- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slapy
aktív tag
Szia! Ugyanez van nálam is annyi különbséggel hogy nekem a képek és a naptár is szinkronizálva volt a telefonra! Mind eltűnt...próbáltam régebbi fb app-okat is azokkal ugyanez! Megoldást még nem találtam, de olvastam egy külföldi oldalon hogy google és facebook között van valami balhé és ennek köszönhető....
-
Mate
nagyúr
Most ezt néztem. Állítólag eredeti
-
TTTotya
senior tag
Nekem mondjuk pont 132 000 találatot dobott ki rá a Google. Nexus 5-ön nekem is volt már ilyen problémám. Itt elég szépen összefoglalják a megoldási lehetőségeket.
-
Imike_80
aktív tag
Pont ezt akartam kérdezni, hogy hol lehet venni ilyen Black Edition hátlapot. Nekem fehér kellene - látom olyan is van. De akkor ez az Aliexpresses nem az igazi? Esetleg más valaki rendelt máshonnan?
Ez olyan amúgy, mint az S5 Mini hátlapja? Nekem az bejön.Másik kérdés:
A szövegfelolvasó funkciót használja valaki? Tudjátok hogyan lehet felrakni magyar nyelvet? Az előző telefonom tudta azt, hogy kimondta annak a nevét, aki hívott. És tökre megszoktam. A Nuance megvan, ami tartalmaz magyar nyelvet is, de nem tudom hogyan lehetne működésre bírni S4-en. -
Notalab
tag
Szia! Én is rendeletem bőrhatású hátlapot az Expasystől, és nekem nagyon tetszik, elegáns a készülék tőle, talán képeket is raktam fel róla, (ha visszakeresel, március eleje).
Nekem sem bőr természetesen, hanem: "bőrhatású", de egyáltalán nem csúszósabb a gyári műanyagnál, sőt "tapadósabb a fogása".megtaláltam a képeket:
[link] -
Lefty
addikt
Dettó. A névjegyzéknek meg a naptárnak kifejezetten örülök, hogy végre jól néz ki meg nem lassú.
Amúgy lezárt képernyőkor, ha megnyomom mondjuk a home gombot, hogy ránézzek hány óra, vagy mi történt, kb 3 mp alatt újra elsötétül, ezt nem lehet valahogy állítani? Korábban nem volt ilyen rövid ez az idő.
-
bazsy1981
tag
na az frankó lenne
ez alapján ha csinálom akkor így jó? :
Extract (unzip) the firmware file
Download Odin v3.09
Extract Odin ZIP file
Open Odin v.3.09
Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
Add the firmware file to AP / PDA
Make sure re-partition is NOT ticked
Click the start button, sit back and wait few minutes -
-
lkristóf
senior tag
-
Lefty
addikt
Ha full fényerőn van, akkor ne csodálkozz. Nem igazán butítok le semmit, nem kötök kompromisszumokat, úgy használom, ahogy szeretem. Nekem a fényerő eléggé minimálon van mindig, csak kültérben húzok rá picit, nekem kifolyik tőle egyébként szemem ha nagy a fényerő. Az erengiatakarékos mód mindig be van kapcsolva, illetve letiltottam az előtelepített gyári appokat, amiket amúgy sem használnék soha. Amit szinte folyamatosan használok, az a facebook, messenger, instagram, chrome. Kb. ennyi a történet.
-
Don't Panic
senior tag
én hétfőn vettem át! az enyém egy Refurbished darab lehetett mert a csomagolása elég gyűrött volt és ki volt nyitva és erre rá volt egy samus zárjegy vagy valami szekurcsi matrica mind1 nem hápogtam tovább a trémobilba de mondtam a kis csajnak h ez kibaszott gáz!
Ennek ellenére maga a töltő és az aksi is új volt! egy kicsit hozott üzemidőben egy 24 órát ment 3-ra kijelző idő estére wifi+mobilnet kilőve de a hálózaton fent volt. napköznem folyamat wi-fi és mobilnet ha úton voltam.
made in Korea az aksi4 ropit megért maga a töltő szép 3led állás piros . sárga és zöld.
-
Trespa
tag
Galaxy S4 Model Breakdown
i9500– The original S4 with 3G coverage and the Exynos 5 Octa 8-core chipset sold in Asia, Africa, & some parts of Europe.
i9502– Same features as the i9500 with dual sim slots released in China.
i9505– The original 4G S4 with Snapdragon 1.9ghz 4-core processor sold in United States, Canada, Australia, and most parts of Europe.
i9506– Same features as the i9505 with the faster 2.3ghz Snapdragon 800 processor & 4G + support. Available in Europe & Australia.
i9507– Same features as the i9505 but with 4G+ LTE-A support released in Australia & Hong Kong
-
spinkler
tag
Szia! Köszi, így most már jó. Nem tudom ez miért nem jutott nekem is eszembe
Más: Hogy tudom megváltoztatni, mi legyen az alapértelmezett zenelejátszó a Fájlkezelőben? Az alapértelmezett alkalmazásokban összesen 2 program van, miközben rengeteg alapértelmezett applikációk vannak beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest