- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Ateszpapa #59786 üzenetére
Jelenleg ppp-re sem tudok rendelni akksit. Csak egy vidéki és egy pesti üzletet lehet csak kiválasztani.
Esetleg valaki megnézné, hogy nála mi a helyzet?Lord Vader: a wireless töltőszettről van unboxing videó youtube-on. Én is ott néztem meg, hogy milyen.
Valaki említette itt, hogy 4-500mAh-val tölt tán. -
madkiller
őstag
válasz
Ateszpapa #57697 üzenetére
Igen, mindegyik changelistű romot kipróbáltam. Most ez pörög 1.5hete. Egyre emberibb a lolli is, appok egyre jobban támogatják és nagyon tetszik, hogy "él" a rendszer, gondolok itt az animációkra, de ezért sok ramot eszik meg hát ott a memory leak. Összetettbe jelly még mindig a legstabilabb.
-
-
Zsolaf
addikt
válasz
Ateszpapa #55108 üzenetére
i9505 5.0.1 DBT lassú a letöltés türelem... 1-2 óra
ja és regisztrálni kell akkor enged letölteni csak.
-
bjergerking
tag
-
qltsar
veterán
válasz
Ateszpapa #53234 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy nincs +2 hónap...:S. Szóval akkor szervizest kell hívnom, hogy kipucolja a telefont? Kell hozzá a Telekomos jótállási jegyen kívül más is? Mert számla, vásárlást igazóló lap nincs sajnos, de a termék az én nevemre van regisztrálva a Samsungnál.
-
flegga92
senior tag
válasz
Ateszpapa #41899 üzenetére
Amikor én vettem a telefont, akkor azt mondták, hogy 20e Ft az önrész. Ezért nem is kértem mert a havidíja mellett fél év után szimplán többe kerülne, mintha kicserélném a kijelzőt. (Ellenben a Media Marktba egy 11" 130e Ft-ba kerülő hibrid gép 2 éves törésre is érvényes javítást egyszeri 8000 Ft-ot kérnek. És ezek után nincs önrész stb...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41899 üzenetére
Ha van biztosításod lopás-törésre, akkor szerintem semmibe, vagy a szerződésben foglalt pár ezerbe. Akkor sima ügy a gari. Hívd fel őket telefonon, megmondják egy perc alatt pontosan. Azt nem tudom, hogy ilyen esetben a Samsung prémium gari cseréli-e háznál, de nem hinném. Sosem volt még biztosításom telefonra.
Munez kolléga a szakértő ilyenben azt hiszem, írj rá. -
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41886 üzenetére
Tudunk.
A vakon nyomkodásnál, ahol ha egy nyomást véletlenül nem vesz a telefonod recoveryben akkor baj van, létezik egy sokkal egyszerűbb módszer.
Felhúzod elsőnek azt a négyfájlos-repartos romot Odinnal, amit linkeltél. Ehhez nem kell kijelző, cserébe semmi nem takarítja úgy le a telefont, mint az, ugyanis repartot is csinál.
Ezután felflasheled Odinnal a T-s romot, ha akarod, (bár szerintem tök felesleges) de ehhez megint nem kell kijelző, és készen is vagy.SteveJobs: Többnyire. Majd megszokod.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41856 üzenetére
Hát végülis rossz nem lesz, de ha nincs baj a telefonnal, minek a repartos? Bár az tutira gyalul az biztos.
Amúgy a legújabb független magyar XEH 4.3 i9505-re az ez.
Viszont, ha a négyfájlost rakod amit linkeltél, akkor kelleni fog ugye Odinban a pit fájl is, meg pipálni a repartitiont, stb.. Ezt ne felejtsd majd el. ;-)
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41854 üzenetére
Miután már keverednek itt a modellek, ha megmondod milyened van, megnézzük.
fcbarca: hr2 nyilván tud angolul.
és nem először rak custom romot. Már csak azért, mert ez egy kifejezetten nem egyszerű, körülményes és eléggé szétcincált egy fos, ahogy nézem.
Ja, miután vettem a fáradságot és átolvastam az egészet (csakis a kedvedért) csak mondom, hogy a samsung billentyűzet már azért sem megy, mert az embered minden kiszedett belőle ami samsung. Ezeket utólag roppant okosan visszamásolhatod egyenként a telefonodra, majd onnan futtathatod, kiválogatva azokat, amikre neked van szükséged. Na most minimál angol meg android ismeret nélkül ez nehéz lesz..
Én kipróbálnám, hogy mi ez az egész fos, de nekem i9550-em van, tehát ez nem műxik.
Szerintem legegyszerűbb, ha most dobjuk ezt a projektet, és írsz hr2-nek, hogy ő miket rakott bele, melyik kernellel használja, mi hogy fut neki, mik a tapasztalatai, mielőtt ebbe így mélyebben belemerülnénk most. Nem volt buta aki csinálta ezt a lego romot az tény, de nem az egyszerűség híve az ember. -
doe2
tag
válasz
Ateszpapa #37193 üzenetére
Helló!
Igen,púposodik.Alig tudom rátenni a hátulját.
De miért lehet ez 9 hónap használat után?Beszéltem a szervizzel.Azt mondták,hogy azért nincsen rá prémium garancia,mert nem a magyar samsungtól vettem.
Pedig a gsmline-nál lett véve magyar nyelvűként és minden tartozékkal(163000ft).
Mire személyesen elvinném a szervizbe ,az több lenne ,mintha a t-mobilban veszek egy gyári akkut 6000-ért.
Most,hogy teljesen feltöltöttem már nem kapcsol ki terhelés közben sem.Csak kb 60% alatt.
Akkor biztos az akku a hibás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest