Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
En valamiert nem bizom benne hogy ez igy mukodne. Hiszen ez Android. Ha rateszek egy cyanogenmodot amit mar egy ovodas is tud telepiteni akkor ennyit a samsung fiokos tiltasrol. A masik meg hogy szerintem internet hozzaferes nelkuk is vegig lehet menni a setup wizardon, tehat nem tudja ellenorizni hogy tiltva van-e a keszulek.
De persze tevedhetek
-
TommyNagz
senior tag
Hát uraim, 2 egymást követő i9505 után váltottam. Huawei Ascend G7-re esett a választás. Végül is nem tudtam az akkuidővel mit kezdeni, úgy tünik, túl power user vagyok, és az S4 az új akksival, rakás letiltott funkcióval és a 2 óra screen time-mal nem tud kiszolgálni
-
TommyNagz
senior tag
válasz
hagymas7up #46983 üzenetére
Azért pár fotót kérnénk
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Pietrosz #46640 üzenetére
Belakva. Appok telepitve, social media beallitva plusz email fiokok. Volt ebbem telefonalas is meg 1 ora screem time. 3 oraja megy csak akkurol es most van 50%-on. Wakelockot felrakom megnezem mi van
Amugy idleben egesz sokat elall a telefon ejszaka pl csak 10 szazalekot merult.
-
TommyNagz
senior tag
Downgradeeltem herélt Jelly Beanre, ugyanúgy merül, alig 2 óra screen time fér ki...
-
-
TommyNagz
senior tag
Miket használsz? Nálam MINDEN le van tiltva, Galaxy-s extrák, legyezős gesture, helymeghatározás, fényerő -5-ön van. Általában Deezer + Chrome fut. Ez már a második i9505, amit megeszek, az előzőtől megváltam, mert ott is ugyanilyen gyalázatos volt az üzemidő az új akkuval is. Aztán vettem ezt, és tessék, ez is ugyanennyit bírja. Másoknak pedig simán 3-4 óra. Hol lehet a gond? Akár gyári, akár Custom ROM-ot teszek rá, ugyanaz a helyzet.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
TommyNagz #45739 üzenetére
Siker
és maradt a knoxmentes loader
Akit érdekel esetleg, innen szedtem a stock ROM-ot:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824,
TWRP Recovery-t flasheltem ODIN-on keresztül, és úgy telepítettem a ZIP formátumú 4.4.2-t (XXUGNG1). Custom kerneles, rootolt, de nincsen benne túl sok módosítás szerencsére, szóvla pont az, amit akartam. Bootloader pedig maradt KNOX-mentes, tehát ha gariztatni kell, simán vissza lehet szépen állítani mindent 4.2.2-re.
szerk.: csak a hálózatot dobálja el
Remélem egy CSC flash megoldja
-
TommyNagz
senior tag
válasz
TommyNagz #45734 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253528 Hmmm....
READ BEFORE FLASHING:
The new Omega is based on the Samsung Android 4.4.2 Kit Kat firmware and needs the new bootloader to work.
This mean the knox will be triggered and your warranty will be void, more info:
All you wanted to know about KNOX Void Warranty 0×1
If you flash Samsung's based Android 4.4.2 Kit Kat firmware there is no way to go back to Jelly BeanMondjuk nem pont ezt a ROM-ot akarom flashelni, hanem egy sima rootolt, zip-es, gyári 4.4.2-t.
-
TommyNagz
senior tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült vennem egy teljesen KNOX-mentes i9505-öt. Úgy értem ezt, hogy egy régi, 4.2.2-es gyári firmware van rajta, tehát még nem lett (hál' istennek) upgrade-elve a bootloader KNOX-osra. Felmerült bennem, hogy meg lehet-e azt csinálni, hogy úgy frissíteni gyári (akár rootolt, KNOX-mentesített) 4.4.2-re, hogy megmaradjon a régi loader. Mit gondoltok erről? A következő az elképzelés:
-CWM install ODIN-on keresztül
-zip-formátumú kiokosított (dedoexed, rooted, knox-free, stb.) de gyári 4.4.2 firmware-t rá.
-Ha gariztatni kell, akkor simán ODIN-nal ráflashelek egy 4.2.2-es verziót, majd rootolom, triangleaway-ezem
-Unroot, és mehet a szervízKérdés, hogy működhet-e ez így, illetve tudtok-e olyan konkrét gyári 4.4-es firmware-t, ami flashelhető zip, és nem frissíti a bootoadert. Egyátlalán a régi loader el tudja majd indítani a 4.4-es gyárit?
Köszi, és boldog karácsonyt!
-
TommyNagz
senior tag
Sziasztok! Megint akksi-téma:
Használtan vásárolt S4-emen gyalázatosan hulladék volt az akkuidő: kb. 2 óra alatt le tudtam meríteni azzal az akkuval, amelyikkel elhoztam. Így hát került bele egy új akksi (100% gyári) de ezzel is nagyon hamar lemerül. Kb 2 óra bekapcsolt képernyő, és összesen 8-9 óra üzemidő a jellemző. Visszavittem a boltba, ahol átnézték, és kipucolták a töltőcsatlakozóját. Állítólag a telefonnak belül semmi baja, csak a csati volt koszos. Azóta viszont a 2A-es töltővel is tetülassan tölt, 1 óra alatt alig kúszik fel pár százalékot.
Hol lehet a gond? Egyfolytában csak szívok ezzel a telefonnal..már az is megfordult a fejemben, hogy veszek egy újat. Hol érdemes, hol olcsó?
-
TommyNagz
senior tag
Tobb ROM-mal probaltam, es tutu gyari az akku. Ezuttal a Telenornal vasaroltam, szoval igy mar biztos nem hamis. Viszont a kapacitas tenyleg aggaszto. 10 orat nem igazan eri el. Rendes hasznalat, pl. Deezer + netezessel hihetetlen hamar merul le, alig 1 ora alatt dob le 10 szazalekot. Mi lehet a gond? Valami hardveres hiba okozhatja ezt? (Akkun kivul, most mar tenyleg kizart, hogy az a ludas.)
Szerk.: most neztem, 25 pec alatt 30%....
-
TommyNagz
senior tag
Sziasztok!
Egy negatív tapasztalatot osztanék meg veletek, még pedig a SuperPhone GSM üzlettel kapcsolatban. Vettem használtan egy S4-et, ám az akkuja nagyon gyengének bizonyult, így vásároltam egyet az említett üzletben, az Árkádban. Utángyártott akkura beszélt rá az értékesítő (Galilio márkájú), amelynek a kapacitása azonos a gyárival (2600 mAh) és állítólag kiváló minőségű. Normál használat mellett a telefon 8-10 órát bír ki, ami úgy gondolom még mindig nagyon kevés. Visszavenni nem voltak hajlandóak az akkumulátort a garancia ellenére, viszont azt ajánlották, hogy 6000 helyett 5000Ft-ért kapok egy gyári akkut. Meg is vettem, azonban amikor otthon összehasonlítottam a gyárival, egyértelműen kiderült számomra hogy hamisítványról van szó.. Láthatóan más a betűtípus a címkén, ragasztás nyomai látszanak ugyanott, ezen kívül az NFC sem működik. Ma megyek vissza hozzájuk, és megpróbálom visszakérni a pénzem, megírom, mit lépnek. A SuperPhone-t senkinek sem ajánlom, aljas, lehúzós banda. Mindenkit teljesen hülyének néznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest