Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
Lenne egy kérdésem este lerakom a telot kb 25% merül reggelre.Nem tudom mi a szar megy a háttérbe nem találom.
ZSOLT! Nem igazán lehet külön keretet cserélni nagyon bele van ragasztva a kijelző.Nekem azért sikerült anno kiszedni pl az 3s ból mert azt Kinából rendeltem de a gyárit lehetelen törés nékül.
Szabcsíz írja 5 ez nálunk én 1200 rendeltem Kinából. -
SteveJobs
őstag
Valaki múltkor egy linket tett közzé amin a törölhető alkalmazásokat lehet megnèzni.
Vissza nèztem jó pár oldalt de nem találom.Vagy melegvan
Megköszönném ha segítene valaki! -
SteveJobs
őstag
Szar volt a kábel,hogy rohadna meg!!
Most már jó! -
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Lollipop-ról szeretnék vissza menni 4.4.2 re de az istenért se megy.Vissza olvastam több oldalt de csak dowland módba hajlandó működni.
-
SteveJobs
őstag
Köszönöm a segítségeket minden kitől bár sok vizet nem zavartam.
Távoztam az oldalról. -
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Valaki találkozott olyan esettel , hogy a telefonját egy éjszakára bekapcsolva hagyta és másnap reggel azzal fogadta a telefon ,hogy a memóriakártyát (16gb) nem ismeri fel a telefon. Próbáltam számítógépen , de az se , másik telefonba raktam , de az se ismerte fel .
Valahogy megtudom ezt oldani? -
SteveJobs
őstag
válasz
killer1203 #43423 üzenetére
Lehet mikor cserèltèk kijelzőt pèldàul,vagy bement alà a kosz.
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
A CM12-őn nem tudom beállítani,hogy a home gomb ébressze a kijelzőt ! Valaki használja ezt a CM12-őt ? -
SteveJobs
őstag
Meg szeretném kérdezni , rakott-e fel valaki mostanában MIUI romot ?
-
SteveJobs
őstag
Mért nem tudom alkalmazni a googy max3 kernelt.Install aborted ezt írja állandóan.A legfrissebb recovery van fent.Ha esetleg mondana valaki valamit.Köszönöm!
cm11 -
SteveJobs
őstag
Vasárnap lévén megint szeretném megkérdezni , hogy az Eudemoly ROM-ban van-e magyar mert én nem találtam ? vagy csak rosszul telepítettem valamit ?
Megértettem szabonagymester ! -
SteveJobs
őstag
válasz
Szabónagymer #42683 üzenetére
Na végre egy fasza gyerek.
-
SteveJobs
őstag
Szeretném megkérdezni , hogy az Eudemoly ROM-ban van-e magyar mert én nem találtam ? vagy csak rosszul telepítettem valamit ? Az ötödik ROM-nál tartok , de mindegyiknek van valami baja. Most úgy ahogy ez a Pac-Man ROM bejött .
-
SteveJobs
őstag
A kérdésemre koncentráljatok legyetek szívesek!
Ha már egyszer ki akarom próbálni. -
SteveJobs
őstag
Vissza térve az álom világból mivel próbálkozzak mert most csak a saját kernellel próbáltam.
-
SteveJobs
őstag
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/lollipop5-0devpreview-port-gt-i9505-t2913174
próbálkozott valaki evvel? -
SteveJobs
őstag
Melyik 4.4.4 romot ajánljátok a 9505 re?
knox nem zavar! -
SteveJobs
őstag
Hasznàlja valaki a Trikster Mod-ot
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok ! Valakinek nincs véletlenül eladó fehér hátlapja ?
Illetve egyszerű buboréktok ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest