- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cami][us
senior tag
Akkor az FX 5800 diadalútja véget ért, meg már én is megsüketültem.
-
ledgeri
nagyúr
A korábbi elveszett cikben még 580-asok voltak említve, béta blog alapján... és hogy az egész 10-es pakk (580-589.99) még kompatibilis lesz...
Mindegy is, monjuk, nálam az utóbbi 4 évben amikor vga drivert frissítenék behal az akár nettelenül, frissen telepített friss windows, szóval csak az fog bántani, hogy a sorban nem látom azt amim van... -
A Win7-es támogatása is kitartott annak az ESU-ja végéig. Bár vélhetően támogatták volna tovább is, csak a Steam böngészője Chromium alapon működik; és a Chromium az ESU végéig jött ki Win7-re; így a Steam sem ment tovább. Vagyis szerintem a Win10 támogatása is még legalább 3 évig kitart majd (2028 októberéig) szinte biztosan.
-
MrT
csendes tag
És a Steam meddig húzza win10-en? Hamarosan beszántják mint win7-en?
-
tibaimp
nagyúr
Pedig én még nm akartam átállni Win11-re, csak majd, amikor alrendszert (CPU+lap+RAM) cserélek, terv szerint olyan 2027-28 környéke.
-
Pista0001
addikt
Na szuper, ebben az összes (még) támogatott Nvidia karim (M2000M, P1000, 970, 1030, 1050ti) benne van.
-
A cikkben azért szerepelhetne, hogy ez akkor melyik VGA-kat érinti. Én nem vagyok annyira expert, hogy az architektúra alapján tudjam, melyik VGA lesz end of life-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest