- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
gery14 #65232 üzenetére
Azóta ránéztem, másik bootloadert kell felrakni meg modemet.Azért nem látta a simet.Sztem előtte egy 4+1 fájlost kéne feldobni, de azért nem Odinozok.CM13 azóta sokkal jobb lett, 1 hónapja használom és még soha semmi nem fagyott le.Sdmaid appot rootjoggal nem szereti, egyszer bosszúból eldugta a download mappát. Ez volt a legdurvább, elvettem a rootjogot sdmaidtől és megjavult.Nem minden kiadás egyforma stabil kb 4 naponta változik, de nekem idáig a legjobb.
-
FrezeR
senior tag
-
awakening87
aktív tag
válasz
gery14 #56404 üzenetére
Szia!
ez a Leeno-féle 4.3-as cucc két részes:
Az első része kb. 2,2 GB, nálad meg 8 MB-ot látok, szóval ez nem jó, ezért jelez hibát az Odin.
A második része meg nagyjából 80 MB körül van, ha jól emlékszem. (ami pedig a két darab modemet tartalmazó .bin fájlt tartalmazza)A menet kb. így néz ki, mindegyik lépés a linkelt fórumtémából van összeszedve:
- Odinnal felteszed a már most is próbált tar.md5 fájlt, ezt az AP-hez (PDA, ha régebbi az Odin) kell betallózni
- Odinnal felteszed a kb. 80 MB-os második tar.md5-öt, ezt a CP-hez (PHONE) kell betallózniElvileg ezek után be fog bootolni.
Ha bootloopod van, irány a recovery mód és nyomj egy factory resetet.
Utána nézd meg, hogy megy-e a hang, lehet-e telefonálni, megy-e a mobilnet, a Bluetooth, NFC, meg a wifi. Ha nem, akkor tényleg kellenek a továbbiak.
Eddig elvileg a 0x0-ások is megcsinálhatják gond nélkül.
De innentől két részre ágazik a dolog!
0x1:
- custom recovery-t felteszed és a recoveryben felteszed azt a stock-os .zipet (ettől lesz 0x1!)
- Odinnal felrakod a bootloaderes NB2-es .tar fájlt (BL/Bootloader-hez tallózod be)
- Odinnal felrakod a modemes NB2-es .tar fájlt (CP/Phone-hoz tallózod be)0x0:
- elvileg ugyanaz minden, mint fentebb, kivéve, hogy NEM teszel fel custom recovery-t, hiszen az ugrasztaná 0x1-re, hanem a Mobile Odinnal/FlashFire-rel teszed fel a stock-os .zip-et.
De a közeljövőben részletesebben meg fogom nézni annak a .zip-nek a tartalmát. Meg persze én is kipróbálom majd a 4.3-at.Sok szerencsét!
-
glaci
őstag
válasz
gery14 #46895 üzenetére
Ha nem "gagyit" veszel, akkor jók!
Nekem pl. egy Wayteq (Yobao) 10700 mAh -s van, ami 1 A -al tud tölteni. (És tölt is annyival, mert az S3 -as ki tudta írni pontosan.)
A tabletemet és a fényképezőgépemet is fel tudom tölteni vele 2 - 3 alkalommal és a telefont is feltölti akár 4* is. -
válasz
gery14 #46346 üzenetére
Nem tudom hogy másfél óra volt vagy sem, csak úgy írtam, ma 2x töltöttem, de én használom is, Viber, Skype, Facebook, Készítettem ma is 20db képet amit 3g-n fel is tolt a felhőbe. voiberen videótelefonáltam feleségemmel néhány percet, normál hívás volt 113 perc.. stb.. szóval engem nem érdekel már ez a kijelző idő meddig bírja... Akárhová megy az ember szinte mindenhol van már egy ilyen töltő, vagy az autóba, vagy itthon, vagy a havernál, vagy a nem havernál
nekem mind1 már meddig bírja, sőt jobb hogy csak eddig mertha 5 órákat bírna akkor még nem kell felrakni este a töltőre de viszont nem lehet így belevágni a másnapba, szóval tök mind1...
-
Z10N
veterán
válasz
gery14 #44505 üzenetére
Eleg ellentmondasos a hozzaszolasod, ezenkivul tele van helyesirasi hibakkal (meg az alairasodban is van). Irhatnal velemenyt a az 5.0-rol, illetve milyen az uj TW. Mi is a verzioszama (TouchWiz Nature UX 3.0)?
Mas tema: vajon az 5.0-nal lesz-e rootolasi lehetoseg vagy abszolut remenytelen a az integralt knox miatt?
-
ThePlayer
tag
válasz
gery14 #43211 üzenetére
Sikerült (elvileg) felraknom egy gyári ROMot. szépen végzett is, kiirta az odin hogy PASS viszont az újrainditás után az Ég egy adta világon semmi nem változott!!!!! Ugyan azt kaptam vissza mint ami miatt Kínlódok azzal a külömbséggel hogy folyamatosan kapom a különböző appok hibaüzenetét hogy leállt.
Namos'ilyenkor mivan?
-
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
gery14 #35635 üzenetére
Már leírtam párszor, de leírom neked is, hogy ezzel nézd meg a telefont. Nincs jobb és biztosabb...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest