Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Nem tudok most visszaolvasni, szoval nem tudom volt e rola szo, hogy 09:20tol megszunik a hazhozjovos gari... Forras my samsung fiok
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Megvolt a feljelentés/bejelentés. Megmondta az ügyeletes, hogy ne is számítsak rá, hogy előkerül, körözik majd imei alapján, de ennyi, amint átütik az imeit reszeltek neki... beírom ide, hátha valaki összefut vele, bár nem látok erre semmi esélyt
Köszönöm mindenkinek a korábbi segítő hozzászólásokat
356002063217851, i9506-os Blac Mist S4, telekomos, karcmentes, fehér Prot.Cover+ tokban, gyári fóliával ami hajszálkarcos. Benne egy 16GB-os Sandisk memókari. Kulcsszavak a keresőnek: lopott Samsung Galaxy S4 ellopták
-
vwpolopg
őstag
Köszi mindenkinek srácok! Voltam a rendőrségen, de mivel az ügyeletes egy inkompetens, elérhetetlen majom volt, holnap megyek újra, állítólag holnap más fog dolgozni aki ért is a munkájához... így ma nem jutottam semmire...
-
vwpolopg
őstag
Búcsúzom a topictól, ellopták a telefonom... beírom majd egy HSZ-be az imei számot, ha valaki találkozik vele esetleg legyen szíves értesítsen majd, hálásan köszönöm!
(#58941) es4: Ugyan, nem fognak egy telefont keresni imei alapján...
-
vwpolopg
őstag
ez a package disabler pro baromi jó amit korábban itt a topicban írtatok. Az összes bloatware progit ki tudtam lőni, köszönet a tippért
-
vwpolopg
őstag
Chromeban scrollozáskor az oldal tetején/alján/oldalán bekúszó szürke sz***t hol lehet kikapcsolni?
-
vwpolopg
őstag
Ebben az idióta lollipopban komolyan nem jeleníti meg az ébresztési időpontot a lock screenen vagy én nem találom sehol?
-
vwpolopg
őstag
válasz
PainKiller13 #58453 üzenetére
Tudom, én is emiatt nem vettem meg
De hátha valakinek pont ez kell
-
vwpolopg
őstag
-
vwpolopg
őstag
na lol, ez meg a tipikus fórumozói mentalitás, az enyém nem olyan, akkor biztosan ő a fasz és direkt égeti be...
meséljétek már el nekem, folyamatos -5 -ös automata fényerő mellett mégis hogy a túróba égettem be direkt a saját kijelzőmet 5,5 hónap alatt? Ha ennyire user error, akkor ki lehet fejteni jobban a véleményetek, hátha tanulok belőle mit is csesztem el...
semmit.Az S3 főleg hajlamos volt a beéégésre, egy év alatt közepes fényerőn az opera mini gombjai láthatóak voltak mindenhol a menüben, értesítési sáv dettó... Kicserélték gariban szó nélkül. És ezen is kijelzőt fogok cseréltetni, mert nekem baromira ne legyen beégve sehol, se fél egy, se 1 év használat után...
Szerk.: Ha folyamatosan full fényerőn használnám a telefonom, azt mondanám, hogy oké, igazatok van, lehet user error. De a -5-ös automata fényerővel nem az.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Gedeon31 #58145 üzenetére
Hát ha lenne mivel lefotóznom a kijelzőt szívesen tennék fel, de nincs itthon más fotóapparát az S4-en kívül. Az értesítési sáv van beégve egyébként, tesztképernyőn szépen látható, illetve olyan játékoknál, alkalmazásoknál amik teljes képernyőn futnak és kék-fekete-egyéb sötét hátterűek ott ahol az értesítési sáv van.
-
vwpolopg
őstag
Az a bajom a minőségi fóliákkal, hogy tovább bírják mint a kijelző... S3-ban is, évente egy kijelzőcsere, miközben a fóliának kutya baja volt. Azon Spigen Curved Crystal volt. Az S4-nél is lesz egy kijelzőcsere mielőtt egy éves lesz, mert annak ellenére, hogy minimum fényerőn van használva, így lassan fél évesen már be van égve... És akkor egy frankó fólia kuka...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Szerintetek van értelme kihívnom a szervizt a telómhoz, ha folyamatosan eldobálja a munkahelyi wifit? Sehol máshol nem csinálja, csak a munkahelyi wifivel, amit már reseteltem, ugyanúgy eldobálja a teló. Viszont nem hiszem, hogy a wifi hibája lenne, mivel én teszteltem 3 másik telefonnal, egyikkel se volt baja, illetve a kollégáknak sincs bajuk vele... Viszont gondolom egy SW frissítésen kívül mást nem kapnék, azért meg nincs értelme kihívni őket...
-
vwpolopg
őstag
válasz
Viktor0610 #57958 üzenetére
Jó lesz az 15nek is
-
vwpolopg
őstag
-
vwpolopg
őstag
Ilyen gyári belebújtatós bőr tokot használ valaki? Milyen minőségű, strapabíró bőr?
-
vwpolopg
őstag
Telekom webshopban 990,- a 2 darabos gyári fólia. Most vettem egy csomagot, jónak tűnik
Tényleg eredeti, ez a fajta mint ezen a képen:
-
vwpolopg
őstag
Igen, az kimaradt, hogy nincs root
de koszi a tippeket
-
vwpolopg
őstag
Tudtok ajánlani valami progit ami kitakarítja a szemetet a programok után, jelez ha sok a szemét stb. és nem olyan erőszakos mint a clean master? Abba minden sz*rt belezsúfoltak és mindent rá akar erőszakolni a userre. Vagy Ti nem használtok semmi ilyesmit?
Egyébként egy gyári Nanushka hátlapnak komolyan ennyire nincs értéke? Hónapok óta hirdetem HA-n és máshol 500 pénzért és a kutyának se kell... sok helyen még mindig 6 rugó...
-
vwpolopg
őstag
-
vwpolopg
őstag
válasz
Winchester95 #56167 üzenetére
Tudomásom szerint jobbat, mert takar a hangszóró felett és a home gomb alatt is. De aki vett majd elmondja.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Winchester95 #56162 üzenetére
Tmobil, gyári fólia, 2db, 990.
-
vwpolopg
őstag
XQuisit starter kit, 3 fólia, átlátszó műanyag tok és egy jó minőségű szivargyújtó töltő 990,-
Vegyétekvigyétek, occó
-
vwpolopg
őstag
Már csak 490 a protective cover+!
Van itthon egy tartalék, de ennyiért veszek még egyet
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! I9506-om van és lenne egy olyan gondom, hogy skype videóhívásoknál )értelemszerűen kihangosítva) nem működik a mikrofonom. Más tapasztalt ilyet? Sima skype hívásnál nincs gond, sima hívásoknál sem, és sima hívás kihangosítva sem okoz gondot. Csak a skype videóhívás...
-
vwpolopg
őstag
válasz
laca7909af #55334 üzenetére
Nekem nincs vele bajom, de nekem ugye nincs összehasonlítási alapom ugyanezen a telón a 4.3-mal, ha bizonytalan vagy, hogy frissítsd-e, szerintem várd meg olyanok hozzászólását akiknek volt 4.3 a telójukon és frissítettek 4.4.2-re
-
vwpolopg
őstag
válasz
laca7909af #55332 üzenetére
Igen, NF3 a vége. És igen azt, az enyémen alapból az volt vásárláskor.
-
vwpolopg
őstag
válasz
laca7909af #55330 üzenetére
Kár. Már megörültem, hogy lolli, de az csak a kitkat lesz.
-
vwpolopg
őstag
válasz
laca7909af #55326 üzenetére
4.3 volt eddig rajta?
-
vwpolopg
őstag
válasz
Dzsana #55249 üzenetére
Egyébként nem röhögni, de vegyél nagyobb zsebű nadrágot legközelebb
A mai trendeknek megfelelően, a mostani farmernadrágoknak, nadrágoknak semmi nem fér a zsebébe, mert az nem trendi ha a kis ecsetfejű díszb*zinak dudorodik a zsebe. Én is ha nadrágot veszek, elsőnek a zsebét nézem meg mielőtt felpróbálom
-
vwpolopg
őstag
Szerk. Ez nagyon mellé ment...
De, hogy ne legyen totál off, másnak is dobálja a hálózatot a teló? Napi minimum 2x eldobja, térerő ikon helyén áthúzott karika, ilyenkor ha gyors megoldás kell repülős mód be-ki. Ha lassú, akkor pár perc után észhez tér.... mitől lehet?
-
vwpolopg
őstag
Nektek van az akku alatt valahol beázáskimutató indikátor? Kéne lennie? Nekem nincs sehol... se az akksin se alatta sehol... (i9506)
-
vwpolopg
őstag
Aki lollit használ, jelzi a nem fogadott hívásokat/sms-eket a zárképernyőn? Ha igen, hol kell beállítani? Kollégámnak eltűntek az értesítések onnan mióta feltette a nyalókát...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! S4-nél tényleg nincs olyan lehetőség mint S3-nál volt, hogy a menüben el lehetett rejteni ikonokat? Vagy csak én nem találom sehol?
-
-
vwpolopg
őstag
A telefonhoz járó 50gb dropboxot valamilyen módon bele lehet toldani a saját meglévő fiókomba? Anno S3-mal sikerült,de már nem találom a leírást, hogy hogyan...
-
vwpolopg
őstag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy egyszer csak bekékül a képernyő mintha egy kék fólia lenne elérakva? Ma ezt csinálta többször is a telóm, az automata fényerő ki-be kapcsolása megoldotta egy időre, de 3x újra előjött a hiba... Újraindítás óta jó, de ötletem sincs mi lehetett ez...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy a kollégám S5 telóján a legfrissebb YT alkalmazásban minden videónál aminél elérhető, van 1080p felbontás, nekem S4-en ugyanazzal a YT verzióval mindenhol csak 720p...? (I9506)
-
vwpolopg
őstag
Nagyon szívesen
Nekem is az lesz, gondolkoztam a kéken, de nagyon bilikék az nekem...
-
vwpolopg
őstag
Láttam korábban volt szó megint a protective cover+-ról, a t-nél gég mindig kapható 952 forintért a megszokott 3 színben
Rendeltem is gyorsan kettőt tartalékba reggel, holnap mehetek is átvenni
-
vwpolopg
őstag
válasz
Don't Panic #51487 üzenetére
Az előző hsz.-em óta keresgéltem a topicban, ahogy láttam ezzel se kompatibilis 100%-ban a prot. cover+. Szóval marad a gyári hátlap, végülis mindegy, úgyis eltakarja a tok. De azért köszönöm. Érdekes, hogy van gyáriból narancssárga is.
Szerk.: Nem tudja valaki, ha én kitörlöm a telefonom mysamsungból mert eladom, azt írja, hogy a garanciahosszabbítás is törlődik, akkor ha az új tulaj beregisztrálja, ő megkapja újra a hosszabbítást, vagy bukta?
-
vwpolopg
őstag
Ha veszek egy használt S4-et ami még gyári garis és a régi tulaj kitörli a my samsung felületről én be fogom tudni regisztrálni saját névre?
-
vwpolopg
őstag
T-nél 91 dominóban, +15 ezer azt hiszem a függetlenítés. És ott 9506-ot kapsz. Mondjuk azt nem tudom lehetséges-e, hogy ha megveszed egyből függetlenítsd.
-
vwpolopg
őstag
Napi 1x, 2x befeketedik a gyári időjárás widgetem, ilyenkor ha törlöm, újra kirakom, vagy ha újraindítom a telefont, akkor újra működik... ezt mi okozhatja?
-
vwpolopg
őstag
Beszállok én is a protective cover+ ügybe, fehéret rendeltem, ma átvették számomra és az is lett amit rendeltem, tehát nem flip covert kaptam helyette. Hétfői rendelés volt.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Erről a z akksiról esik szó egyre többször a topicban?
(#48289) K Norbi: Semmi ilyesmi, csak én is beszerzek egyet előre, biztos ami biztos
Ennyit megér bőven
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Ugye jól látom, hogy a Telekom még mindig az i9506-os változatot árulja az S4-ből? És még egy olyan kérdésem lenne, hogy jelentős a sebességbeli különbség a 05-06 között? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest