- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
válasz
SteveJobs #42889 üzenetére
A MIUI oldalára épp tegnap került fel az első KitKat alapú rom az i9505 variánshoz. Ezt próbáltad?
-
öregpapa
tag
válasz
SteveJobs #42766 üzenetére
..Hello!Köszönöm a visszajelzést az Eudemony romról,szerintem is jó és szép és nagyon jó az aksi ideje.Egy a lényeg, a tíszta telepítés,tehát első alkalommal teljes törlés!Amennyiben telepítés után hiba jelentkezík,akkor is segíthet egy teljes törlés,főleg ha előtte nem csínáltál.A sim problémát nekem az oldotta meg,hogy feltettem az NH7-es modemet.Egyébként az xda-n minden le van írva,csak az a baj ,hogy én is első alkalommal kapkodtam,de most már híbátlan és egyedűlálló a megjelenése!!!!
-
öregpapa
tag
válasz
SteveJobs #42694 üzenetére
Körülbelül egy hete volt szó az Eudemony romról,én ajánlottam "maguu" nevü fórumtársunknak.Én már hónapok óta ezt használom legnagyobb megelégedésemre! Pontosan ma fríssült a v 6.4-re.Recoweryből telepíted,bejön az aroma telepítő amiben saját igényeidre fomázod!CSC-t is kell választani,én a BTU-t használom és természetesen van benne magyar nyelvazt a bekapcsolásnál kell beállítani! Ha elakadsz írj prívát űzit!!
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
SteveJobs #42684 üzenetére
Nem mondom, hogy nem félek, netán olyan hibát ejtek, hogy be sem kapcsol többet. Amitől pont nem kellene, mert ez a legjobb rossz ami történhet, mert akkor tuti nem tudják ki okolható a téglásodásért. Egy Vodafon tabot garanciáztattam le így. Bár ott nem buherálálás miatt halt le, de cm rom volt rajta. Akkor az alcatelem is úgy ment garanciás alaplap cserébe, hogy cm volt azon is. Akkor itt vannak a releváns példák a knox ugrott telefonok prémium szervize. Mi több az ace-s topik összefoglalóban is van egy említés, hogy bár a root és sw csere garancia vesztéssel jár, de a szervíz nem külőnösebben foglalkozik vele. Ezek alapján akkor kicsit túllihegett a dolog.
Ezzel nem buzdítani akarok senkit, hogy essen neki és tornázza fel 100-ig a knox-ot, és utánna netán ne garanciázzák le a készüléket, de eddig csak azt olvastam, hogy nem törődtek vele.
A 9505i elő kiadásokon nincs knox. Akkor én miért legyek "korlátozva"?!
Gyarló vagyok és mégjobban kíváncsi!Ha le tudom menteni ezt a rendszert, el kezdem kipróbálgatni a custom rom-okat. Ha nagy galiba lenne, van haver a TMX-nél, neki meg ott a samsung szervízeseközt. Tehát annyira nagy félni valóm nincs, ha hardver hibát nem csinálok...
-
exelsior1
senior tag
válasz
SteveJobs #42633 üzenetére
Üveg hátlapos. Most repedt el pont :S Kicsit hajlítgattam, ill próbáltam vissza hajlítani esés után ,de az már sok volt neki :S Kéne egy új, de 30 dolcsi az sok pénz manapság :S Ha valakinek van esetleg egy és megválna tőle, adnék cserébe egy ilyen enyhén már extrém tokot (piros az eleje)
-
Gizmo94
veterán
válasz
SteveJobs #42267 üzenetére
Sejtelmem sincs. Ezt neki kell tudnia. Én ugyan nem kísérleteznék vele, de ha ennyire szeretné, akkor vállalni kell a rizikót, és utána vagy nevetés, vagy sírás-
fcbarca: Legyek rohadék? Ok, legyek.
Részemről én akkorát nem nyertem veled, tehát nekem tökmindegy, hogy melyik topikba jársz.
Segítséget kértél, azt kaptál, több embertől is, mert nyilván már a régi tagok igen sok sírást láttak, kezdve az első Galaxy topiktól a hasonló esetekből. A többi rajtad áll.
-
exelsior1
senior tag
válasz
SteveJobs #42252 üzenetére
Sok a kivágás rajta. Eddig semmi ilyen gondom nincs vele. Jó méretes eszköz lett, de mutatós, zsebben jól védett. A fedlap nem az igazi, nem nagyon akarja a teló érzékelni hogy rajta van, szal ez az ablak dolog elég felemás. Ha épp érzékelni akkor tök jó mert bekapcsol fedlap felemelésekor. Ezzen még agyalok, ohgy hogyan oldjam meg hogy mindig jó legyrn
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest