- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
awakening87
aktív tag
válasz
norbiamen #55773 üzenetére
1. (legegyszerűbb) Az USB-hibakeresést bekapcsolod a Beállítások -> fejlesztői beállításokban, majd összekötöd a telefont a gépeddel USB-kábellel, aztán kiadod az alábbi parancsot:
adb reboot download
ehhez nem kell root!
ha pedig nincs adb-d, akkor keress rá a Portable ADB-re vagy tedd fel az Android SDK-tigazi musthave, nem csak ilyen helyzetekre
2. Felteszed az Xposed Installer-t és a Wanam Xposed-et a Playből, az Xposed-ben futtatod a telepítőt, leokézod, majd reboot, ezután aktiválod a Wanam Xposed modult, megint reboot, hogy működjön, majd a Wanam Xposed-ben a System alatt bekapcsolod az Enable 4 way reboot menüt. Megint reboot és ezután a kikapcsoló gomb hosszú megnyomása után az Újraindítás menü kibővül majd, kiválasztod a Download-ot és kész
ehhez kell root!3. Kikapcsolod a telefont, majd bedugod az USB-s jig-et. Ezután bekapcsolod a telefont és a Download mód fogad, ha minden igaz
ehhez sem kell root, csak egy USB jigSok szerencsét!
-
Lefty
addikt
válasz
norbiamen #55762 üzenetére
Nekem van egy olyan ötletem, hogy tescoban lehet kapni ilyen electric cleaner spray-t, hasonló kinézetre, mint a sűrített levegős csak kétszer akkora. Ezzel elektromos eszközöket lehet tisztítani. Ezzel fújd tele kikapcsolt állapotban, mint állat, folyni fog belőle majd. Utána hagyd úgy legalább egy éjszakára. Ha minden jól megy ki fogja pucolni, kiszárad és jó lesz a gomb. Ártani nem fogsz vele az biztos, már csináltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest