- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
trobi28 #57011 üzenetére
Nem emiatt kell aláírni! De pl akinek tökéletes a havi 8k-s korlátlan beszélgetés és sms csomag hálózaton belül és 3óra egyéb hívásra annak tökéletes és vehet mellé telefont. Én pl naponta több órát beszélek telefonon. Számoljunk mondjuk napi 3órával, 1perc 35Ft-al, 1 hónapra.
Napi: 6.300Ft
Havi: 189.000FtEhelyett csak fix 8.000Ft..
-
norrberth
addikt
válasz
trobi28 #56865 üzenetére
wehehee ez igen!
nekem is full üres ha elhúzom jobbra vagy balra teli van a képernyő a de fő képernyőm üres.
ui: visszatértem a Kit Katra sikeresen! aki azt mondja hogy jobb meg gyorsabb a lollipop az hazudik..végre nyomkodás meg netezés közbe nem izzik a telefon! nem merül mint a hajó! ez már most látszik. basxott nagyok a számok végre látom ismét a hívásnaplót üzenetet írni sokkal gyorsabban tudok. a beállítás fogaskereke két újjal rányomok akkor is eltalálja! a lollin ez mini meg azok a kibasxott értesítősávon az ikonok!! fujj a galéria csapnivaló volt! mini abba is minden. köszönöm pár hónap elég volt a lolliból
-
QbHead
aktív tag
válasz
trobi28 #56174 üzenetére
nekem majdnem 1 hete érkezett meg írtam is róla és igen, tökéletesen befér a hátlap alá de púpos lesz mint azt lentebb írják ha valakinek ez infó tökéletesen rámegy a gyári tok a telómra ennek ellenére is ráadásúl nekem banggood pontokkal és kuponnal 3000Ft alatt volt az egész
-
-
M3aN
senior tag
válasz
trobi28 #55741 üzenetére
Az elején én is ezt hittem, nézegettem is, de gond nélkül ugyanúgy LTE hálózat, minden működik
A Wifi-t néha nem értem, bár ezt új kora óta csinálja, hogy valamikor azonnal, valamikor meg 10-15 másodperc után csatlakozik csak egy korábban már jegyzett hálózathoz, szóval ez sem a tok negatív hatása.(#55742) mate3553: Vegyél egy kínai S-View Cover-t.
Én ezt a kettőt használom, azzal is ugye picit vastagabb már maga az akkufedél (a hátlap), de félteni sem fogod úgy, hisz kb. ezres tétel az egész
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
trobi28 #55609 üzenetére
Ez nem jó hír. Nagyon hamar már kis hangtól is torzít ha a mélytartományban van. Nem hiszem hogy ezt szoftveresen javítani tudnák. Szerintem a sima S4 mikrofonja nem passzol a snapdragon 800 hangkeltőjéhez. Kár hogy ezt eddig nem vette észre senki. Így maximum egy ártéri erdőt érdemes levideózni a madárcsicsergései még szépen szólnak.
Ez hatalmas baki a Samutól. Nem tudom elhinni hogy ezt a mérnökök vagy a tesztelők nem vették észre. Kabaré..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
trobi28 #55601 üzenetére
Köszönöm. Nem sürgetlek, de fontos.
Több kollegával felvettem a kapcsolatot privátban, nem egyedi eset, az összes 9506 torzan vesz fel videót hangos környezetben, leginkább a mélyre érzékeny, amíg a 9505 tükör tisztán veszi föl. Konstrukciós hiba lesz. Sokaknak nem számít, de nekem fontos.
-
zseko
veterán
válasz
trobi28 #50088 üzenetére
Amennyit telefonálok, nem sok vizet fog zavarni. De majd meglátom.
(#50093) G4ula84 Rosszul rémlik. Az valóban igaz, hogy amikor kijött a telefon akkor ez nem látszott benne mert a Samsung szemét módon eltitkolta, de hardverileg van benne egy chip ami ezt 'segíti' vagy nem tudom hogy lehet kifejezni, és azt tuti nem utólag tették bele nálam
Egy rom frissítéssel aktiválták. Első napos telefonom van.
-
csibuka85
őstag
-
fefe1968
csendes tag
válasz
trobi28 #48147 üzenetére
Ha a wifi megy egész nap, akkor sem vészes a merülése, de ha mondjuk navigálok és megy a GPS és kijelző is ugyebár folyamatosan, akkor az autós töltő nem tudja szinten tartani a merülés mértékét, annyira zabál. Utóbbihoz képest állítom, hogy az adatkapcsolat nem fogyaszt igazán.
-
válasz
trobi28 #47583 üzenetére
nem fog visszaállni xeh értékre, ha módosul is a firmware felhúzását követően - gyári visszaállítás után -, az új firmware alapértelmezettje áll majd be, ami jellemzően nem a xeh.
root és külön alkalmazás kell a xeh érték beállításához.
akkor nem módosul a korábbi product code, ha az újonnan felhúzott firmware tartalmazza a telefonon lévő aktuális identitást, ellenkező esetben az új firmware alapértelmezettje áll be.
szolgáltatós készülékek előnyben adott szempontból, mert ott módosuljon is bármire egy eltérő firmware felhúzását követően, a szolgáltatós firmware felhúzásakor arra áll vissza, mert más identitást nem tartalmaz a szolgáltatós firmware, így azoknál nem kell root és külön alkalmazás útján bűvészkedni. -
hagymas7up
tag
válasz
trobi28 #47150 üzenetére
Neeeem. Trabant 4kerékkel. A Galaxy S-ben az "S" betű egy az egyben a trabant jele
47160:
Ha megkapod a külső akkutöltőt akkor légyszíves próbázd már le az NFC-t, hogy tényleg gyári cucc e. Mert ismerősi körben jártak úgy, hogy vettek Tnél eredeti Samsung akkut gyanúsan olcsón és ki is derült mikor a Samsungos szervizes megnézte, hogy annyira Samsung mint a HTC One. Ma mesélték, mikor épp ömlengtem, hogy milyen olcsók a gyári tartozékok Tnél.
-
Goldmen75
őstag
válasz
trobi28 #46977 üzenetére
ok, egyik részről köszönöm, de miért írja ki hogy ....ez hülye...most meg kiírja hogy már telepítve vannak a legújabb frissítések..Tegnap úgy látszik valami apály -dagály, telihold, faraksüvöltés, bermuda 4szög anomália lehetett...
)
Azért köszönöm!
Egyáltalán lesz s4-re lollypop?!
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
trobi28 #46972 üzenetére
Úgy rémlik, ez esetben törlődik minden a telefonról.. Van esetleg olyan program, amivel teljes biztonsági másolatot tudok készíteni a telefonról? Legutóbb hasonló esetbe azért "kaptam" mert a gyári böngészőből eltűnt kb 200 könyvjelző gondolom, mindenféle "hasznos" dologgal.
Elsősorban nem a programokra gondolok, hanem az azokban rögzített információkra.
Nagyon hülye példa, és nem is erről van szó, de ezzel le tudom érthetően írni: Pl a Pou-ban 60-as szinten van, letörlöm, csinálok egy gyári visszaállítást, visszatelepítem a Play-ből, és nem 0-ról kezdi, hanem onnan, ahonnan a visszaállítás előtt volt. Van esetleg ilyen? -
silvergod
őstag
válasz
trobi28 #46055 üzenetére
elárulom...az zavar ha nem hallom meg egyből..mivel hangos a munkakörnyezet..
és ilyenkor nagyon zavar ha van nem fogadott hívásom,ami fontos...mert a rezgő se acélos zsebben annyira.
mondjuk volt anno huaweiem pár hétig na ott napi 4 nem fogadott hívás az alap volt,szétqúrt az ideg -
Vikooo
addikt
válasz
trobi28 #32363 üzenetére
Nekem a gyari taviranyito app visz minden markat idaig. Egyertelmu a varazslo ami vegig visz a kezdeti beallitasokon, a megfelelo kodot kell beallitani es voila.
En is gondolkoztam az LG -n de nekem csak rossz tapasztalataim vannak vele plusz ami minusz az az egy ev garancia, altalaban gyengebb anyag es osszeszerelesi minoseg ronda gyerekes GUI rossz support stbstb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest