Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
tothi_87 #63054 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Természetesen tudjuk igazolni, hogy a miénk, szerencsére elég precízen megtartottunk mindent, még a garanciális javítás tételeit is; így persze a számla is megvan.
A készülék egyébként gyárilag kártyafüggetlen, szóval sajna a szolgáltatós tiltás nem játszik. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Sajnos a családban elhagytunk egy ilyen telefont. Mivel elég kicsi a valószínűsége, hogy meglesz,így tanácsot kérnék,hogy mit lehet ilyenkor tenni. IMEI,mindene megvan a dobozában otthon. Első körben SIM tiltás lesz, de nem tudom,hogy a telefonnal lehet-e távolról bármit csinálni.
Előre is köszönöm!
-
motoflug
őstag
Nektek mukodik a Remote Peel? Amig meg nem ez volt a neve, akkor mukodott,most semmi reakcio. Hardveres hiba, vagy megvaltozott a mukodese?
-
motoflug
őstag
Elkezdtem keresni az utodjat ennek a telonak, de azt kell mondjam, hogy kb. nem letezik szamomra ertelmes csere, meg a mai napig megallja a helyet a telefon; nem tudom mas hogy van ezzel.Kameraban,kijelzoben plane.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Kb. 600 uj hsz.-nyi ideje nem voltam itt,szal lehet trivialis,de mara jott egy 500mb-os frissites lollira. Nektek stabilabb lett a telefon tole?
-
motoflug
őstag
Akinek beégett a kijelző, és cserélte a futár: a régit meg lehet tartani?
-
-
motoflug
őstag
Gyerekek, ez a Lolli elszomorító számomra. Ez a bug a feloldókép pinkódjánál napi szinten előjön, a wifi szarakodik, az appswitcher lassabb, a menüben döcögve lapoz.
Az elején lelkesebb voltam, de már... -
motoflug
őstag
válasz
laca7909af #54605 üzenetére
Ez Lolli,ott csinalja ezt a gyonyoruseget a zarkepernyo.
M3aN: nekem ez mar nem az elso alkalom..
-
motoflug
őstag
Lolli alatt a következő bugokat fedeztem fel 5 nap használat után:
-Lassabb app switcher
-Ha be van dugva a füles, és megnyitom a gyári zenelejátszót, majd elfordítom a kijelzőt ,akkor újra kiírja, hogy füles csatlakoztatva.
-Volt egy nem fogadott hívásom, elindítottam fülesről a zenét, majd kiírta, hogy nem lehet zenét lejátszani, amíg telefonálok.
-Zárt képernyőn a számok alatt (pin kódot használok) az ABC DEF stb. helyett pöttyök jelentek meg egyszer.Nekem annyira még nem adott olyat a Lolli, amitől leesne az állam, de szerencsére legalább nem lett használhatatlan a készülék.
-
motoflug
őstag
válasz
norrberth #54513 üzenetére
Én nem látom ilyen borúsan, egy készülékben (számomra) megvan:
-telefon
-notesz
-kamera
-mp3 lejátszó
-videó lejátszó
-TV (appal)
-GPS
-Menetrend, stb.Mindez a zsebemben mindig elérhető helyen. Naponta töltöm, de pont lesz.. nem érdekel, hogy este az asztalon hagyva töltő lóg-e ki belőle, vagy semmi.
-
motoflug
őstag
Valakinek van tapasztalata füles gariztatással? Be kell vinnem szerviz központba?
-
motoflug
őstag
Napi lamasag: Hogyan tudom az ertesitesek rezgeset megvaltoztatni Lolli alatt?
-
motoflug
őstag
A Samsung Premium szerviz hogyan működik? Ma is kihívhatom őket?
-
motoflug
őstag
A lollipop felrakása során észleltem, hogy gyönyörűen beégtek a wifi/térerő ikonjaim a kijelző felső szakaszában.
-
motoflug
őstag
Igy par nap hasznalat utan szerintetek megeri a Lollit feltenni?
-
motoflug
őstag
válasz
qltsar #54010 üzenetére
Eredeti Samsung smart dockot vettem, egész pontosan EDD-S20EWEG. Amire vettem:
-játék (a legtöbb laggolt)
-YouTube (720p már laggolt)
-TV-t nézni TVGO appal (nem megy), még a mindigTV appot megnézem majd otthon.
-Multi-window funkcióval néha PC-ként használni.Ezek közül sajna eddig egy funkció,ha ment, restart is volt, minden apróságra figyeltem, de nem az igazi. A telefon hw-e miatt viszont nem lehet azt mondani,hogy sokat várok el, mivel 1080p-t hajt meg így is, tökéletes multi-tasking élménnyel.
-
motoflug
őstag
válasz
qltsar #54005 üzenetére
Tehát, ha jól értem - a portrait mód miatt- te is használsz hozzá valamilyen appot? Otthon még tesztelgetem, de nekem is ez a zavaró, hogy
1. ugyanakkora felbontást kell hajtania külsőn.
2. a hw képes lenne rá.Remélem van valami apróság, ami megoldja, mert egyelőre vissza a feladónak effekt áll fent.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Smart dock: Egyelőre az erőforrásigényesebb appoknál erőteljesen laggol, amit nem teljesen értek, mivel a telefon kijelzője is fullhd, és letöltöttem egy appot, amivel nem duplikálódik a kép, hanem kiteszi a tv-re. (Rotate az app neve)
A kérdésem az lenne,hogy vajon melyik erre a célra a legmegfelelőbb app, illetve ez okozhatja-e a laggolást? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Megvettem a telefonhoz a Smart Dockot,és egyelőre tetszik, bár akadnak kérdések.
Akiknek van:
-Melyik a legjobb "rotate" app, amivel csak a külső eszközön megy a kép?
-FullHD-t próbáltátok már? Nekem youtube-on kicsit laggolt 1080p-ben. (Bár már illett egy restart,de na...)
Amúgy elég komoly,majd teszek fel képet, nem tudom miket kell még állítgatni,hogy minden pöpec legyen. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Valaki be tudna nekem dobni egy screenshotot az i9506 aktuális Antutu eredményéről, ahol listázva vannak egyéb telefonok?
-
motoflug
őstag
Hello!
Pont az általad utoljára linkelt változatot is néztem, az is 2-3-5 ezer Ft-ért van. Nálam az elsődleges kérdés ezzel kapcsolatban az, az, hogy ha egy ilyenre kötök usb elosztót, az fog-e rendesen működni.( Egér+billentyűzet miatt.).
A smart dock nekem tökéletes lenne, de elég kütyüb.. mániás vagyok ahhoz,hogy tudjam, hogy nem feltétlenül marad meg még sokáig az s4, az viszont lekorlátozza a felhasználást. Míg egy ilyen hdmi connection kit esetében az újrafelhasználás adott, viszont a minőség kérdéses. Nem szívesen bízom egy párezer Ft-os kínai gari nélküli kütyüre a telefonom. -
motoflug
őstag
Vissza egy kicsit a dokkolo temahoz. 13e. Ft helyett 2-3 e Ft.-bol kijonne egy ilyen, kerdes, hogy erre hogyan lehet tobb usb-t kotni? Van valakinek tapasztalata ezekrol az adapterekrol?
-
motoflug
őstag
válasz
PowerBuldog #52347 üzenetére
És a lollin?
-
-
motoflug
őstag
Lassan egy év után elkezdtem használni a gyári fülest. Hát nekem ez elég nagy csalódás. (= nincs mély kb.) Valakinek van valami jó custom EQ beállítása?
Más: A füles hangerőgombjait be lehet állítani zeneváltásra? -
motoflug
őstag
Szerintetek egy I9505-at Alphara lecserélni visszalépés lenne?
-
motoflug
őstag
Korábban már kérdeztem, de akiknek friss ropogós a lolli: át lehet helyezni a telepített appokat az sd-re? Eddig semmibe nem tudtam belekötni az i9505 kapcsán, de ez most felidegesített kicsit.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Akiknek már van lolli: ott már lehetséges az sd-re telepíteni,átpakolgatni az appokat?
-
motoflug
őstag
Az S Note app képes kitenni a jegyzetet a főképernyőre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest