Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy volt-e olyan akinek többször ugyanazzal a hibával (pl. kijelző) cseréltek alkatrészt háznál?
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
csabám
addikt
Srácok, volt olyan akinek többször cserélték a kijelzőjét háznál?
-
csabám
addikt
Sziasztok.
SlimKat romot használ-e valaki közületek?
-
csabám
addikt
válasz
Devilhun_HUN #41520 üzenetére
Csinálj egy factory resetet.
-
csabám
addikt
válasz
torreador22 #41160 üzenetére
Elméletileg csak, akkor viszik-hozzák, ha már másodjára jelented le ugyanazzal a hibával.
Nekem legalábbis S2-nél ez volt (házhoz jött a szervizes kijelzőt cserélni, majd rá pár hétre ismét igényeltem, akkor már a futár jött érte és vitte is).Szerk.: Nincs már +2 hónap?
-
csabám
addikt
Morgen.
De régen írtam már ide...
Hétfőn jön a szervizes kijelzőt cserélni.
Mik az elmúlt hónapok tapasztalatai a 0x1 knox állással kapcsolatban? Volt-e már esetlegesen gari megvonás ez miatt itt a topikban? -
csabám
addikt
válasz
pixelblondie #39674 üzenetére
Persze, hogy nem volt, mivel telekomos romnál LTE-t ír ki (LTE=4G)
-
csabám
addikt
válasz
mgTerminator #38350 üzenetére
Igen, erre gondoltam, de közben mást írtam
Köszi a korrekciót! -
csabám
addikt
válasz
Tesztelo.hu #37401 üzenetére
Nagy valószínűséggel nem fogsz tudni vásárolni hozzá, mivel csak bolti garanciás a készülék.
-
csabám
addikt
válasz
kareszkaresz #37322 üzenetére
Telefon névjegyénél, legutolsó pont a beállítások között.
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
válasz
FrankMonzano #35254 üzenetére
4G = LTE
-
csabám
addikt
SlimKat romot használ-e esetleg valaki?
Lenne pár kérdésem a rommal kapcsolatban. -
csabám
addikt
válasz
FrankMonzano #34546 üzenetére
Leginkább a kínai.
-
csabám
addikt
Kingo-ék megoldották a 4.4.2-s root hiányát.
Probléma/knox ugrás nélkül lehet rootolni kitkat-ot
Forrás: [link] -
csabám
addikt
Samsung Galaxy S4 másolat olcsón, avagy a klónok háborúja.
Egész jó cikk, érdemes elolvasni -
csabám
addikt
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
-
-
-
csabám
addikt
válasz
ToMmY_hun #31669 üzenetére
Ha véletlenül sikerül kifognod olyat, ahol még nem a korlátozott bl-es rom van fent, akkor főzött rom téren azt csinálsz amit akarsz gari vesztés nélkül.
Viszont ha már új bootloaderes rom van a telefonon, akkor kb. semmit sem csinálhatsz. Egyedül a root a megoldott 4.3-ig knox flag ugrás nélkül, főzött romról pedig ne is álmodj abban az esetben, ha a garit tartod szem előtt. -
csabám
addikt
válasz
N.otorious #31666 üzenetére
Knox flag ugrás nélkül még nem sikerült senkinek, ugrással CF rootal
-
csabám
addikt
válasz
scofield89 #31426 üzenetére
-
csabám
addikt
válasz
scofield89 #31423 üzenetére
Kapcsold ki az USB hibakeresést kezdésképpen.
-
csabám
addikt
Gizmonak sok szerettel:
A mobiltelefónia villámgyors fejlődése miatt a készülékek értékállósága is drasztikusan leromlott, mely a legfelső kategória képviselőinél a legszembetűnőbb. -
csabám
addikt
válasz
mézespálinka #30026 üzenetére
Lehet, hogy rosszul mondtam az elérhetőségét, de ha a gyári fájlkezelőben nézed, akkor a belső sd tartalom alsó részében van...
Mostanában nem is használtam, szóval lehet, hogy nem pontosan írtam le. Délután ha még aktuális lesz, akkor visszajelzek -
csabám
addikt
válasz
mézespálinka #30023 üzenetére
Nekem valami noname van, az is tökéletes hozzá! Igazából annyi a lényeg, hogy jó legyen a kábel, felesleges drágát venni.
A tartalmát pedig az USBstorage mappán belül éred majd el csatlakoztatás után. -
csabám
addikt
válasz
mgTerminator #29918 üzenetére
-
csabám
addikt
válasz
::Trunks:: #29740 üzenetére
Beállítások - Kapcsolatok - Wi-Fi - Menü gomb - Speciális - Automatikus hálózatváltás mellől kiveszed a pipát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest