- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
QbHead #63633 üzenetére
Értem ezt a részét! Viszont nekem is pont az a legnagyobb gondom, hogy azokat az appokat amiket használnék, ha felrakom, akkor egy-egy alkalmazás frissítésnél jön a rendszerüzenet, hogy a kevés hely miatt nem tudta lefrissíteni az adott alkalmazást.
Videóim, képeim, zenéim az SD-kártyán vannak. Illetve amit a gyári alkalmazáskezelő lehetővé tesz, azoknál appoknál az adatok az SD-re vannak áthelyezve....
Ennek ellenére futok bele kb 3-4 hetente egy ilyen rendszerüzenetbe, ami a hely kevésségéről ad infót. Az SD kártyán még lenne 9 GB hely (16-ból), de oda nem hajlandó telepíteni....
Ezért mondtam, hogy hatalmas tanács....
I9515-ös csoda-voda készülékem van.
Azt már csak, halkan teszem hozzá, hogy egy Motorola Defy után vettem és visszasírom a Defy-t. Pedig az egy középkategóriás készülék volt, ez pedig elvileg egy csúcsmobil.....
-
bwin.party
aktív tag
válasz
QbHead #62346 üzenetére
Azért a gyártó a pofátlan a kialakult helyzetben. TouchWiz ide vagy oda akkor is jöhetne sorra minden frissítés. Ha az Apple a 4S-emhez a mai napig küldi addig a Samsung a füle botját se hajtja érte. Szerintem ez a probléma. Nem véletlenül kaptak tőlem egy szép levelet ez miatt... Mi az, hogy a végfelhasználók feladata az új Android kiadások elkészítése és programozása. Frissítések helyett kaptunk egy Knox-ot hogy gyorsan megszabaduljon a garanciával rendelkező vásálóitól. Valahogy ezt nem tartom korrektnek, ha egy új telefonról van szó akkor is milyen dolog ez?!
-
t.dave500
tag
válasz
QbHead #59760 üzenetére
Igen, i9505, jót kérdezel..
Viszont egy kérés, srácok!
Aki ne adj isten felrakja az Alpe95 féle S6 portot, nagyon szépen kérném, hogy android toolbox-al csináljam nekem egy TWRP-s zipet a "Beállitások" alkalmazásról! Én "sajnos" felflasheltem a Note 4 beállitásait, de kissé bugos, és nincs kedvem vissza állítani mindent..
Ha esetleg meghallgatik szavam odafent, akkor "3C android toolbox" --> Application manager lent alul System, akkor beadja a rendszer alkalmazásokat---> "Beállitások", ezen hosszan nyomva tartva elő jön egy menü, és jobbra alul lesz egy "CWM/TWRP z.." menüpont, ott "internal memory" és "app alone"-re kattintva készít egy flashelhető zip-et. Nagyon hálás lennék, előre is köszönöm! -
Notalab
tag
válasz
QbHead #55999 üzenetére
Én is ilyen reciviert rendeltem (Kínából), de töltőpadnak a gyárit a T-től (akciósan). Már nagyon várom. Légyszi' pár nap után is írj véleményt.
Nekem tök jó lesz az irodába, ha fel kell kapkodnom, nem kell mindig a miniusb-t ki-be rángatnom. Meg a korszerűsége miatt is. -
proly01
őstag
válasz
QbHead #55021 üzenetére
1 Tudom hogy van hardvareapró.
2 Ki hirdetett?Látsz olyat hogy eladom ezt és ezt ennyiért?!Na ugye.
3 Mi van ha én akarok venni valakitől aki pont ilyet hìrdet és meg szeretném tudni nem sok e amit kér érte?De azért köszi az épìtő jellegű válaszokat.
Én meg azt tanácsolom hogy legközelebb írjátok ezeket off ba mert a topic cìme "S4" a válaszaitokban sehol sem szerepel. -
zseko
veterán
válasz
QbHead #53690 üzenetére
Nincs lollim, addig fel sem teszem amíg nem lehet rootolni knox nélkül és xposed sincs rá. Sima 4.4.2-nél gondoltam.
Másik dolog, az S4 samu billentyűzetét át lehet tenni másik mobilra? S4 minire gondoltam, elviselné-e. Van benne pár extra ami a miniből hiányzik. Na meg elcseszné-e az abban lévőt, és ha nem jön be vissza le lehet-e szedni. A minin nincs root.
-
Pietrosz
addikt
válasz
QbHead #49682 üzenetére
9506-om van. Amiket írtam azon kívül van még óránként frissítő időjárás widgetem(kettő is, mert nem ugyanaz van a lockscreenen mint a homescreenen
) és kb ennyi, nincs viber se skype, a két facebook app bőven elég, így is elég durván sokat ébresztik a telót. A ritkán használt progik greenifyvel altatva vannak, illetve van még 1-2 xposed modul, ami talán számíthat, pl a Smart network Ez azért jó mert az LTE lefedettség még nem az igazi, de így automatikusan átválthatok 2G-re ha a képernyő ki van kapcsolva. A visszaváltást szinte észre se venni. Van fasza whitelist is benne tehát ha pl rádiót streamelek akkor marad 4G-n. Csatlakoztatott wifinél szintén levált 2G-re.
szerk.: ha mégnézed a screenshotot pont ott vált zöldre csak a térerő ahol a képernyő ki van kapcsolva -
Sokee
aktív tag
válasz
QbHead #47516 üzenetére
Amit vettem témobilnál akksit, többet vártam volna tőle, nem veszek észre különbséget a gyári kb 1.5 éves meg ez között... ugyan annyit bír kb 3.5 óra kijelző időt, létezik hogy szinte semmit nem romlott a gyári akku? Vagy lehet hogy az új akku romlott az állásba? Mert néztem hogy 2013-as gyártmány úgyhogy jó ideje állhatott a polcon...
-
válasz
QbHead #46868 üzenetére
Könyörgöm, csak azért hogy több hozzászólásod legyen, ne beszéljetek már hülyeséget, vagy alá tudod támasztani konkrét HW adatokkal? Vagy csak olvastad egy fórumon a hozzászólásokat? Akkor nyugodtan lehet perelni néhány viszonteladót, mert kamu s4?
Nagyon sokszor leírták már itt hogy 2014 év közepén adták ki az i9515-öt ami teljesen megegyezik a i9505-el csak az 1-es szám utal hogy már alapből KK-val jött ki!
Egyébként meg az i9515-öt 86 990 Ft-tól lehet kapni [link]
Az i9505-öt meg 82 960 Ft-tól [link]
Az i9506-ot meg 89 800 Ft-tól [link]
-
Carline
őstag
válasz
QbHead #45884 üzenetére
A legrégebbi amit elő tudtam ásni: Pittel rotoljam vissza...
A saját i9506-om visszarotoltam pittel és most úgy néz ki, mint egy új! Jaa, mert ez új!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest