + havi 15e-es számlát, én is azt mondom, egészségedre
Persze nem ismerem a telefonálási szokásaidat, és elképzelhető hogy neked szükséged is van a korlátlan beszélgetésre (és feltéve persze ha ugyanarról beszélünk), de nekem a 42000 + 24x15000 = 402000 helyett szimpatikusabb a 130000 + 24x3000 = 202000 végösszeg a két évre vetítve
-
-
-
lefkosia
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest