- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Pont azért vettem állíthatót mert közelre nem jó már a szemem. Ha legtávolabb csavarom akkor élesedik ki.
Még csak ismerkedek vele, szedem le a sok cuccot a playről. 1 - 2 játék egész jó lenne, a House of Terror rendesen ilyesztő de egy idő után azt mondja, hogy nincs netem vagy szarul van beállítva és kidob. Srácc ugyan ezt a hibát kapja S7-el is, ottvan a jàték alatt a hsz-e.
A Cmoar vr cinema a legjobb lejátszó eddig, de ami jutubon frankón 3d vr-ba van felrakva az nagyon durva.
-
törölt tag
Hivatalos weboldal > twrp-3.0.2-0-jfltexx.img.tar (i9505)
-
Keem1
veterán
Nem, garin kívül max céges és privát telóként használva lenne további funkciója a knoxnak. Ha nincs garid, nyugodtan ugraszthatod.
A CM / főzött romokban majd a törpiek segítenek szerintem, én csak a gyári romokat használtam, korábbi telóimon is legfeljebb csak kipucolt deodexed gyári romokat használtam. -
Keem1
veterán
Nyugi már... Nyilván nem ilyen szar a fogyasztása a lollinak. Nálam egy - másfél napot lazán kibír, és másnál is. Első lépésként indítsd újra azt a szerencsétlent és töltsd fel teljesen.
Ha így is merül, mint a Titanic, adj neki egy factory resetet. De 1-2 töltés után beáll a normális szintre. -
Alarikman
senior tag
Hagy tegyem hozzá, hogy a 4G-vel sok rossz tapasztalat van/volt az Lollipop előtti verziók esetén.
Például napi többször eldobta a hálózatot és vissza sem jött, csak újraindítás után.
Lollival nagyon ritka és akkor is visszajön 1-2 perc után. Mindezt vidéken nálunk teszi(B.-A-Z./Heves). Még a T-comos ügyfélszolgálaton is mondták, hogy sokaknak gondja van(legalábbis errefelé) és tegyem vissza 3g-re.Valószínűleg a modem szoftverében javíthattak valamit, hogy kompatibilisebb legyen a Lollis verzióban.
Én ajánlom az új novemberi 5.01-et(Oj2), sokat javítottak benne és gyorsult is. Persze ajánlott a Repartos/Odin-os megoldást használni erősen. -
Sokee
aktív tag
Igen nekem is kb 1 héttel ezelőtt mondták hogy majd keresnek és most hívtak 1 hét elteltèvel... Miután ma beszéltünk egyből küldtek egy emailt amiben leírták a szamlaszámot ahova utalni kell a pènzt ès 3 munkanapon belül elkell utalni az összeget mert különben èrvénytelenítik.
-
madkiller
őstag
Konkrétan arra, hogy nem működik rajt.
Az xposed készítője féloldalas indoklást írt, hogy miért nem. Valamilyen okból kifolyólag a samsung Art-ja eltér más elven van írva pár részén, mint ahogy azt a google megálmodta és amit a többi készülék gyártó követett is. És most csiszolnia kell az 5.0át, csinálnia kell az 5.1, optimalizálni kell a samu féle Artra, meg majd gondolom a samu 5.1es Art motorjára is, ha kijön. -
Rick4
félisten
A feltelepített programok közül egy nem kompatibilis a lollival, konkrétan nálam az inssider nem megy, rányomok, mintha indulna, aztán nem. És ha letörlöm, és sd-ről újratelepítem, akkor is pont ez történik, a többi hibátlanul működik, és összességében is minden rendben van, szóval szerintem a reset OTA esetben konkrétan felesleges. Pedig adw launcher van fancy widgettel, power toggles, meg még egy csomó dolog, és minden maradt a helyén, ugyanúgy hibátlan működéssel, mint eddig.
-
b.regius
tag
Szia! Ugyanez nálam is.Másfél évig szuper,majd a rengeteg "kibe".
Most várom a futárt. Teljesen gyári alkalmazásokkal is ez,ezek történtek.Nem írja ki a számot amelyről kerestek.Tegnap este öt perc zenehallgatás,és jött a szokásos "kibe". Nálad most mi a helyzet ? Mi a következő lépésed ?
Én nem értek hozzá,de ha hagyom a fenébe a garanciát és rootoltatom,rendbejön,vagyis a telefonálással nem lesz probléma. Mert ezt is vállalnám. Jun.12-én lesz kettő éves. -
zoltan6
addikt
telekom webshop itt van a legjobb árban,952ft,eredeti gyári,máshol 3000-4000ft
-
Mate
nagyúr
-
Szabcsizz
őstag
Köszönöm az információt..így már értem mire jó!
+1
Csak nekem lassul be néha a gyári billentyűzet?Meg olyat csinál mostanában a Messenger alatt,hogy ha írok és a szóközre pöttyintek,akkor azt a "bugybugy" hangot adja ki,mintha az alsó érintőgombok közül nyomnák valamelyikre.És innentől befagy az egész,csak az segít,ha bezárom a Mesit,és törlöm a gyorsítótárat. -
Vandor476
csendes tag
Szia!
Web oldal oké, rákattint a lambda jelre, csak egy oldalnyi szöveg jön és nem történik semmi!!! Probáltam wifi-vel mobil nettel de semmi. A pc-re letöltött apk-t nem hagyja felmásolni a telóra. Amiket mondtál azok mind megvannak!! A telo egy gt-i9515-ös 2014 juliusi.
-
Nekem a Gravity gond nélkül működik. Külön van JB-hez és KK-hez, rengeteg beállítási/módosítási lehetőséggel, ráadásul magyar nyelvű. A Wanam is hasonló, csak ahhoz nincs fordítás, de érthető.
Boot manager a Rom Toolbox Pro-ban is van, a Play-ről letöltheted, a neve ellenére free. Van ilyen funkció a Link2SD-ben is, ez is ingyenes a Play-en.
A modulokat meg böngészd nyugodtan, erre írtam, hogy nem szaladnak el, bőven van időd lefordítgatni meg kipróbálni őket.#50078) Dj.Mike Tényleg az
Tegyél fel egy gyári KK romot, abban garantáltan benne van.
-
Nincs olyan, hogy érdemes vagy nem, igazából neked kell eldöntened, mire van szükséged, amit a teló alapbeállításaiban nem tudsz megoldani.
Írtad, hogy érdekelne az osztott képernyőn beállítható saját appok lehetösége, erre én a Wanam Xposed-t használom. Ebben is, meg a GravityBox-ban is rengeteg beállítási lehetőség van, amikkel testre tudod szabni a felhasználói felületet, meg még sok mást is.
Idő van, a modulok nem szaladnak el, mindegyikről találsz leírást, amelyik megtetszik letöltöd, kipróbálod, hogy mit tud, aztán vagy megtartod, vagy törlöd, és jöhet a következőElőbb-utóbb úgyis kialakul, hogy melyiket tartod érdemesnek a használatra.
(#50048) D-Phrag Igen, a Towellel nyugodtan rootolhatod, nem bántja a knoxot. De custom romot csak custom recoveryből tudsz felrakni, az viszont ugrasztja.
-
Attól függ, milyen telód van. Ha '05, akkor tudod Towelroot-l rootolni, az nem bántja a garit, és használhatod az Xposed modulokat. Ha nagyon kell a Lolli, felrakhatod a CM12-t, de az viszi a garit, és még nincs hozzá Xposed.
Ha '06-d van, akkor csak a gari bukása mellett tudod rootolni a 4.4.2-t, viszont ahhoz már van gyári Lolli. -
Önmagában semmire. Viszont van egy csomó modul, ami sokat segíthet abban, hogy jobban testre szabd a telódat. Pl. a gyári 4.4.2-n nincs lehetőség témázásra, de egy modul letöltése után használhatsz CM témát is.
Vagy sokan panaszkodtak root utáni random rebootra, erre is egy Xposed modul jelentett megoldást. Sokan kérdezték, hogy lehet osztott képernyőn olyan appot is beállítani, ami gyárilag nem szerepel a lehetőségek között, ezt is meg tudod oldani egy modul segítségével.
Itt találsz róla bővebb leírást:[link]
A Browse Modules fül alatt megtalálod a modulokat is. -
ryuzaki7
csendes tag
Viszont tényleg az utolsó kérdés, ha frissíteni szeretném a cyanogenmodot akkor csak lekapom a legújabbat s4 i9500-ra az oldalukról (http://download.cyanogenmod.org/?device=i9500 innen az utolsót), és recoveryn belül elég csak azt feltelepíteni? Supersu meg gapps nem kell? Vagy azok is kellenek? http://galaxys4root.com/t-mobile-galaxy-s4-roms/android-5-0-lollipop-rom-root-for-galaxy-s4-cm12-beta/ ezt raktam fel egyébként.
-
Akhim92
csendes tag
Egyébként ahol a kétlépcsős azonosítást beállítod, ott lehet kérni biztonsági kódot (10 db) amit le lehet menteni pdf-ben és ilyenkor fel tudod használni. Mindig tudsz újakat generálni.
Én két napja tettem fel a Nordic 5.0.1-et. A gyári recoveryben van egy-két új opció, már ki is lehet kapcsolni a telefont nem csak újraindítani
. Egy plusz program volt rajta ami nem Google vagy Samsung saját, le lehet törölni. Az első nap nagyon merült nekem. Nálam végre el lehet rejteni az alkalmazásokat, valamiért 4.4.2 alatt nem tudtam. Még pár napig használom, majd meglátom mi lesz, marad-e.
Akinek nem tetszik, hogy ilyen színes a Lollipop, az nézze meg a fejlesztői beállításokban a színtér szimulálást. -
-
Don't Panic
senior tag
hála ég nálam egy gyári vissza orvosolta ezt! szegény barinőmnek az s3 asa tolja ezt 4.4.4 LS van rajta de hiába az sem tökéletes majd teszek neki egy újabb verziót már kijött!
Én is romolnám a sajátomat de a buta gari miatt nem merem bár most gariztattam le de még igy is van rá!
egyenlőre azért élhető ebben a formában lekopogom! bár az S3- a LS rommal lealázza az s4 gyári romját! sebességben és smooth ságban -
Köszi a véleményt, 2 munkatársamnak is van iphone, egyiknek 4s másiknak 5s, szépen működik mindkettő, bár sokat nem nyomkodtam.
Nekem a galaxy mint telefon jobban tetszik, de azt nem szeretném, hogy 100 ezerért veszek egy megbízhatatlan telefont Szóval akkor ezen a szinten már az android is vállalható? -
Gizmo94
veterán
Szívesen.
Ez az egy amit tényleg merek ajánlani, pedig volt sokféle. Lehet, hogy van vékonyabb-szebb, stb. de profibb és jobb nincs. Szeretni fogod. Zuhant benne anno az S4-em néhány akkorát kőre, hogy a víz levert, de semmi baja sem lett. Poros lett a tok.
migabi24: Igen, kb. sajna ez az igazság. Eléred
az egész, nincs két éves és hullik-potyog szerteszét, egy szemét. Romolás leoltva, viszont a prémium garancia az tényleg egyedülálló és páratlan. És most ez az új note.... Az nagyon tetszik
-
Gizmo94
veterán
Jól mondod, az az. Mondjuk csak azt fogja kiadni, hogy az imei egyezik, vagy piszkált-e , meg klón-e vagy sem, hogy függő és mikor tilthatják le, arról nem fog infot nyomni. De az tuti, hogy a cpu-z mellett a legjobb info progi.
migabi24: Te meg mit szélmalomharcolsz emberekkel akiknek szarul megy a hárombetűs? Látod milyen hálásak.
Ne strapáld magad, elég, ha nekünk jól megy. A legjobb a mai napig, semmi bajom vele, Dallasból is úgy elvitt Fort Lauderdale-be a százdolláros, leéltfos S4-emen, hogy meg se torpant egyszer sem, annyira szar Androidon.
Egyébként a topikban jelen vagy egy igazi hárombetűs pro is, én is a tőle kapottat használom, csak diszkrétnek kell,lenni, mert ugye
, így nem nevezem meg.
lefkosia: Ilyen az igazi Samsung fanatikus.
G3 tulajként is visszajár segíteni.
bagly: Fog itt segíteni mindeni, hogy ne b@..d át magad. Igen, Galaxyról eléggé húzós váltás... Mondjuk úgy, van némi különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest