Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
Tud valaki adni egy 4.4.2 4+1 fájlos rom linket?
Sajnos az összes link halott az első hozzászólásban
Hálás lennék érte -
trobi28
addikt
Kövezzetek meg, de én akkor sem írok alá ha ingyen adják
-
trobi28
addikt
válasz
Bözsi néni #56721 üzenetére
Elég régi vas, de nem rossz teló az sem
-
trobi28
addikt
A kijelző a kissebb gond. Ha szárad még lehet hogy helyreállnak a színek (lehet hogy nem). Én jobban aggódnék azért hogy kb 1-2 hónapja van a készüléknek és kuka az alaplap. Elkezd lassan terjedni a korrozió, és egyszer csak megáll.
mate3553: ebay-en találsz sokat mindkettőből, válogass kedvedre
-
trobi28
addikt
válasz
migabi24 #55656 üzenetére
A családban van 4 db S4, mindegyiken L fut és senkinek semmi baja vele. Szóval szerintem ez így nem igaz. Lehet hogy van még mit finomítani rajta, de összességében egy jó rendszer, teszi a dolgát. Nekem elmegy 2 napot, ami meglepő, mert régen 1 napot tudott. Én is elégedett vagyok vele
-
trobi28
addikt
válasz
tehervonat #54814 üzenetére
Milyen készüléked van?
9500, 9505 -höz mondjuk Innen
Van részletes leírás is. -
trobi28
addikt
válasz
tehervonat #54802 üzenetére
Én azért rátolnék először egy 4 fájlos romot. Az legyalul mindent, utána mehet az LP.
migabi24: Én arra gondolok hogy nem támogatja esetleg a fejegysége a 4.0 Bluetooth funkciót. Elvileg a készülékek kompatibilisek visszafele, de okozhat esetleg ez is akadást. Nem tudom. De az is jogos hogy akkor 4.4- el miért nem akadt neki. Én nem tapasztaltam.
-
trobi28
addikt
válasz
tehervonat #54800 üzenetére
Nincs jelentősége hogy melyiket rakod rá, amelyik szimpatikus. Rakd a független Nordikot, az jó
-
trobi28
addikt
Miért ne lenne?
Szerintem igen, de ha beregisztrálod a Samsung oldalán, ott egyből látni fogodes4: Jobban járnál ha megkérdeznéd a TMX-et, hogy mennyiért cserélik.
Megint megcsináltatod valahol, és nem lesz jó akkor az már drága játék.
Ha most kiszámolod, már a 2 javítás költsége is több lett valószínű mint egy gyártói csere. -
trobi28
addikt
válasz
bjergerking #50480 üzenetére
Ott modem probléma lesz. Nem tudja felülírni az L modemet, és ez miatt nem ismeri fel a simedet ha vissza térsz KK-re.
Nem tudom mennyire járható út, hogy ketöltessz hozzá egy KK modemet, és felrakod. Nézz utána XDA-n. -
trobi28
addikt
Aki rendelt online a T-től s4-et, megírná hogy most hogy van a gari papír? Küldik, vagy nem?
Létezik hogy nem küldenek hozzá? -
trobi28
addikt
válasz
Gyula84 #50084 üzenetére
Hogy mikor azt nem tudom, nézd meg mikor gyártották.
"Samsung KNOX. Workspace provides robust, hardware and software integrated security for Samsung mobile devices. KNOX Workspace offers multi-layered protection from the device down to the kernel with two-factor biometric authentication for authorized device access.* Plus, an enhanced KNOX framework and Microsoft Workplace Join provide users with a secure channel to corporate resources from mobile devices."
Samsung oldalárol idézve -
trobi28
addikt
válasz
Dj.Mike #50078 üzenetére
A KNOX az hardveres és szoftveres védelemből tevődik össze, tehát csak telepíteni nem lehet, mert kell hozzá a hardveres rész is
Szerk: Most látom, hogy miért kérdezed. KNOX-nak kell lennie most is (ellenőrizd download módba), neked gondolom, hogy a KNOX app kell ami a rendszerben van.
-
trobi28
addikt
válasz
hagymas7up #49708 üzenetére
Chromot nem láttam a felsorolásban. Én már régóta minden telómon azt használom. S4 csak úgy hasított vele
Frissítsd le 4.4.2 re, utána reset, és ha akkor is csinálja, akkor szerviz. S4 nem olyan rossz teló mint ahogy leírtad, a Samsung neg pláne nem. Én most S5-öt használok, de hetente egyszer van a kezembe S4, és S5 után is azt mondom jó az a teló
A gond nálad van -
trobi28
addikt
Érdekes, mert az én s3-ba volt dátum az aksin, az s4- ben meg nem. Mindkettőbe gyári akkumulátor volt.
-
-
trobi28
addikt
Az S4-em megtalálta új tulajdonosát.
Én régebben rátettem a Norvég független romot, eredetileg Magyar független volt rajta.
Reset után átállt a régiókód Norvégra. Ha most visszamegy rá a Magyar független rom, akkor visszaáll a régiókód Magyarra (XEH)?
Olvastam, hogy nem minden rom állítja át a régiókódot. -
trobi28
addikt
válasz
prtvlogan #46974 üzenetére
Így van, törlődik, bocs ezt elfelejtettem írni.
Böngésző adatok menthetők simán. Ha a gyári böngészőt használja, akkor Samsung fiókkal, ha Chromot akkor google menti.
SMS, híváslist menthető az SMS Backup + -al (ingyenes play-en ).
Névjegyzékeket szintén menti a google fiók ha úgy avn beállítva.
A játék állás már neccesebb. Én csak olyan módszert ismerek amihez root kell (Titanium backup), de olvastam más valahol, hogy van olyan ami ment root nélkül is, jön valaki és megmondja a nevét az appnak -
-
trobi28
addikt
válasz
Balazska15 #46328 üzenetére
Sajnos az is lehet a ludas. Nekem tavaly a féléves kártyám adta meg magát csak úgy. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen is lehet. De bent a mobilszolgáltatónál azt mondta a srác, hogy elég sok a baj ezekkel a kártyákkal.
Cseréltesd ki, azzal nem vesztessz semmit. Mond hogy gyakran eldobja a hálozatot, és akkor ingyen cserélik
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest