- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
válasz
norrberth #57209 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
A telefon független és most ránéztem FOTA-n, de szerinte a legfrissebb a szoftver van a telón.
A linkeken körülnézek, hátha van olyan ami a telefonba lévő érzékelőt használja.
Ha megoldható KNOX ugrás nélkül a downgrade akkor is inkább olyanra bíznám, aki csinált már ilyet mert nem szeretnék féltéglát gyártani és sajnos az angol tudásom sincs a helyzet magaslatán. -
bjergerking
tag
válasz
norrberth #57173 üzenetére
Ugyanaz itt is, én is a sötét oldalt erősítem már, jó ez a lolli de valahogy folyamatosan visszahúzott a szívem kk-ra, maradok is szerintem ezen, megtoldottam még egy jó kis novával és root után szinte az összes gyári szart, amit nem használok töröltem
(#57181) 3800+: mikor érkezik a telefonod?
-
Lehiñito
senior tag
válasz
norrberth #56988 üzenetére
85re volt leakciózva, de ki volt írva, hogy mínusz 20ezer de én azzal nem is foglalkoztam.
Csak mikor fizettem, akkor tűnt fel az ára de gondoltam csak oda adják ennyiért, és zokszó nélkül ki is hozta a futár kedden.Szerintem ne a webshopnak írj, hanem a Samu Magyarországnak.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
norrberth #56967 üzenetére
Én vasárnap rendeltem edigitáltol az s4-et. Este 8 és éjfél közt 65ért lehetett megvenni a 9515-öt.
85volt a honlapon írva de mikor utaltam a pénzt, meglepődve láttam, hogy csak 65öt kellett utalni.
Bontva volt az enyém is gondolom a gari miatt, de az legyen a legnagyobb baj. Max. ha valami nem lett volna okés, akkor kicseréltettem volna egy bontatlan. De makulátlan volt a készülék.Most porvédős tokot vadászok ebay-ről.
-
awakening87
aktív tag
válasz
norrberth #56829 üzenetére
Szívesen!
Igen, így kell, viszont a /cache-t én nem szoktam törölni, mert a recovery naplófájljai is ott vannak a recovery könyvtárban.
Ha van rootod, azokból a naplókból vissza tudod keresni, hogy milyen rendszerről jöttél és mikre frissítettél.
De az újabb Lollipop-os recoveryknél a recoveryben van egy új menüpont, hogy View recovery logs és ott root nélkül is lehet nézegetni a naplókat. -
awakening87
aktív tag
válasz
norrberth #56814 üzenetére
Szia! Sikerült simán, gyárilag független 9505-re Odinnal felraktam az egyfájlos osztrák független FNC4 KitKat-et, mivel amúgy is ilyen termékkódja volt. HOB7-ről, valamint HOE1 Lollipop-ról tértem vissza.
De ugyanígy működik még a magyar független GNF1 is, vagy a GNG8, ami szerintem az utolsó KitKat a magyar és az osztrák független termékkódnál is, mert utána egyből a HOB7 Lollipop-ra frissít.
Annyi, hogy az Odinozás utáni első indulásnál szinte biztosan beragad a rendszerindulásnál és nyomni kell egy factory reset-et a recovery-ből. Itt még meggondolhatod magad, ha valamit nem mentettél volna le a belső SD kártyáról, ugyanis ezzel a művelettel minden ugrik róla; viszont a külső, cserélhető SD kártyát nem bántja(Meggondolás alatt azt értem, hogy visszarakhatod rá a Lollipop-ot, hogy lementhesd a belső SD kártyát.)
Pár hozzászólással korábban linkeltem egy hosszú videót, ahol valós időben csinálják a Lollipop-ról KitKat-re downgrade-et. Sőt, beszélgettünk a lehetséges 4.3-ra visszatérésről is, valahol ott lesz a videó is.
Ha valami nem megy, kérdezz bátran! -
Dzsana
senior tag
válasz
norrberth #54785 üzenetére
Én most ilyet vettem, ez is hasonló, kemény műanyag + szilikon kombó.
-
motoflug
őstag
válasz
norrberth #54513 üzenetére
Én nem látom ilyen borúsan, egy készülékben (számomra) megvan:
-telefon
-notesz
-kamera
-mp3 lejátszó
-videó lejátszó
-TV (appal)
-GPS
-Menetrend, stb.Mindez a zsebemben mindig elérhető helyen. Naponta töltöm, de pont lesz.. nem érdekel, hogy este az asztalon hagyva töltő lóg-e ki belőle, vagy semmi.
-
válasz
norrberth #54442 üzenetére
Töltsd la a Play-ről a Samsung Phone Info-t, az többek között a knox státuszt is megmutatja.
(#54443) migabi24 Én download módban semmit nem látok, csak színes csíkokat. Már akartam kérdezni, ti hogy látjátok? Nekem olyan kicsi betűkkel van ott minden, hogy tényleg csak csíkokat lehet látni. De ugyanez van, mikor a recoveryt indítom, akkor is csak színes csíkokat látok, de képtelen vagyok kivenni belőle valami értelmes szöveget.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
norrberth #54186 üzenetére
Érdekes, hogy ezt írod, én pont ~ másfél hete jártam így. KitKat alatt ragadt be a wifi és rántotta le az akksit. Pedig előtte nem csinált ilyesmit. Részben ezért is toltam fel a nyalókát - bár lehet egy FR elég lett volna a probléma megoldásához.
bb.bocs - Captain obvius érdeklődik csináltál-e update után FR-t?
motoflug - A helyedben nem tenném.
Jobb az, ha más bőrén tapasztalod meg a dolgot, még akkor is ha mindenki mást ír. Ugyan vannak nekem nem tetsző dolgok az új buildben, de hagyok neki időt. Ha az idő sem segít rajtuk, akkor legalább tudod, hogy részben mire készülj.
-
madkiller
őstag
válasz
norrberth #54081 üzenetére
Nekem ez a hívásos dolog lolli alatt is így működik.
Korábban írtatok
GlanceViewMK 1.0.apk-t letiltásáról,
2 napja megtettem, ez helyre hozta nagyjából a lollit sebbességbe üzemidőben, stabilitásban, nem melegszik a kamera körül-(gondolom, mert folyton beakadt, tekerte a procit, ezért jobb az aksi is) , viszont így nincs többek között röpke pillantás, de így már tényleg egész szuperül működik a rendszer.
Akinek nincs root jogosultsága az sajna várhat a kijavitására, amit nem kapkod el a samsung, úgynézem az s4 elhanyagolt modellé vállt.... -
Sokee
aktív tag
válasz
norrberth #54074 üzenetére
Hát nem is tudom... Én nem vettem észre különbséget akkuidőben nekem a kitket is nagyon jól bírta 3.5-4 óra kijelzőidő álltalában megvolt, eléggé zavaró hogy az akkumulátornál nem írja normálisan a készenléti időt hanem ilyen hülye grafikonnal jelzi, fb messenger leáll elég sokszor mikor kèpet akarok küldeni, böngésző van hogy befagy nem reagál semmire és még az zavar, hogy a home gomb hosszan nyomva alkalmazáskezelő, kb 5mp mulva jelenik meg, ha olyanja van, kb ennyi a negatív észrevétel, amúgy mintha kicsivel gyorsabb lenne a rendszer, ennyi pozitívum, remélem késöbb kijavitják ezeket, még nagyon új a rendszer gondolom azért vannak ezek a bugok...
-
Imike_80
aktív tag
válasz
norrberth #54018 üzenetére
Ezt most komolyan te írtad, vagy csak belépett valaki a neveddel?
Nekem is független magyar XEH, Knox 0-val és nem akartam eddig Odinnal frissíteni. Megjelent OTA-n, de olvastam a hozzászólásokat - többnyire a tiedet (is) - és nem akarok még frissíteni. Azt látom, hogy eléggé kritikus szemmel nézted eddig a dolgokat és azok, amik zavarnak, tuti, hogy engem is zavarnának. Na most akkor mivan???
Az OK, hogy pörög a gépezet, de hát természetes lett volna, hogy nyomsz egy hard resetet a frissítés után. De akkor az ikonok mérete (nagyok) és a gombok (pl. beállítás ikon kicsike) már nem zavar? Mi a helyzet a csörgés laggal? És az idő pontos egyből, amint feléleszted a képernyőt? Azok, amik idegesítő hibák voltak, mennyire maradtak meg?
-
D-Phrag
senior tag
válasz
norrberth #53918 üzenetére
Jaja. Manuálban rákerestem (pedig volt Automatikus frissítés keresésnél pipa) és úgy megtalálta a kis huncut.
Viszont jobban preferálom az Odinos megoldást, majd egy factory reset és fel mindent újra.. Legalább szűz lesz a rendszer.
Ebben viszont kérném a segítségetek. Azoknál az appoknál, ahol mentéseim vannak tudom jól alkalmazni a Heliumos mentést/visszaállítást? Csak az alkalmazás adatokat akarom menteni, aztán a Play-ről újrahúzni, majd visszaállítani. Megy flottul ugye?
(#53923) inkjet:
-
-
-
lkristóf
senior tag
válasz
norrberth #53877 üzenetére
Aha 4.4.2 OTA még nem ajánlotta fel a frissítés lehetőségét, de akkor várok az itteni véleményekre. Ennél nem lehet rosszabb szerintem.
szerk: Hogy a kérdésedre is választ adjak, a cella készenlétet szokták nézni, igaz ha repülős üzemmódba rakod a telefonodat akkor ez alapján nem tudod nézni.
-
lkristóf
senior tag
válasz
norrberth #53871 üzenetére
Ez nekem is ilyen, de csak akkor ha felemeled az asztalról és úgy volt valami nem fogadott hívás vagy sms. Szerintem a Mozdulatok és gesztusok -> Mozgás -> Inteligens jelzés csinálja.
szerk: igen kipróbáltam ez a bállítás miatt csinálja ezt a "felvillanást"
Valaki esetleg ráér és ezt megnézné? [link] esetleg lollipop alatt javították?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest