Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
MunezXBK #44528 üzenetére
Szerintem is kínaibb az MI-4, viszont az MIUI letisztultabb, mint az EMUI.
Mondanám, bár nem használtam, hogy az EMUI az full MIUI koppintás, míg azért az iOS és a MIUI között van különbség szép számmal.
De most a stock Lollipop-al a Nexus 5-ön valahogy egyikhez sincs kedvem. Úgy érzem eljutott arra a szintre a stock Android, hogy nem kell helyettesítő megoldásokat használni, hogy használható telefont kapjunk. Hosszú volt az út, ide, s tova 5-6 év, de kimondható, hogy lezárultak az alpha, beta tesztek. -
Dare2Live
félisten
válasz
MunezXBK #40820 üzenetére
raktam rá Ts gyárit avvel müködik de recovery az nincs.
rakok rá cf auto rootot, root ugyis kell és az felrakja stock recoveryt is. [link]
root, stock recovery megvan. szuperprobálok rakni rá CWM recoveryt a cél ugye ez lenne [link] elsőre megvan aztán ki tudja hogy visszamászik az eredeti stock recovery.
Megpróbálom akkor stock recoveryből felrakni CWMet, CWM most rákérdez, hogy be akarom úgy állítani, hogy ő induljon és ne a stock mondom persze wtf akkor elöbb ez volt a baj? erre újra eldobja magát. Hogy pusztulna meg.Most megint felraktam rá a Ts gyárit... 23kor nekiáltam, hogy ez egy jó fél óra erre 4ht tököltem vele és ott vagyok ahol voltam.
-
minek?:S
őstag
válasz
MunezXBK #39095 üzenetére
Haverom nem tud berakni "saját zenét" csengőhangnak, próbálta úgy is, hogy be rakja másik mappába, de úgy sem, csak a stock csengőhangok mennek neki. Most nem tudom megmondani melyik mappákba tette, de pár esélyesbe, ahol elvileg kéne működnie.
Kerio
Rajtam kívül kb 3an nem kaptak választ.. igaz. nem olvastam végig amit írtak, de elég hosszú volt, szóval gondolom ők magyaráztak is valamit és ezek csak így ma délután-este.
-
nfsu17
veterán
-
sanyek2
senior tag
válasz
MunezXBK #36462 üzenetére
Ne.. Ez most komoly?!
Gondolod, mindenki konnektor közelben van, vagy éppen mindenkinek egyezik az igénye a tiéddel? Nem támadás, de nem értem ezt most miért a saját egyedi igényeidet vetíted ki?
Elvégre azért van a blog, hogy segítsük a másikat. Ha mindenki egyforma igényekkel használná a készüléket, nem lenne blog, nem lennének típusok, sőt márkák sem.Hogy érdekel e az akku idő? Téged nem? Jó neked. Szerintem egyedül vagy vele.
-
válasz
MunezXBK #36184 üzenetére
attól másoknál még igen.
FrankMonzano; mert ha nem mindenkinél problémás. illetve a felhasználók jelentős többségénél nincs hiba, akkor nem feltétlenül a firmware a hibás.
mgTerminator; nem nyilatkozok olyanról, amit nem próbáltam/teszteltem.
volt már nálam rengeteg olyan telefon, amin adott alkalmazás okozta a problémás merülést. -
Gizmo94
veterán
válasz
Nem is fog,hibátlan applikáció. Tökéletesen fut,nincs vele baj és beállítható többféleképpen is. Nyilván aki nem használta, az nem tudja.
Frank Monzano: Mégha a nagytudásúak nem is fagyasztgatnak soha semmit, azért ha van időd próbáld ki a butábbak verzióját is.
Próbáld ki úgy is, hogy a google szemetét kilövöd. Újságos, zene, game hub, stb. Meg a wifi sharing-et is, ha nem kell. Chat on és társait is, ha nem használod.Csodát nem tesz, de jobb lehet.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Kali viszont soha nem is használta, de tudja hogy ártalmas!
Amúgy nálam se volt vele gondFrank: mert egy átlag hülye felhasználó, aki azt sem tudja milyen telefonja van, pont beleszarik hogy az android folyamat pár %-al többet fogyaszt a kelleténél, és pontosan ezért került bele a KNOX is, mert így gondolják a "nagyok"....
-
Gizmo94
veterán
válasz
MunezXBK #35998 üzenetére
LOL Az meglehet, De milyen igények már... HDMI aljzat.. Hogy az végülis mekkora, az már ugye más kérdés.. Vastagabb mint a telefon.. OMG... A következő az lesz, hogy miért nem 3D-s a kijelző, meg miért nincs benne Blu-Ray...
Szerk: Mostanában a trendy a szétpergett és az eléredt.
-
-
jeanvaljean
tag
válasz
MunezXBK #33860 üzenetére
Többen panaszkodtak rá, hogy látszólag indokolatlanul merül, elég drasztikusan, használat mellett is, meg, hogy már nap végét nehezen bírja ki (gondolom nem az új telóról van szó - de nem szeretnék két év múlva ismét újat venni, és folyamatosan töltögeni sem.) Játék kizárva, telefonálás alkalmankéntmobilnet és általában wifi.
Számomra a Moto G ideális, fantasztikus telefon, de az S4-nek szerintem nagyon jó a kamerája.
Mit gondolsz?
-
válasz
MunezXBK #33047 üzenetére
nekem minden rendbe vele, kivéve hogy 4.4.2 alatt nem sikerül mindíg a mobilnet kapcsolat
ami tekittel arra, hogy egy 100K+ telefon, már ami az árát illeti, elég idegesítő hiba
konkrétan szétbasz tőle az ideg, mivel folyamatos net kéne a munkám miattde sebaj, mert az S3 "pót" telefon a másik kezemben ellátja ezt az aprócska hiányosságot
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest