Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Pietrosz #66924 üzenetére
Szinte csak wifivel használom és a kijelző automata fényerőn van. Semmi nem változott a régi használati szokásomhoz képest. Azon gondolkozom hogy mintha azóta lenne rosszabb az üzemidő mióta nem rootolt a telóm. De az otp alkalmazás kell root nélkül használnom.
Az a per-app modes hol találom? Root kell hozzá? -
Black_Raven
veterán
válasz
Pietrosz #66842 üzenetére
De csak azért mert: a gyári romra nem lehet Xposedet rakni, a custom romon, meg nem lehet eltüntetni. Viszont a Magiskal elvileg lehet rootolni(más telókat lehet)igy valakinek, akinek gyári szűz rom van, annak kéne próbálni a rootolást, hogy elbír e a Magisk az s4-el.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
Pietrosz #66235 üzenetére
Na de éjszaka minden nélkül?(net,wifi)és 6óra alatt 10% az rengeteg. Különben ha azt szeretnéd hogy kikapcsolt képernyőnél csak 1%-ot egyen a teló, akkor=használj Greenifyt automatikus hibernálással Xposeddel.De a hangsúly az AUTOMATIKUS hibernáláson van. Add meg neki az engedélyeket és csodálkozz, mert én se gondoltam volna
-
törölt tag
-
Notalab
tag
válasz
Pietrosz #62123 üzenetére
Pedig a gyári 5.0.1 is szépen muzsikál. Teljesen alap T-s lolli, 9506-osomon két nap alatt az alábbikat produkálta. (persze jó néhány gyári vacak törlésre/fagyasztásra került)
Igaz a korábbi OTA nem jött be, de Odinnal már szépen muzsikál.
Mondjuk tud rosszabb is lenni, és ritkán merítem le eddig.
Azért az éjszakai pihiben az idle itt sem túl jelentős...1% volt tegnap este, és ma reggel között (kb. 10-12 óra alatt, WiFi és szinkronizálás nélkül, a 2/3-ától gsm-sem volt).ill.:
Nekem ez bőven megfelel.
-
QbHead
aktív tag
válasz
Pietrosz #49678 üzenetére
Ez csak egy becslés volt hogy mire használhatod mert nekem is I9505 van (gondolom abból hogy van lte-d tudom akár lehet 9506 is) új akku teljesen kipucolt android (google play edition 5.0) 3g van bekapcsolva wifi kikapcsolva face+messenger+gmail+időkép(+hasonló kaliberű társai) szinkronizál végig és 2-2,5 óra kijelzőidőn nem jutok túl mert kiabál a töltésért... úgyhogy persze én vagyok a power user meg ilyesmi de nem hiszem hogy +/-6 óra lenne a különbség közel azonos használat mellett...
-
norrberth
addikt
válasz
Pietrosz #49678 üzenetére
Köszi!!
na!! ezeket letiltom én is! Egyébként ha ezek engedélyezve lennének! full az összes! mint nekem, akkor mennyivel lenne kevesebb a kijelző időd? úgy értem sokat számítana??
Azokhoz nem nyúlok! csak a google meg amiket nem használok sohaSokat számít ha le vannak ezek tiltva?
-
-
hagymas7up
tag
válasz
Pietrosz #46965 üzenetére
Nagyon szépen köszi a tippet. Megcsinálom, mert tényleg gáz. Kezdeti lelkesedésem már erősen alábbhagyott ezek miatt. Már azon is kezdtem gondolkodni, hogy elcserélem egy M7-re, mert édesapámnál hibátlanul teszi a dolgát pedig friss modellként vette. De ott meg a kamera a gyalázatos és a microSD hiánya.
Jelzem majd, hogy megoldódott e a probléma. -
TommyNagz
senior tag
válasz
Pietrosz #46640 üzenetére
Belakva. Appok telepitve, social media beallitva plusz email fiokok. Volt ebbem telefonalas is meg 1 ora screem time. 3 oraja megy csak akkurol es most van 50%-on. Wakelockot felrakom megnezem mi van
Amugy idleben egesz sokat elall a telefon ejszaka pl csak 10 szazalekot merult.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest