Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Jár még ide valaki?
Takarítottam a fiókot és megtaláltam az S4-et. Az akksi sajnos benne maradt. Olyan púpos lett, hogy kinyomta a kijelzőt a keretből és keresztben meg is repedt végig...
Ez már a pót akksi amit vettem hozzá. Az eredeti is megvan, az is púpos, de azzal még beindult sőt a kijelző is működik
Bezzeg a ZTE Blade-m mai napig működik, első akksijával, kizárólag ébresztőnek használva, repülőgépes módban. Két hétig bírja így!!!!!! Azért ez nem semmi -
Pietrosz
addikt
válasz
Gallac #67543 üzenetére
9506-ról tudok nyilatkozni, azon nagyon fasza az aktuális 15.1 verzió, sose éreztem még ilyen gyorsnak a telót. 9505 elvileg még jobban támogatott. Bár nem játszok és bluetoothot se használok, ezekkel lehetnek gondok. Minden másra hibátlan szinte. Merül is eléggé ha használva van, de ez már lehet akksi gond is, bár már abból is a másodikat nyúzom. Lassan kéne már váltani, de nem könnyű olyat találni ami mindenben megfelelne. pl vicc, hogy ac-s wifi mai napig luxusnak számít, aztán fullhd amoled alá se adnám 4 év s4 használat után.
-
Pietrosz
addikt
válasz
ArthurShelby #67493 üzenetére
Érdemes felrakni az új 0310 es verziót ebben már sokkal gyorsabb a GPS
-
Pietrosz
addikt
válasz
ArthurShelby #67491 üzenetére
[ROM][GT-I9506][ks01ltexx] LineageOS 15.1 UNOFFICIAL for the Galaxy S4 LTE-A
Nekem a 0226 os verzio van, de látom már van újabb is -
Pietrosz
addikt
Kár hogy nem hamarabb jött ez az oreo mert eddig ez a legjobb rendszer ami kijött a telóra. Sose volt még ilyen gyors, nekem régen a 4.3 jött be nagyon, de ez oda vissza veri az összes rendszert, amit próbáltam.
-
Pietrosz
addikt
Twrp recoveryt tegyél fel odinnal. Download módba vakon is be tudsz lépni nézz róla videót. Utána indítsd recovery módban és látni fog mindent a gép
-
Pietrosz
addikt
Továbbra is szivat néha a kijelző. (9506)
Nem reagál semmilyen érintésre, de nem lefagyás mert a hardveres gombok ilyenkor is mennek szépen és a kapacitív is. Van úgy hogy pár perc után megjavul magától, de van amikor csak akksi ki-be segít. Mi lehet ez? Már legalább két hónapja ez van, van úgy hogy egy nap kétszer, de olyan is hogy hetente egyszer. Teljesen oprendszer függetlenül csinálja, szoftvert kizárnám. -
Pietrosz
addikt
-
Pietrosz
addikt
válasz
novoszath #67436 üzenetére
Én ott tartok, hogy már vissza mentem a legújabb gyári Lollira (9506)
Bebugolt a messenger és sehogy se bírtam működésre bírni akármit csináltam. CM/LOS 13,14 egyéb romok is voltak és egyszerűen valami miatt nem ment. Ez egy messenger frissítés után jelentkezett, és hiába raktam vissza régebbi verziót, raktam újra romot, nem segített. Ekkor jött a gyári rom. Ami meglepően jól megy, messenger rögtön ment érdekes módon. Ami feltűnt hogy a GPS rohadt gyorsan talál jelet, jobb mint bármelyik custom rommal. Üzemidő is sokkal jobb lett. Viszont a sebesség lassabb, érezhetően többet gondolkodik a teló. De ki lehet bírni. Illetve pár új funkció hiányzott, de van mindenre alternatíva. -
Pietrosz
addikt
Nem tudjátok mi a fene történt a messengerrel? Úgy kezdőtött, hogy jött egy új verzió, onnantól kezdve el se indult LOS 14.1 alatt, csak fc-zett. Régebbi apk-t visszarakva is! Kínomban vissza váltottam LOS13-ra, azzal már megy, de a messenger beállításokba nem tudok belépni, mert fczik. Most gyári Lollin vagyok, ezzel jó...
Eddig semmi baja nem volt. -
Pietrosz
addikt
válasz
ArthurShelby #67336 üzenetére
Nem fagy be, minden gombra reagál, csak a kijelző nem érzékel. Cm13 al is csinálta, most már Los 13 on vagyok de ezzel is ugyanaz.
-
Pietrosz
addikt
Üdv! Az mitől lehet hogy néha gondol egyet a teló és nem érzékeli az érintést? Gombok működnek,le se fagy, de nem reagál a kijelző. Eddig mindig lezárt képernyő után jött elő, de ma megállt böngészés közben is. Akksi ki-be után megy hibátlanul
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #67305 üzenetére
Még bírja 😁 Pedig már szinte minden progit vissza raktam amit használtam. Kivéve a buzgeralo progikat😁 nincs greenify amplify governor,cache, anyamkinyja allitgatva és mégis megy minden ahogy kell, nem ragad be semmi. Korábbi telepítések valahogy nem így mentek, azért is kellett belenyúlni mindenbe hátha jobb lesz. Lehet mióta official a cm13 változott valami
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #67302 üzenetére
Pedig az ujratelepites től megtaltosodott.😁
-
Pietrosz
addikt
Úgy látszik itt az ideje eladni a telót
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Jelenleg egy márciusi CM13 van a telón(9506) ezt cserélném CM14-re, kíváncsi vagyok hogy áll most.
Ajánlott bootloadernek mást írnak mint ami nekem van. Mikor cseréljem, még CM14 előtt, vagy akár most is mehet. Jelenleg UDPD1 van rajta, de ezt ajánlják elvileg: I9506XXSDPL2_I9506XXUDOJ2_bootmodem.tar
Egyáltalán ez most egy vagy kettő? -
Pietrosz
addikt
válasz
Imi1981 #66923 üzenetére
Nem mindegy mire használod és hogyan a telot... Mobilnettel messengerrel és böngészéssel szerintem nagyon kevés embernek jönne ki a 4 óra. WiFin egy kicsit jobb a helyzet. Esetleg érdemes lenne kiprobalnod a per-app modes progit, ezzel külön lehet apponkent orajelet szabályozni, hátha hoz valamennyi pluszt.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66833 üzenetére
Az se segít rajta
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Tudtok arra valami megoldást, hogy miért nem megy a Horizon go progi a telón?
9506 L13 rom van fent, de már 4.3 alatt se ment. Rányomok a lejátszásra de nem történik semmi. -
Pietrosz
addikt
válasz
#73029888 #66383 üzenetére
Ez nem működik?
substratum theme engine ★ rootOtt van a linkje az RR rom topikjában
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66236 üzenetére
Most is greenify+amplify fut és meg vagyok vele elégedve, de bármit csinálok akkor is gyorsabban merül 100%-ról
Igaz nem ennyit és semmi sincs kikapcsolva, korlátozva, de akkor is jelentkezik ez a probléma valamiért.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66233 üzenetére
Nekem ez sose jött össze még új akksival se. Az első pár százalék mindig hamar lement bárhogy trükköztem vele. 90 alatt megjavult általában onnantól lassabban merül úgy vettem észre.
-
Pietrosz
addikt
Aki stabil és gyors romot akar annak nagyon ajánlom a 1120-as(újabbak valamiert nem mennek nálam rendesen) CM13-at. Azt hittem, ahogy lejárt a gari előjön a romolási láz de mióta ezt felraktam semmi kedvem hozzá nyúlni
Jöhet az unalmas és gondtalan használat, mint a 4.3-al
-
Pietrosz
addikt
válasz
awakening87 #66153 üzenetére
Hátrányt én még nem láttam CM13 alatt vele, sd tools mérés alapján gyorsabb lett, progik is gyorsabban nyílnak, kamera is szinte azonnal. Egy próbát megér.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66137 üzenetére
Köszi de nekem ez így most úgy jó ahogy van, ha 2 évig jó volt a 4.3 akkor most kibírom már egy ideig 6.0-val
Meg aztán xposed sincs még 7.1-re úgy tudom.
-
Pietrosz
addikt
Utólag le lehet törölgetni a felesleges google cuccokat CM13 alatt? stock gappsot raktam fel de rájöttem hogy semmi szükségem rá, pico bőven jó lenne. De ha megborul a rendszer inkább hagyom ahogy van.
-
Pietrosz
addikt
válasz
ananaszmamut #66126 üzenetére
Igen normális, mivel 4G-n még nincs telefon szolgáltatás úgy tudom, ezért vált vissza 2g/3g-re
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66086 üzenetére
Passz, a legújabbat gondolom mivel most kezdtem egy hete a romolgatást. Mindent ugyanúgy csinálok mint a 1120-as verzióval, az szépen megy, csak az újabbak nem.
Most azzal szórakozok hogy átállítottam f2fs-re a data meg cache partíciókat, sokkal gyorsabbnak érződik a teló -
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66084 üzenetére
Az csak a kisebbik baj lenne, konkrétan nem enged apk-t telepíteni csomagelemzési hibával leáll.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66067 üzenetére
Nem oldotta meg. Mindegy marad a régebbi.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66054 üzenetére
Az már megvolt
Viszont megint bajom van, felraktam a 1223-as kiadást és ugyanaz a bajom mint korábban. install után nem lehet apk-t telepíteni csomag elemzési hibával leáll. xposed nem megy. install előtt volt cache/dalvik/art wipe. 1120-ast visszarakva megy minden. Én bénázok vagy a rom szar?
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66048 üzenetére
MPT-re találtam megoldást: [APP][ROOT][R 3.3][MARSHMALLOW] MTP enabler Azért vicc hogy ilyennel kell szórakozni
Úgy néz ki marad a CM13, minden szuper gyors és stabil, jó volt a 4.3 sokáig, de azért ez más kategória
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66046 üzenetére
Az lesz valoszinuleg csak vegig akarom probalni a lehetosegeket. Most épp szívok mert volt egy mentésem erről: cm-13.0-20161120-UNOFFICIAL-ks01ltexx.zip
De elkövettem azt a hibát hogy egyszerre több dolgot változtattamSzóval restore után felraktam a 12.19-es romot is de nem tudom hogy a restore lett szar vagy a rom de apk-t nem tudok telepiteni. Most vissza ment a 11.20-as ezzel már megy...
van pár dolog ami idegesít pl töltés közben bekapcsolt képernyőnél is világít a led ami felesleges, meg az mtp módot mindig elfelejti és csak tölt pedig dev menüben beállítottam -
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66044 üzenetére
Akkor hagyjam inkább?
Valami gyors és stabil MM rom kellene, 7.1-el még várnék, nagyon friss úgyis lesz valami progim ami nem megy rendesen vele. -
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66041 üzenetére
9506 hoz kellene
-
Pietrosz
addikt
Tudnátok olyan VR headsetet ajánlani ami kompatibilis az s4el? Volt nálam egy concorde csoda de akárhogy raktam bele a telót mindig benyomott valami gombot
-
Pietrosz
addikt
Olyankor mi a helyzet, ha restart után 50%-ról leesik 7%-ra az akksi? 2 éves a teló, sose csinált ilyet.
szerk.: ki-bekapcs után visszaállt 50%-ra, wtf -
Pietrosz
addikt
Ha fizetem a T mobileos biztosítást akkor pl kijelzocserenel foglalkoznak a knoxxal? Nincs bajom a 4.3-al de már unalmas, megnéznék egy RR romot én is, s advanceon nagyon jó volt. Ha eddig nem döglött be másfél év alatt a teló garos hibával akkor már talán nem fog...
-
Pietrosz
addikt
válasz
kislaszlo83 #62130 üzenetére
Esetleg ez?
SoftKey Enabler
Fogalmam sincs működik-e nem próbáltam. Root kell hozzá. -
Pietrosz
addikt
válasz
#61600768 #62124 üzenetére
Ez: Llama - Location Profiles
Nagyon hasznos progi. -
Pietrosz
addikt
válasz
kalolaci #62090 üzenetére
Greenifyvel nem fognak megjönni az értesítések, a másikat nem ismerem. Itt csak annyi kell hogy maga a progi amit látsz legyen bezárva, attól a folyamatok még futhatnak. pl a messengernek 1 folyamata és 1 szolgáltatása fut ha rendesen be van zárva, ha fut a háttérben akkor meg 1 folyamat és 4 szolgáltatás, teljesen feleslegesen eszi a cpu-t.
-
Pietrosz
addikt
Akksi kíméléshez egy tipp, már egy ideje probalgatom. Tehát ugye az a nézet mostanában, hogy a task killerek feleslegesek mert az android majd szépen intézi magának. Hát sajnos nem ez a helyzet mert sok progi szarul van megírva. Itt arra gondolok hogy ha nem a vissza gombbal lépsz ki akkor hiába háttérbe kerül az app attól még eszi a CPU-t. Ilyen például a Facebook, messenger, gmail, de még biztos akad több is. OS monitor nevű progival gyönyörűen kiszurheto ez. Megoldásnak azt találtam ki hogy llamaval automatikusan bezaratom ezeket bizonyos kesleltetes után ha nincsenek előtérben. Igen, kicsit lassabban nyílnak így meg de a közel 0%-os idle fogyasztás kárpótol. Az értesítések ettől függetlenül megjonnek nem kell aggódni, csak a progikat kell bezarni, a folyamatokkal nincs gond.
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
T-s biztosítással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Sikerült leejteni a telót és persze hogy úgy esik hogy még a tok se védi megKellett nekem Tucano Stone-t venni. Szóval pont ott van leütve a keret ahol épp nem takar a tok... A kijelző valahogy megúszta, kb 1 mm-en múlt a dolog. Jól sejtem, hogy ez a vékony keret csak kijelzővel együtt cserélhető? Elvileg 13k az önrész, ennyit nem szívesen adnék ki egy esztétikai hiba miatt.
Mit lehet ilyenkor tenni? Használjam így tovább aztán majd ha egyszer "véletlenül" jobban megsérül akkor jöhet a kijelzőcsere?
B verzió hogy beég a kijelző szintén véletlenül. Ilyen esetben gari érvényes vagy elhajtanak a fizikai sérülés miatt?
C verzió marad így ahogy van, és majd eladás előtt használom fel a biztosítást. Kérdés hogy meddig lesz hozzá alkatrész, esetleg tudnak-e újat adni pl 1 év múlva? -
Pietrosz
addikt
válasz
migabi24 #58327 üzenetére
+1 :-) Néha viszket a tenyerem hogy jó lenne már valamit romolni, de szerencsére mindig lebeszelem magam, 4.3 nál úgyse lesz jobb. Egy bugom van amit nem értek, de még nem néztem utána. Ha lezárt kepernyonel zenelejatszas alatt megnyomom a hangerő gombokat akkor olyan mintha be lenne ragadva, vagy elnemul a hang vagy maxra állítja. Valami tipp hogy mi lehet ez?
-
Pietrosz
addikt
válasz
bjergerking #55988 üzenetére
Egyszerre csak pár dolgot, és utána napokig ajánlott tesztelni, különben ha valami mégsem ok sose jössz rá mi okozza.
Én most ezzel szórakozok, ezt is érdemes megnézni: [GUIDE] 0% [0.0%/h] Idle Battery Drain on Stock ROM (XPosed & Amplify Required!) -
Pietrosz
addikt
Üdv!
Elkezdett érdekelni hogy miért is olyan lassú az USB-s töltés az AC-hez képest. Azt leszámítva, hogy az USB 500mA-re limitált az AC meg 2000-et tud, még az tűnt fel hogy AC töltés esetén deep sleepben van a teló, míg USB töltés esetén 300Mhz-en megy végig. Ez bug vagy feature?Hogy lehetne deep sleepbe rakni USB töltés alatt is? 9506 T-s 4.3 rom.
-
Pietrosz
addikt
Akksi használathoz írnék egy tippet, bár elég triviális a dolog. Nem mindegy, hogy hogyan olvasunk a telón. Van aki a kijelző felső részén szeret olvasni de ez folyamatos scrollozassal jár. Ilyenkor 1100-1700 MHz körül megy a proci CPU spy-al monitorozva. Viszont ha vegigolvassuk azt amit látunk akkor sok scrollozast megsporolunk és a proci 300mhz-en megy végig, ami azért nem mindegy. Opera classic alatt legalábbis ez a helyzet. Hosszabban nem teszteltem, de biztos számít ez is.
-
Pietrosz
addikt
válasz
barmar #49752 üzenetére
Lehet érdemes lenne monitorozni a cpu órajelét. nem tudom a te telódnál mennyi szokott lenni az idle mhz, de 9506-on ha épp nem fut semmi megterhelő akkor 1 mag 300Mhz-en megy a többi elvileg lekapcsol a CPU-Z szerint. Ha be van akadva egy progi akkor simán mehet 1000 felett akár 2 mag is folyamatosan, ilyenkor már melegszik is kicsit.
-
Pietrosz
addikt
válasz
chubby2o6 #49737 üzenetére
Towelroottal nem ugrik a knox 9506 4.3 esetén, ez tuti.
-
Pietrosz
addikt
válasz
QbHead #49682 üzenetére
9506-om van. Amiket írtam azon kívül van még óránként frissítő időjárás widgetem(kettő is, mert nem ugyanaz van a lockscreenen mint a homescreenen
) és kb ennyi, nincs viber se skype, a két facebook app bőven elég, így is elég durván sokat ébresztik a telót. A ritkán használt progik greenifyvel altatva vannak, illetve van még 1-2 xposed modul, ami talán számíthat, pl a Smart network Ez azért jó mert az LTE lefedettség még nem az igazi, de így automatikusan átválthatok 2G-re ha a képernyő ki van kapcsolva. A visszaváltást szinte észre se venni. Van fasza whitelist is benne tehát ha pl rádiót streamelek akkor marad 4G-n. Csatlakoztatott wifinél szintén levált 2G-re.
szerk.: ha mégnézed a screenshotot pont ott vált zöldre csak a térerő ahol a képernyő ki van kapcsolva -
Pietrosz
addikt
válasz
norrberth #49675 üzenetére
Ezek vannak tiltva:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]háttérben fut a facebook, messenger alapértelmezett frissítéssel, +1 gmail acc frissítése.
Ez a használat csak mobilnetezés volt+pár perc telefonálás.#itsmybestgun: nem vettem észre, hogy ott álltál volna a hátam mögött miközben a telefont nyomkodtam, úgyhogy talán nem kéne ilyen kijelentéseket tenni.
-
Pietrosz
addikt
Arról van valami info, hogy vissza lehet-e menni lolliról 4.3-ra? i9506
-
Pietrosz
addikt
válasz
Maxentius #48107 üzenetére
Ez most miért is annyira reális? Ok, 4.4.2-höz képest lehet az. De amiről te beszélsz azt szerintem a többség 4.3-al éri el. Most 60%-on vagyok 2,5 óra lte böngészéssel, 5 perc telefonálással, folyamatos gmail, facebook, messenger szinkronizációval. Akkor most ez semmit nem használásnak minősül?
-
Pietrosz
addikt
Tudtok ajánlani valami megbízható hívásrögzítő appot?
Automatikus legyen és lehetőleg működjön hibátlanulMár kettőt próbáltam de egyik se jött be igazán.
-
Pietrosz
addikt
válasz
TommyNagz #47638 üzenetére
És a G7 jobban bírja?
Én most járok 4ó24p kijelzőidőnél és 28%-on van az akksi. Ez főleg lte mobilnetezés és 1 óra mp3 hallgatást jelent, facebook, messenger, gmail frissítéssel a háttérben. Persze ez nem kimondottan nagy igénybevétel, de akkor is elég nagy különbség. -
Pietrosz
addikt
Nekem pénteken jött meg a Tucano Stone polikarbonát tok, 490Ft-ot tuti, hogy megért
Jó a fogása, szép, és valamennyit véd is. Asztalra pl akárhogy "dobhatom" most már nem kell óvatoskodni vele lerakáskor, kamera is beljebb került így jobban védve van. -
Pietrosz
addikt
válasz
hagymas7up #46962 üzenetére
Az nem hiszem, hogy okozná, nekem is le van tiltva úgy rémlik. Ez valami wireless átvitelhez kell fittness kiegészítők használják. Factory reset fog segíteni szerintem, egy ideig alapon kell használni, ha úgy nincs gond akkor szép sorban 1-2 nap késéssel felpakolni a programjaidat, hátha kiderül melyik szivat.
-
Pietrosz
addikt
válasz
hagymas7up #46944 üzenetére
4.3 Stock TMob I9506 nálam is stimmel, root az van és kis gyomlálás is.
Semmi hiba az égvilágon, mióta megvan odáig vagyok meg vissza, se egy fagyás, se egy újraindulás, megakadás, egyszerűen hibátlan minden. (root és piszkálgatás előtt se volt semmi gond) -
Pietrosz
addikt
Edigital meddig szokott ülni a rendeléseken?
Rendeltem egy ilyet: [link] akciós 490Ft-os áron még dec. 30.-án, azóta is csak annyit ír, hogy összekészítés alatt. -
Pietrosz
addikt
Nem feltétlenül kell mindent letiltani, csak nem árt 1-2 trükköt alkalmazni.
pl. fekete háttér szinte mindenhol. Opera Mobile-ban beállítható saját css használata. Messenger, gmail, meg szinte minden népszerű progi szintén invertálható. Fényerőre én lux lite-t használok. 0 lux 10% fényerő, 100 lux 25%, 1000 lux 100%
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest