Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
"Amugy egy dolog igaz mar csak osszehasonlitasban SD-nal az exynos karara, megpedig az, hogy mobiladattal tenyleg jobban merul 4G-n (5G-t csak akkor hasznaltam rajta mikor meg ettem, de alap kikapcsolom mert rendesen ker wnni, gyakorlati haszna meg semmi). Amugy tereroben, melegedesben siman SD-nal egy szint, uzemidoben meg ugy 5-8-szazalekkal gyengebb annal, ami nalam a tokmindegy kategoria (kb. 20-30 perccel birja tovabb teljes napot nezve a Snapi)..."
Én is ezeket tapasztaltam. Sim nélkül kiváló volt az S9, S10, S20, S21, S22 is, jól bírta az akku. Amint került bele sim, az S9 és S10 vállalhatatlanul vacak lett üzemidőben. Az S20, S21 vállalható volt, az S22 gyengébb volt elődeinél (de jobb az S9-S10 párosnál).
Térerő, melegedés nem különbözött az SD-s S23-tól.
Üzemidő SD vs Exynos témában azonos családban (S24 vs S24, de anno néztem az S22 vs S22 felállást is) youtube összehasonlítókban. Ugye ezek mindig sim nélkül mennek. Valós az 5-8%-os mefigyelésed, kb tényleg ennyi differencia volt mindig is, ami fél óra sincs. -
joey04
titán
mert a rendszer és az appok igazodnak. tehát ami 8-10 éve elég volt a fent felsorolt dolgokhoz, ma már nem. és ez csak részben lehúzás, az appok és a rendszer is egyre összetettebbek, kényelmesebbek, jobbak. Kamera meg pláne támaszkodik az erős soc újdonságaira. hogy az exynost miért erőltetik, na az jó kérdés.
-
mhydas99
senior tag
Az S22 szeria sikerult messze a legpocsekabbul. Meg az S21-ben levo exynos 2100 is jobb bolt tartos teljesitmenyben annal.
Az S24-fele exy 2400 meg plane sokkal jobb. Hosszu honapok ota hasznalom, S21-em is volt elotte es azt kell mondjam, uzemidoben rengeteget fejlodott az S24. Meg az ujkori 21-hez kepest is. Nekem atlag felhasznalassal megvan az 1 nap. 21 meg reggel 6-tol jo ha este 5-6-ig birta. Ha tudtam hogy csak keso este/ejjel erek haza mar rendesen gorcsoltem a telo miatt, na ilyen az exy2400-as S24-gyel nincs, csak nagyon ritkan.
Amugy egy dolog igaz mar csak osszehasonlitasban SD-nal az exynos karara, megpedig az, hogy mobiladattal tenyleg jobban merul 4G-n (5G-t csak akkor hasznaltam rajta mikor meg ettem, de alap kikapcsolom mert rendesen ker wnni, gyakorlati haszna meg semmi). Amugy tereroben, melegedesben siman SD-nal egy szint, uzemidoben meg ugy 5-8-szazalekkal gyengebb annal, ami nalam a tokmindegy kategoria (kb. 20-30 perccel birja tovabb teljes napot nezve a Snapi)... -
Ez oké, jelen is van alapvetően, csak ahogy írtam, nem egy tech fórum felhasználóit veszik alapul, mert ezek elenyésző számok a készülékek valós felhasználói mellett. A nagy többség tényleg azt sem tudja, hogy milyen lapka hajtja meg a telefonját, vagy milyen kapacitású akkumulátor van benne. És amíg a tudatos vásárlók a kisebbség, így is marad. Teszem mellé, hogy a OneUi messze a legjobb szoftver androidos berkekben. És ez többet számít, mikor például kínai szoftverrel akadnak problémák a felhasználás során. A prémium szegmensben ennek van jelentősége.
-
Kíváncsi leszek az s26-ba bele merik-e tenni.
-
mhydas99
senior tag
Hat ugye a Porsche Cayenne-nel sem megy az ember mindennap 300 kmph-val, csak A-bol B-be zenet hallgatva. Csak ugye nagyon nem mindegy, hogy a par tiz kilometert milyen kornyezetben es minosegben tolti az ember.
Operaba is ki kell oltozni es nagyon jo erzes, az ember is sokkal nagyobb tartast vesz magara egy olyan estere.
Az erzest fizeted meg, nem a targyat/esemenyt. -
mhydas99
senior tag
Egyszeru. Ha egesz Europaban a kutya nem venne meg az Exynosos S26-okat, akkor jovo evtol mar csak SD lenne bennuk. Hat igy. A vasarlok tulnyomo tobbsege meg azt sem tudja milyen chip van benne, meg hogy mi az a 8 mag. Csak azt ertik hogy ezer megapixel, 3+1 kamera, EJAJJJ, kicsi es meno szinekben van.
-
Szena67
aktív tag
Pedig már féltünk, hogy nem lesz több exinos EU-nak, de ezek szerint jövőben is selejt lerakó hely leszünk. Nem értem, hogy egy 450M-ós piac hogyan nem tudja rávenni őket, hogy árulják máshol, kísérletezzenek vele otthon. Lehet, hogy egy exinos vám sokat segítene.
-
Aurig@
őstag
Nem is tudom mit kínlódnak annyira a Samsungnál, hogy ilyen, meg olyan erősebbnél erősebb telefont kiadni.
Akik ezeket megveszik 75-80%-uk Messenger, Snapchat, Instagram és társaikat használják, esetleg banki alkalmazást, meg alkalom adtán fényképezésre.
Nagyon megérik a túlárazott készülékeiket ilyen dolgokra használni.
Kollégának is volt S22, majd 23 és ugyan ezekre a dolgokra használta. ...és milyen büszkén mondta, hogy tuti a legjobb telefonja van. Mondtuk is neki néhányan, hogy nagyon megérhette több 100 ezret kiadni ilyen dolgokra.
De hát mindenki arra költ, amire akar. -
doooo
veterán
Nem maradt el kamerában, véletlenül sem. Sebességben sincs lemaradva egy egész generációval. Egy ilyen apró készülékházban nincs szükség semmi erősebbre, mert a throttling miatt úgyis elveszti az erejét. A Razr 60 Ultra megkapta a Snapi Elitet, mégse jobb a teljesítménye. De ha nem így lett volna, akkor is gyakorlatilag konkurensek nélküli ez a mobil, így aztán egyáltalán senkit nem érint, ha normális méretű mobilokban magasabb órajelekkel mennek az SoC-k.
-
kbyte1024
veterán
De most tényleg nagyon jó lesz meg minden
-
Repűlőrajt bármerre nézek!
-
Bleccs
csendes tag
"Jövőre nagy fordulat következhet be"... Aha, ez olyan minthogy jövőre eljön a Linux éve.
-
janeszgol
félisten
"Az Exynos 2500 sikeresen debütált egyik júliusban kiadott hajtogatható modellünkben, köszönhetően a javított AI teljesítménynek és kamerafunkcióknak."
Aham. Ezért van 1 generációval lemaradva sebességben és az S25-től is lemaradt kamerában. És ha az S25-től lemaradt, akkor az S24/S23/S22 triótól is lemaradt. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest