- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Trespa #62913 üzenetére
Most olvastam kicsit vissza.
Ha olvasod ezt pròbàlj ki vmit.Először barbàr ötletnek tünhet,de csinàld meg,nem àrtasz vele.
Vedd ki az akksit,vedd ki a sim kàrtyàt és ujjal vagy körömmel òvatosan nyomd meg a sim kàrtya tartò lemezt a telefon felé majd törölgesd àt a sim kàrtyàt és ùgy rakd vissza.
Egy pròbàt megér. -
válasz
Trespa #62428 üzenetére
Megmondom őszintén, el nem tudom képzelni, mi a bonyolult a Novában, szerintem egyszerű, mint egy faék, ráadásul magyar nyelvű.
Rengeteg launchert kipróbáltam, Apexet is, igaz, azt még egy régebbi telómon. Állandóan újratöltötte magát, akkor váltottam Novára, azóta csak ezt vagyok hajlandó használni. -
2o1i
senior tag
válasz
Trespa #62424 üzenetére
Én az Apex launcher-t használom.
Mindenki a Nova-t isteníti, de szerintem az Apex kategóriákkal jobb tőle. Az ingyenes változat is szinte kompromisszum mentes.
Próbáld ki!
Múltkor próba képen felraktam a Nova-t, de 5 percnél tovább nem bírtam vele. Pedig még fizettem is érte. -
2o1i
senior tag
válasz
Trespa #62395 üzenetére
Én meg most döntöttem úgy, hogy felrakom az 5.0.1-et.
Mivel találtam egy nagyon jó root nélküli reklámblokkolót, így adok neki egy esélyt.
Ami az utóbbi hetekben rettenetesen fel tudott idegesíteni a 4.3, pedig újra is raktam az egészet.
Messenger üzenetek fél órás késéssel érkeztek, gmail szintén ha a kijelző nem aktív.
Tegnap 2x is eljátszotta, hogy nem lehetett felvenni a telefont ha hívtak.
Hasonló probléma az is, hogy a messenger megnyitásakor fél percig írta, hogy várakozás a kapcsolódásra.
Ezek a hibák a Tab 4-en nincsenek, igaz ezen az 5.1.1 fut.
A mai napig visszasírom a G2-esemet.
Amint módomban áll, lecserélem az S4-et. -
válasz
Trespa #62395 üzenetére
Használj másik launchert. Én a Nova Prime-ot használom, tökéletes. A legapróbb részletekig testreszabható, gyors, kevés ramot eszik. Az ingyenes is elég lehet, de a Prime-ban több beállítási lehetőség van.https://mega.nz/#!mwZSRZ7I!QWBGNGI6lWRp8BI0UC_7EOrWEVWzh792z1d5pFFhfNc
https://mega.nz/#!us4CGKIC!lLPjUfnXcxVsfkkn9sik1339OFlLUUTiQsL_HN2qWeg
Telóról vagyok, szal csak így tudtam linkelni, az első a Nova Prime 4.2.1, a második a Tesla Unreaded, sz olvasatlan üzenetek számát mutatja az ikonokon. -
-
Keem1
veterán
válasz
Trespa #62049 üzenetére
Nekem is kell az ötös rendszer. Kellően kipucoltam, így a sebesség a mindennapi használathoz nekem már jó. Persze vannak apró megakadások néha, de együtt tudok élni velük. Az akkuidő nem túl acélos, de rossznak se mondható. Ha messzire kerülök konnektortól vagy utazom valahová, úgyis mindig van egy teljesen feltöltött tartalék akku nálam. Ennyi...
Ja, és a sebességhez van viszonyítási alapom, mivel van nexusom is, szűz alaprendszerrel, rootolva, kitakarítva.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Trespa #61981 üzenetére
Most is "recseg,pattog"?
Más:4.2.2. gyári böngésző:ezt használom mindig.250-300 óra uptime után lehal a wifi.Lassú,nem tölt be semmit.Ha 4g-re váltom és böngészek,majd vissza wifire,akkor úgy "megyeget".App chace törlés nem oldja meg,csak a teljes adat törlés (de ilyenkor a jelszavakat be kell vinni újra,azért nemár) alkalmazáson belül,vagy restart.Más probléma nincs ennyi üzemidő után!Tudom van más böngésző,de ezt szoktam meg,bőven jó nekem.Ha valaki linkel egy Play-es alkalmazást,vagy én keresek,hogy linkelni tudjam,és a böngészőt választom play alkalmazás helyett,akkor azt írja:ez a böngésző nem támogatott,használjam a play alkalmazást.Eddig ment,de kb2-3 hete ezt írja....
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Trespa #61819 üzenetére
Azért két oldala van az érmének. Pl. A tévé- vagy autógyártókat sem kötelezi senki, hogy 2 év után beépítsék teljesen ingyen az időközben megjelenő technikai fejlesztéseket. Különben kinek lehetne eladni az új tévéket, autókat?
Telóknál ugyanígy van ez... (Más kérdés persze a hibás működést okozó problémák javítása.) -
upbuvar
tag
-
poli27
veterán
válasz
Trespa #56605 üzenetére
Mond mi az amiben többet tud a gyári navi?.... Lassú is meg lassú is stb stb Az meg hogy azt mondod a teló alkalmas rá de jobb a gyári navi ne nevettess.... amikor a gyári navikat kihozták még nem volt okostelefon, most már nem is gyártanak szinte nagyon ilyeneket, persze azért még lehet kapni de a kereslet visszaesett...
-
zaurac
tag
válasz
Trespa #56279 üzenetére
Nekem is fél éves,kicsit paráztam is
,de xda-n is sokan írták h. odinnal nincs baj, viszont aki mókolgatta a bootloadert (odinnal másikat tett, stb ),annál ugrott. Van még egy módszer, ami nekem új volt: KIES/Smartswitch-ben a "vészhelyzeti visszaállítás, inicializálás ",ez visszateszi a KK-t is imei és sorozatsz. alapján,ha saját telódnak megfelelő hivatalos Lolli még nem jelent meg.
-
norrberth
addikt
válasz
Trespa #54699 üzenetére
Igen érzem én is! a kioldáskor! értesitősáv lehúzáskor suhan!! rányomok a beállításokra azonnal vágja be! nyomkodom össze vissza sokkal gördülékenyebb! belépek a galériába elkezdem gyorsan sorba pörgetni a képeket a csokit veri. Mikor a kezembe veszem a Kit Kat-ot érzem egyből! így már van különbség! ha tudok hasonlítani
-
hr2
őstag
válasz
Trespa #52929 üzenetére
Feltettem ezt a ROM-ot, valami eszeveszett gyors.
Marad is egyelőre. -
zAPAtyin
tag
-
QbHead
aktív tag
válasz
Trespa #49440 üzenetére
EverythingMe amíg a novások meg a gyárisak csak keresik az appot addigra már futtatom a gamet/böngészőt vagy bármit
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest