Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
-
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Ma délután megváltam szeretett telcsimtől.
Az utód i6s
További szépeket, még azért bekukkantok.
-
Ateszpapa
addikt
Engem meg a Honor 7 érdekel. Eddig csak képeken láttam. Valaki esetleg akar arra váltani?
-
-
Ateszpapa
addikt
Régen felment a 4.3 GPE rom sima i9505 re. Magam raktam fel, de sokat nem volt rajta olyan fapados volt. Igaz akkor még knox sem volt.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
férfiállat #59958 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Úgy tudom, hogy a UPC az tiltja a megosztást. Telekomnál működnie kellene a többinél passz. Úgy is próbáltad, hogy először jelszó nélkül?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Alister71 #59788 üzenetére
Telekom boltba ingyenes. Bár nem tudom merre laksz.
Annak idején ha jól emlékszem ez a szett 25 ezerbe került a Samsung boltban. Akkor azért nem vettem. Ennyit megér. Nem kötelező a hátlapot használni lehet venni ebayről lapkát. Ha nem válik be nekem akkor eladom itt az aprón. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Alister71 #59780 üzenetére
Ha megnézed melyik boltban van készleten és oda rendeled, akkor ott át is tudod venni.
Én a Mammutba kértem, de csak Hétfőtöl vehetem majd át, mert ott nincs készleten.Most csak rendelni lehet, sehol nincs készleten
Van újra külső akksi is, azt is érdemes gyorsan rendelni mielőtt elfogyna újra.
-
Ateszpapa
addikt
Most akciós a Telekomnál a vezeték nélküli töltő szett
3 ezret simán megér, főleg, hogy hátlappal együtt adják.
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Lejárt már a garim az i9505re.
Gyári független 5.0.1 van rajta jelenleg.Arra gondoltam, hogy mivel nincs garim fel raknák valami spéci kipucolt romot.
Tudtok ajánlani valamit? -
Ateszpapa
addikt
Üdv!
Szeretném rootolni a lolis i9505-öt.
Lehetőleg KNOX mentesen.
Kingo müxik erre is?
A tab S 10.5 remekül rootolta és a KNOX sem ugrott.Vagy erre milyen root kell?
-
Ateszpapa
addikt
Nekem háromszor lett cseréltetve a kijelző 2 év alatt beégés miatt. Sokat használom automata fényerőn. Sajna az amoled ilyen beégős típus. Párom s3 ma is lett már cserélve emiatt. Amúgy az sem user error ha valaki max fényerőn használja. Ez a betegsége az amolednek.
-
Ateszpapa
addikt
Nektek nem vált szét a töltő kábel a telefon részén? Nekem már a második kábel ment szét, mert ahogy töltöm a hőtöl először besárgul majd szetszakad a burkolat.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Tesztelo.hu #57791 üzenetére
Nekem elvitték és kicserélték a kijelzőt (is)
kb 2 hét van hátra a +2 hónap gariból.
Kérték a számlát, gari papírt és a kinyomtatott kiterjesztett gari igazoló papírt is.Szerdán elvitték, pénteken hozták is vissza.
-
Ateszpapa
addikt
Amúgy ma vissza kaptam a TMX-től a telót.
Szerdán elvitte a futár, ma már hozta is.
Kicserélték a kijelzőt, hátsó hangszorót, USB csatit a papír alapján.
Hónap végén lejár a 26 hó garim rá, elintéztem gyorsan előtte még.Egész gyorsak, le a kalappal előttük.
Köszi TMX -
Ateszpapa
addikt
Hali!
i9505-re melyik a legjobb Loli?
Jelenleg a T-s van fent, de ott lenémított állapotban nem megy a led.
Gondoltam valami frisebbet felraknék rá.Melyiket ajánlotok?
-
Ateszpapa
addikt
Rossz nézni. Én még 2 éve 185 ért vettem. Most fizetem az utolsó részletet.
-
Ateszpapa
addikt
Nekem nemsoká lejár a garim, de előtte kicseréltetem a kijelzőt immár harmadszorra beégés miatt. Utána elkezdek romolgatni. Van valami jó custom rom 9505 re amit érdemes használni?
-
Ateszpapa
addikt
A t nel használt / demo s4 40 ezer körül listaáron kapható amíg el nem fogy.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Ace Ventura #56493 üzenetére
Nekem volt olyan tokom is. Méregdrágán vettem 2 éve. Elpattant a külső keret, anélkül használhatatlan. Most a samu cover + van. Ez 500ft és remek darab.
-
Ateszpapa
addikt
Akit érdekel Samsung HDTV Adapter, akkor most a T-től 2 ezer forintért elviheti.
Elvileg jó S4-hez is, majd holnap este kiderítem biztosra.
Máshol 6 ezer felett van az ára.
-
-
-
Ateszpapa
addikt
Én ővre felcsatolható fekvő tokot vettem.
Abba szépen bele tudom rakni a telót. -
Ateszpapa
addikt
Hali!
Használ valaki itt otterbox preserver vízálló tokot?
Illetve más vízállót? -
Ateszpapa
addikt
Torrent progival szerettem volna letölteni a telefonra.
többet is kipróbáltam de egyik sem tudja kezelni az sd karit csak a belsőre akar írni.Az meg ügye elég kevéske.
-
Ateszpapa
addikt
Hogy lehet megoldani Lolli alatt, hogy az SD kártyát is úgy tudja használni mint 4.3 alatt?
Kéne egy jó leírás...
Rootolom ha kell, csak zavar, hogy szinte használhatatlan az SD kari -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Felraktam a lolit és most nem tudom a torrent progival a micro sd karit kiválasztani, csak a belsőt akarja. Hogy lehet rávenni, hogy a külső kártyát használja?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Kavinton75 #52870 üzenetére
Nézd meg, hogy nem-e púpos az akkud.
Ha igen, gariztasd ha 1 éven belül vetted. -
Ateszpapa
addikt
Loli alatt működik az ACR ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest