Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
Ne izgulj, már én is összevesztem az asszonnyal. Biztos van valami a levegőben
-
Zsolaf
addikt
válasz
PainKiller13 #59942 üzenetére
Olyan csak gagyiban létezik, nem ajánlott, a gyári Samsung is vastagabb nem véletlen valószínűnek tartom.
-
Zsolaf
addikt
Valaki használ i9505-ön google edition romot, ha igen merre keressem, mert néha elegem van a touchwiz-től. knox már ugrott és nincs is garancia rá ugyhogy az nem akadály, előre is koszonom
-
Zsolaf
addikt
válasz
menyhartlevi #57835 üzenetére
Nem kell újratelepíteni, elég ha csinálsz egy gyári visszaállítást, az töröl minden adatot, ments mindent előtte ha kell. Ha romot teszel fel akkor sem árt a visszaállítás, mert akkor újra gyári állapotba kerül és ha volt olyan dolog amitől lassult eltűnik.
-
Zsolaf
addikt
Lolliban másnak is a képernyőn ott marad az előző hívás képe ha felébreszti a telefont? kezd idegesíteni
-
Zsolaf
addikt
válasz
awakening87 #55602 üzenetére
Ez butaság! Mi köze a boot animációnak a ram szivárgáshoz? Meg ha csak az lenne már rég meg lenne oldva a probléma.
-
Zsolaf
addikt
Nem 7 vagy 8 nap?..
(#55460) tzsolesz: Én nem engedtem volna el a szervizest míg nem ok. lehet. hogy valami berezonál de az nem torzít akkorát tálán.
(#55464) monroe8609 Szerintem akkor több helyen gyártják ezt a modult, és van amelyik gyengébb minőség, csak ezt tudom elképzelni.
-
Zsolaf
addikt
válasz
fermacht1994 #55299 üzenetére
Igen
de van egy két plusz app amit rom felrakása után lehet simán törölni, nekem is ez van fent ez már naon jó lolli.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Ateszpapa #55108 üzenetére
i9505 5.0.1 DBT lassú a letöltés türelem... 1-2 óra
ja és regisztrálni kell akkor enged letölteni csak.
-
Zsolaf
addikt
Na feltettem i9505-re az új DBT-s romot ami a legfrissebb javításokkal van tele.
Végre nem rezeg a 100% féltöltésnél ha rezgőre van állítva a telefon, ez is hiba volt, és a "megszakítások" elnevezés végre "ne zavarjanak" nevet kapott és az ikonjai is más a status báron. Egyelőre ennyi, de ez nekem már elég is.
-
Zsolaf
addikt
A diótörő S6
kemény!
-
Zsolaf
addikt
válasz
rayoliviero #53791 üzenetére
Azzal vigyázz mert a legtöbb eredetinek hirdeti de hamis.
-
Zsolaf
addikt
válasz
laszlolczka #53770 üzenetére
Ugrik ha vissza teszed!!
-
Zsolaf
addikt
Új TouchWiz UX nem gyenge
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
válasz
Kavinton75 #52870 üzenetére
Akku rossz 1000% unokatesómnak ugyan ez volt, hülyeséget mutatott, 38%-nál kikapcsolt kicserélte azóta nincs baja, de ha tudod kérj valakitől kölcsön egy próbára.
-
Zsolaf
addikt
válasz
mariopapai04 #52462 üzenetére
Ha nem csináltál a frissítés után egy resetet akkor én javaslom csinálj, és utána kell neki kb.2 nap amíg beáll, nekem is 2-3 napig merült mint a Titanic, azóta tökéletes.
-
Zsolaf
addikt
válasz
migabi24 #52262 üzenetére
Mit magyarazzam ha nem teszed fel ugysem. Leirtak mar sokan mik vannak benne a net is tele van h miket tud. Ennek ellenere csak azt szajkozzatok h minek feltenni. Nem ertem a kerdest... miert baj az hogy mi feltettuk, ja h mert te meg gondolkodsz rajta azert mi vagyunk a hulyek. Nekem ez jon le a szavaidbol. En nem bantam meg rosszabb nem let es ez a lenyeg.
-
Zsolaf
addikt
Lehet trabantal is száguldozni az biztos, csak nem kényelmes!
-
Zsolaf
addikt
válasz
migabi24 #52246 üzenetére
Te úgy csinálsz mintha nem ez lett volna minden új szoftvernél, elég rég használsz androidot nem mindig ez volt és lesz is.
Senkinek nem kell feltenni az új verziót de az emberi kíváncsiság az ilyen, én is szeretem az új dolgokat, ezért fel is tettem, de tudom Te is fel fogod tenni csak még kéreted magad
(#52247) Ateszpapa: Lehet várni, de mire??? Hogy többen leírják, hogy laggol vagy hogy többen leírják, hogy jó, úgyis akkor látod ha feltetted... addig felesleges kiírni, hogy nem teszem fel MERT
-
Zsolaf
addikt
válasz
csabai022 #52194 üzenetére
Jobb híján jó ez így, azt próbáltam még, hogy ha az érintés rezgés erősségét állítottam akkor az amikor rádugom a töltőt akkor is rezzen egyet, azt szabályozza azzal. Nem értem... ébresztőt leteszteltem az megy így is, mert az nekem rezgőn is van meg hangon egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest