Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Black_Raven #65885 üzenetére
Nem bírok belépni a download módba mert azonnal kikapcsol. Ha betudnék ez lett volna az első.
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek. Le lett selejtezve a családban egy 9505-ös S4, mert állandóan random kikapcsolt. Mivel jó lenne tartalék telefonnak gondoltam megpróbálom megcsinálni. A hiba amit produkál, hogy alapesetben szinte be se lehet kapcsolni, vagy csak a az S4 feliratig jut, vagy addig se, aztán ha meggondolja magát és bekapcsol akkor is 2 perc után vége. Egy gyári visszaállítást tudtam csinálni, de ugyan úgy haldoklik. Akksi problémára is gyanakodtam, de mivel 2 is van itthon belőle, még a telekomos, akciós akkutöltős pakkból így ezt is kizártam, mint hibalehetőség. Szétszedtem megnézni a bekapcsoló gombját, de semmi rendelleneset nem láttam kicsit megtörölgettem a forrasztást meg az érintkezőket de semmi, továbbra is halott. Van esetleg valami tippetek, hogy mi lehet a nyűgje?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Austin F. #62112 üzenetére
A hsz 90%-val egyetértek csak egy dologgal nem.Ha beadom szervízbe 4.3-al amit direkt nem frissítettem és visszaadják 5.0-val pedig a kutya se kérte az szemét húzás. Természetesen ma már lehet KNOX ugrás nélkül is downgradelni de emlékezz vissza amikor kitolták a lolli frissítést és sok embernél szarakodott a GPS meg egyebek. Ők nem hogy KNOX ugrás nélkül de sehogy nem bírtak visszamenni még 4.4-re se. Ez olyan libatömés. Nem kell a frissítés de csak lenyomják a torkodon.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
awakening87 #61292 üzenetére
Ezer köszönet kolléga
A kábel csere megoldotta. Most megy fel egy 4 fájlos lolly. Viszont leszűrtem ebből a tanulságot is. A hőn dicsőitett Nillkin kábeleket ezentúl nagyívben kerülöm. Egy másfél hónapos nemrég kontaktos lett gondoltam én fogtam ki selejtet de amivel most próbáltam és nem működött az nincs 2 hetes...
És pedig biztos forrásból eredetit vásároltam
Mindegy köszönöm mégrgyszer a tippet
-
ricsi0307
senior tag
Kezdem feladni. Akármit próbálok akármilyen rommal sehogy se megy.Egyfájlos 5.0-ás TMH Odin 3.10.6-al nem megy 4 fájlos FNB2 KitKat nem megy 4 fájlos XEH HOA7 nem megy ugyan ezek 3.04-es Odinnal szintén nem megy.Mindig a boot.mdm vagy system.mdm-nél áll le valami írási hibával. Már bekapcsolni se tudom mert a sárga háromszög jön fel, hogy dugjam KIES-re de ott meg valami heyreállítási kódot kér. Szóval kész nekem több ötletem nincs, hogy mi a f*sz baja lehet. Még annyi, hogy download módban write protection: enable van kiírva de ahogy rákerestem elvileg ez nem kavar be neki meg megnéztem a sajátom amin custom rom van de nekem is ezt írja ki. Ha nem tudom megcsinálni hova vigyem be?
-
ricsi0307
senior tag
A segítségeteket kérném.A családban egy Telekomos S4 leváltásra került amit édesanyám kapott meg de mivel 2 éve nem volt se factory reset se semmi gondoltam felteszek neki egy XEH 5.0-át de sehogy se jön össze. Odin mindog megáll az elején volt, hogy egy órát vártam rá de semmi. Próbáltam 4.4-et de az se. Egyszerűen nem tudom mi lehet a nyűge.
-
ricsi0307
senior tag
A segítségeteket szeretném kérni.Kb. egy hete a telefon elkezdett random kikapcsolni és volt, hogy még aksi kivétel berakás után se akart bebootolni az S4 feliratnál kikapcsolt.Akkor azt hittem rom hiba mivel főzött volt rajta ezért újraraktam.A hiba továbbra is jelentkezett így felraktam egy régebbi CM mentésem.Ekkor jött a meglepi továbbra is ugyan ez a helyzet.Gondoltam akkor biztos aksi hiba lesz mert az annó T-s leakciózótt csomagot használtam biztos ez is olyan mint a púposodó elsőszériásak voltak.De nem.Kibróbáltam a nyugdíjazott gariban cserélt aksival ami csak hamar merül de semmi baja és azzal is csinálja.Van, hogy fél napig semmi baja van hogy be se bírom kapcsolni.Ötlet, hogy mi lehet vele?Gari nincs rá samsung szervízbe meg nem hiszem, hogy beviszem, mert szinte biztos, hogy olyan árat fognak mondani hogy elsápadok.
-
ricsi0307
senior tag
Valaki tudna gyorsan linkelni nekem egy 4+1 fájlos KitKat-et? Mármint olyat ahonnan nem 15kb/s-el jön mint a mocsok tetű sammobile-ról.2 órája kezdtem el leszedni és lejött kemény fél giga belőle.Dugják fel a seggükbe az oldalukat.
-
ricsi0307
senior tag
Srácok sos segítséget szeretnék tőletek kérni.Eddig az Albe féle portolt S6 romot használtam de ma úgy döntöttem megint visszamegyek gyári droidra így elkezdtem feltenni a Resurrection romot el is kezdett bootolni de egyszer csak a kijelző kikapcs és azóta nem tudok életet lehelni bele.Ahogy elkezdenék belépni a recoverybe vagy a fast bootba szinte azonnal kikapcsol a kijelző így semmit nem tudok vele csinálni az előbb még sikerült újra feltenni a lollypopos bl-t meg modemet akkor legalább be tudtam lépni a recovery-be de mostmár ezt se tudom.Ötlet?Most szedem a gyári 5.0-t hátha valami isteni csoda folytán sikerül odinnal felrakni.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Dj.Mike #48053 üzenetére
Ugyan ezt a pakkot rendeltem, mert ilyen áron ez verhetetlen.Meg úgy voltam vele, hogy mivel számomra elég részlet kiderült már az S6-ról és nagy valószínűséggel idén se fogok cserélni akkor inkább betartalékolok most mint hogy később gondot okozzon jóáron beszerezni.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Dj.Mike #48043 üzenetére
Igen, mert microusb-vel lehet ezt is tölteni.Egyébként jó ötlet volt vásárolni belőle tegnap átvettem a Mammutba 20 perc helyett 5 perc alatt megvolt mindenestül és már távoztam is, otthon töltőre fel majd ma már azt raktam a telefonba.Azt tudtam hogy már gyenge a gyári akkum de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire.Jelenleg 2 óra 44 perc kijelzőhasználat van benne és 40%-on vagyok.A régivel itthon wifi-vel 2 óra fölött volt kicsivel mobilnettel meg 2 óra alatt.Szóval nekem ez abszolút best buy volt ma rendeletem még egyet belőle, mert valószínűleg tovább marad a tervezett 2évnél.
-
ricsi0307
senior tag
Srácok tudtok valami megbízható személyt akinél 100%-ig biztos, hogy gyári akkumulátort kapok?Rettentő drága, mindenhol 6-8 ezer között mozog az ára.
-
ricsi0307
senior tag
Háh nem hiszem el, megjön minden cucc amit rendeltem és boldog lehetnék erre mit látnak ma szemeim amikor berakom a telefont a szekrénybe? Hát ezt.Szerintetek lehet ezt garanciáztatni?Nem volt mostanság se leejtve se megfeszülve se semmi viszont egy hajszál repedés már elég régóta keresztezte a bal felső csavart.Ötlet?Ezen a képen talán jobban látszik.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Dare2Live #46655 üzenetére
Jelenleg most Resurrection Remixet ez 3 rom kombója tehát kicsitt több extra van benne mint egy sima CM12-ben.Elötte meg valami kicsit tuningolt GPE verziót.Mind a két rom CM alapú és én egyetlen bugot találtam ha nagyon leveszed a fényerőt és lezárod a képernyőt majd feloldod akkor full fényerőn világít zöldes árnyalattal.De ezt ki tudod küszöbölni úgy, hogy nem veszed le minimumra.
itsmybestgun:Egy CM annyival jobb egy GPE romnál, hogy tele van extra funkciókkal amik hol a kénylemet növelik, hol szebbé teszik rendszert.Bughalmaznak nem nevezném őket főleg, hogy feleannyi rammal is bérik és pörgősebb is a rendszer.
-
-
ricsi0307
senior tag
Sikerült átvenni a dolgokat.20 percet vártam, hogy sorra kerüljek meg megint 20 volt maga az átvétel.Az biztos, hogy többet soha nem fogok vásárolni semmit a telelomtól ha 2 forintért árulják a cuccaikat akkor se.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
migabi24 #46517 üzenetére
Miért rajtad kívül ki más menne be a te neveddel és telefonszámoddal vásárolni?
Azt egy utcáról betévedő senki nem fogja tudni.A másik, meg, hogy lehetne egy prioritási sorrend, mert a gép megkérdezi milyen szintű ügyfél vagy.Beírod a számod és már láthatná is a gép, hogy xy telefonszámú ügyfél jött ide és ennek itt vannak a megrendelt csomagjai a raktárban akkor engedjük az újügyfeles készülék vásárló elé mert előbbi 2 perc útóbbi minimum 20.Meg egy öregembereknek szánt külön szekció se lenne rossz ötlet, mert ők tudják a legjobban feltartani az embert.
-
ricsi0307
senior tag
Komolyan nevetsége amit a t-mobile művel a dunaplazaban.Megkaptam az emailt, hogy átvehetem a megrendelt dolgokat így gondoltam beugrok meló elött és gyorsan átveszem.30 perc várakozás után sorra kerültem majd, közlik velem, hogy rossz sorszámot húztam mert a tartozék vásárlás nem egyeztethető a webshopban vásárolt dolgokkal és keressek egy ilyen fület a gépben majd ők átirányítják a sorszámot.Aha csak időközben odagyökerezett egy 70-es éveikben járó házaspár lába a gépelé szerintem többet nem is kell mondanom.Így fogtam magam és mivel már késésbe voltam ott hagytam őket.A vicc az, hogy túl sokan se voltak a sorszámok is pörögtek de az hogy te neten megrendelsz valamit, és ekkora nyűg átvenni hát...Holnap megint megpróbálom hátha összejön.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
@Jocó@ #46433 üzenetére
Ha már a készletsöprésnél tartunk és belinkeltétek ezt a kis ajándékáras pakkot akkor hadd viszonozzam. Nekiálltam és végignyálaztam az egész tartozékos részleget és erre bukkantam.Gyári Protective Cover (legalább is a képen az van) kevesebb mint egy ezresért.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Carline #45042 üzenetére
A mostani helyett lenne az aksi mert eléggé megcsappant a teljesítménye a gyárinak.A nagyobb aksi nagyobb hátlappal teljesen ki van zárva undorító lesz tőle a telefon.Most néztem egy Xiaomi power bankot 10400mah-ás és 7500-ért árulják.Abból azért kényelmesen fel lehet tölteni 3X a telefont.
-
ricsi0307
senior tag
Srácok szerintetek mit érdemes venni egy gyári aksit vagy egy kulturáltabb power bankot?Ahogy látom árban mindkettővel ugyan ott lennék.
-
ricsi0307
senior tag
Nem tudjátok napi szinten használható-e a már a CM12?
-
ricsi0307
senior tag
Srácok ha ajánlhatok nektek egy igazán zseniális romot akkor próbáljátok ki a Goldfinger-t.Sok S5 koppintást feltettem már de mindegyiken lehetett érezni, hogy ez bizony csak egy témázott rom ami még mindig lomha de ez ez valami elképesztő.Először a sebessége lepett meg sok rom az első rendszer indításkor még csak döcög de ez már akkor is patentül ugrott mindig és csak jobb lett.Utána pedig az, hogy mennyire komoly a port.Minden pont ugyan ott ugyan és úgy néz ki mint az S5-ben.Még a menügomból is alkalmazásváltót csináltak ami mondjuk nekem abszolút nem jön be de nem ez a lényeg.Azoknak ajánlanám igazán akik meg vannak elégedve a jelenlegi 4.4-es romjukkal de tetszik nekik az S5 kinézete meg mindenkinek aki megteheti, hogy feltegye.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Petyyyyy #43064 üzenetére
Számomra volt a Nexus az előd ahogy a kolléga is tippelte.Ezeket a lépéseket már megtettem az adat ami nekem kellett le van mentve utána leformáztam géppel de ugyan az megint.Tennék fel rá másik romot de mivel az sd-t nem látja a belsőre meg nem enged írni így ne tudom hogyan tovább.
-
ricsi0307
senior tag
Srácok most lehet megköveztek de az eredeti topikja teljesen kihalt a telefonnak.Lényeg, hogy adott egy közel 4 éves Nexus S az S4 elődje amiben egyszer csak megadta magát a memória chip mivel a telefon abszolút nem látta és fájlkezelővel se tudtam csak a belső memóriában mászkálni.(Legalább is eddigg ezt hittem)Igen ám de ma elővettem leporolni, hogy megnézzem mi a helyzet vele ugyan ezt csinálta de ahogy feldugtam gépre, hogy a legfrissebb CM-et legalább fel tudjam rá tenni a gép felismerte a 16 giga memóriát minden adattal amiről eddig azt hittem elveszett örökre.Eddig úgy néz ki írni és olvasni is tudom szóval szerintetek létezik, hogy csak valami szoftveres bug okozza a problémát?Vagy tényleg hardveres a gond és most úgy állnak a csillagok, hogy működik és gyorsan szedjek le róla mindent?
És bocsánatot szeretnék kérni az offért tudjátok, hogy nem szoktam ilyet de máshol nem volt lehetőégem feltenni a kérdést.
-
ricsi0307
senior tag
Az első fecske
Ha megtudjátok mondani, hogy KNOX free vagy nem akkor felpakolom pénteken egy teszt erejéig.
-
ricsi0307
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
Srácok szerintetek mi a franc okozhat ilyen drasztikus aksi merülést?Átraktak egy hétre egy másik boltba ahol a pincében van az öltöző, délben berakom és 4 órakor már 10%-on van pedig direkt emiatt raktam repülőgépes módba.A jelenség két rom esetén is fent áll így értetlenül állok a dolog elött.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Szabónagymer #41757 üzenetére
Ha berakom a zsebembe és nem veszem ki többet is elmegy.De én amíg melóba megyek majd jövök haza szinte folyamatosan nyomogatva van és meló közben rövidebb ideig is.Így én verhetem a seggem a földhöz ha nincs a közelben bármilyen árramforrás, hiába bírja ki a tied 1 napig töltés nélkül.De felesleges ezen vitatkozni ez csak attól függ, hogy ki mire és mennyi ideig használja én pedig állandóan kisajtolom belőle a maximumot ezért adja meg magát 2 óra kiejlző ébrenlét után.
Szombó: Próbáld az alkalmazás adatainak törlését.
-
ricsi0307
senior tag
Látom megint megy itt az aksin nyavalygás, holnap rakok én fel nektek képet meló után nekem mennyit bír.Átlag 2 óra kijelzőidő igaz reggeltől délutánig amíg haza nem érek 4G-n jönnek a bytok.Szóval a 3.5 óra az nekem már álom így ne ruggózatok ezen
-
ricsi0307
senior tag
válasz
laslie92 #41680 üzenetére
Ez nekem olyan "húzzunk le mindent a birkáról" dolognak tűnik.Hajlandó lennél még 5000-t ráfizetni egy olyan munkára amit elsőre szarul csináltak meg?Én nem tenném a helyedbe de ez én vagyok.
Szabónagymer: Azt hozzá kell tenni, hogy az első kép amit a kolléga mutatott be van mozdulva nem kicsit.A gyári kamera appot használva fogod elérni a legjobb minőséget mert arra a samsung írta a drivert.Külső appekkel lehet jobbat csinálni de akkor neked kell manuálisan beállítani a minden opciót.
-
ricsi0307
senior tag
Rég nem zaklattalak titeket így most bepótolom.Ugye én szeretem a MIUI romot de eddig nem sikerült rendesen portolni a gyári samsungos rendszerre arról nem is beszélve, hogy még mindig 4.2-re épül így ezt el kellet felejtenem.Ekkor valaki ajánlott egy CM alapút is, ám amikor azt feltettem szintén elég bugos volt, nem működött a kamera nem volt benne magyar nyelv ilyenek.Pár napja ismét feltettem belőle a legfrissebbet és azt kell mondjam messze az egyik legjobb rom jelenleg S4-re.3 napja van fent eddig hibába nem futottam bele újraindulás fc nem volt.A szabad ram hasonlóan mozog mint a gyári rendszeren boot után 800-900 mega üres belő bár hamar eltud fogyni.Az aksija nagyjából a tiszta CM szintjét üti, talán kicsit gyorsabban merül annál.Szóval aki tehet tegyen vele egy próbát
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #40638 üzenetére
Fasza vártam dúrván 8 órát, hogy lejöjjön az a mocsok rom erre nincs benne magyar nyelv.
-
ricsi0307
senior tag
Nem tudja valaki, hogy lesz-e valaha 4.4-re épülő MIUI 9505-re?Folyamatosan követem a releases-eket de még mindig azon az ősrégi 4.2-őn űl a rendszerük.
-
ricsi0307
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
válasz
norrberth #40596 üzenetére
Ennek nem itt a helye de az S6-od mellé majd a G4-et tedd kolléga
Mellesleg a csodálatos Samsung is csökenő nyereséget csökkenő mobil értékesítést és csőkkenő piaci részesedést produkált az utolsó negyedéves jelentés szerint.Lényeg a lényeg ne légy ennyire harcias és agresszív
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Tarantula33 #40426 üzenetére
Hibátlan rom, rengeteg S5 és Note3-ból átemelt extrával.Én csak a ramkezeléssel és a sebességgel nem vagyok teljesen megbékélve bár elötte CM volt fent úgyhogy ezen nem csodálkozom.Én erősen ajánlom mindenkinek.
Ez az egyik kedven funkcióm akkor jön jól mikor a kijelző másik sarkát kell tapicskolni de nem éred el a másik kezed pedig foglalt. -
ricsi0307
senior tag
Ha felteszem a 4.4-re épülő Phoenix romot felmegy a legfrissebb KNOX-os bl is?Nem kapok erre a kérdésre biztos választ sehol az utolsó 4.2-es Phoenix rom meg sajnos nem teljesen bugmentes.
-
ricsi0307
senior tag
Az létezik, hogy a majdnem stabil 4G lefedetség majdnem egy órát dob az aksin?Ha vonattal járok be melózni akkor a pocsék térerő miatt folyamatosan ugrál a hálózatok közt nagyjából pest határáig.Ez dúrván 20 percet jelent.Így 2-2:20 perc a max kijelzőidőm.Most, hogy busszal járok majdnemhogy végig kapja a 4G-t így 3 óra + a kijelző.Ez létezik vagy amiatt lehet, mert újra raktam teljesen nullaról a CM-rt?
-
ricsi0307
senior tag
Van már Android "L" port?Tudom még a Nexusokon is bugis de feltenném ismerkedni
XDA-n eddig nem találkoztam vele.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
babosf #38261 üzenetére
Ne haragudj de mivel tudod miről van szó mert olvastad a dualsimes hszt. ezzel kapcsolatban így neked max egy fél oldalt kellet volna újra olvasnod, hogy megkapd a választ.És nem nincs rossz napja csak tényleg baromi idegesítő amikor jön ugyan az a kérdés tízezredjére is és várják csillogó szemekkel a választ a kis uborkab@aszó emberek.Ott a kereső használja már mindenki legyen oly szíves.Egyébként itt a válasz a kérdésedre.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
saphancs #37951 üzenetére
Mivel az új S4-ek már gyárilag 4.4-el jönnek így a kérdésedre a válasz az hogy abszolút nem.A KitKat-ben már új bl is van így nincs se downgrade se root se semmi csak a K(N)OX és a szopás.Ha fontos a romolhatóság/root akkor nem kérdéses, hogy a G2-t kell választanod.
-
ricsi0307
senior tag
Tudtok olyan romról ami kinézetben és funkcionalitásban olyan mint az S5?Néztem XDA-n de az összes ilyen 4.4-re épül az új bootloaderrel karöltve amiből én meg köszönöm nem kérnék.
-
ricsi0307
senior tag
Közben heves keresgélés közepette találtam egy fórum hozzászólást ahol egy driveba mutató link mögött majdnem az összes kernel miui változata megtalálható és működik is
Egyébként egy nap használat után ugyan az a meglátásom mint eddig.Rettentő patent rendszer a végletekig átdolgozva, de ramzabáló és akku killer rom.Ha a sok MIUI-s alkalmazást legyalulnám biztos, hogy jobb lenne de akkor meg mi értelme a romnak.Pár napot még fent lesz aztán meglátjuk mi lesz a sorsa.
-
ricsi0307
senior tag
Az utángyártott aksival tényleg vigyázzatok én még akkor vettem amikor a gyári meghalt szóval volt használva vagy egy hónapig azóta pedig a táskában hurcoltam magammal nemrég viszont amikor szükségem lett rá azt vettem észre, hogy pontosan ugyan úgy púposodott fel mint a gyári.Szóval óvatosan.Kicsit más téma: Van olyan app vagy bármi arra, hogy a telefonban lévő hőmérő adatait kirakja a status barra?A cpu kijelző xposed modul nekem is fent van de az ugye mást mutat.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
KisBundi #37218 üzenetére
Hidd el baromi könnyen felmegy 70 fölé elég egy fullos játék plusz töltőre tenni.Én mondjuk 80 foknál már pihenő állásba teszem, mert egyrészt biztos, hogy nem tesz jót a telefonnak másrészt meg ez már szó szerint égeti az ujjad a kijelzőn.Azt még mindig nem tudja senki hogy mikor lesz főverzió ugrás a MIUI-ban?Szerintem gáz, hogy a portolt romok nagy többsége még mindig 4.2-n alapszik.Jó lenne a rom nagyon de a ram kezelés elég gyatra és rettentően eszi az aksit is igaz kb 2 hónapja volt fent utoljára.
-
ricsi0307
senior tag
Azt egyébként honnan tudom, hogy egy főzött rom KNOX free-e?Most néztem ezt a MYBA romot nagyon tetszetős de nincs sehova írva, hogy knox barát lenne, addig meg nem fogom felpakolni amíg nem győződtem meg erről 1000%-ig.
-
ricsi0307
senior tag
Nincs valakinek eladó gyári teljesen új fehér hátlapja?Katasztrófa ahogy az enyém kinéz szanaszét tört a lakk alatt vagy talán maga a lakk nem tudom de nagyon csúnya.
-
ricsi0307
senior tag
Ennyit bír nagyon komoly használat mellett folyamatos full fényerő, folyamatos GPS (70% energiatakarékos mód 30% nagyon pontos mód) folyamatos mobilnet nagyrészt 4G-n dúrván 1 óra zene fülesen és rengeteg internetezés.Ettől mindenki csak jobbra számítson
-
ricsi0307
senior tag
válasz
mgTerminator #36665 üzenetére
Hát nekem be sem botolt másik kernellel.Ezzel próbáltam : ChronicKernel-KK4.4-AOSP-INTL-v2.4 Az utolsó összevonás előtti CM-el még működött.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Smartphone69 #36660 üzenetére
Akár a legfrissebb nighly-t is felteheted, stabilak nem lassulnak és a ramkezelés is megfelelő hála a stock droidnak.Annyi visszatartó erő lehet max, hogy csak a saját kernelével hajlandó működni ami nekem nagyon nem tetszik de ez van ezt kell szeretni.
-
ricsi0307
senior tag
Srácok a térerő ikon felett lévő DC minek a rövidítése?Legújabb CM van fent eddig sosem találkoztam vele.Esetleg a WCDMA lenne?
-
ricsi0307
senior tag
Sárácok ez a rom ugye nem új bootloaderes?Unom a stock droidot kicsit visszamennék a touchwizre.
-
ricsi0307
senior tag
Gyerekek ez lassan a ”csevegjünk egy jót lányok/fiúk" topik lesz.Értem én, hogy kérdése van valakinek valami másról vagy talál valami olyan cikket ami neki új de azt szerintem nem itt kéne kitárgyalni.Feltörték a S5 újlenyomatolvasóját?Nagyszerű!! És ezt miért nem az S5 topijába linkelitek srácok???Olvassa az ember a topikot és 10 hsz-ből 5 egyátalán nem kapcsolódik az S4-hez.
-
ricsi0307
senior tag
Nemrég linkelte a kolléga ezt a Samy Delux romot.Namost akkor nem kaptam választ a kérdésemre.Közben látom leállt a support de azért kipróbálnám.Szóval ez 4.4-re épül?Amenyiben így van akkor gondolom új biciklisedre van benne.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
laszlolczka #34387 üzenetére
Illetve KNOX free a rom?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
laszlolczka #34387 üzenetére
Azt mondod érdemes felrakni? Jobb mint az S4 KitKat?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
mgTerminator #34086 üzenetére
Akkor ezért volt kiírva a Play Store-ban, hogy nem kompatibilis.És nem tudod jön-e hozzá frissítés a közeljövőben?
-
ricsi0307
senior tag
Nem tudjátok van valami olyan kernel amivel feljebb lehet tolni a GPU órajelét?CM 11 alatt Chronic kernellel 2.21 GHZ-re húzva a procit performance beállítással IS be tud laggolni keményen a GTA San Andreas.Erre szeretnék megoldást találni.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
mgTerminator #34009 üzenetére
Egyrészt másikat nem tudnak küldeni, mert nincs aki legyártja nekik, másrészt nem ér annyit az egész, hogy erre pocsékoljak időt.Most nézek vaterán valami carbon fóliát és megcsinálom magamnak normálisam.Annó Nexus S hátlapját fedtem be kaméleon színűvel az fényévekkel jobban sikerült bár a fólia vastagsága miatt a sarkokat a tűzhely felett kellett rásimítanom.Azért egy emailt küldtem nekik kiváncsiságból.
-
ricsi0307
senior tag
Hosszas huza-vona után megjött a skin shoptól a fekete carbon hátlap fóliám ami eredetileg egy fehér lett volna plusz egy fa erezetet ábrázoló ha idő közben nem mond stoppot az alvállalkozójuk.Nagy reményekkel fogadtam, olvastam több cikket is az oldalukról de rendkívűl negatív véleményem lett róluk.Alább láthatjátok a "méretre" vágott felhelyezett fóliát.[Link] [Link] [Link]
-
ricsi0307
senior tag
válasz
jeanvaljean #33871 üzenetére
Nagyon jópofa a buszos kép amikor mindketten alszotok
Egyébként ettől jóval jobb képminőséget várj az S4-től.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
vrgkrisztian #32980 üzenetére
Kezdjük az elejéről.A zenei teljesítménye szerintem elég korrekt, elötte Nexus S-t nyúztam amiben ugye wolfson van hát sok különbség nincs csak a basszus teltségében és a hangerőben.A gyári füles kukába való bár ez az én véleményem, mert vájtfülű vagyok.A lilás elmosódás szoftveres bug volt ami javítva lett a keret pedig kopik mint a veszedelem de cserélik gariban.A kitkatról pedig visszáb 2-3 oldalon keresztül olvashatsz.
-
ricsi0307
senior tag
Te figyeljél már egy kicsit.Mi a ráknak vagy te itt????Azon kívűl, hogy szítsad a haragot??Inkább maradj csöndbe láthatod, hogy több fórumtársnak is szúrod a szemét állandóan csak a járatod a pofád.Tényleg a susnyásba fogsz kikötni te gyerek.Többen írták az eladóról, hogy mennyire megbízható te meg ilyen hüjeségeket írsz, hogy lehet nyomtatni trés gari levelet?Remélem a sajátod is a TE nyomtatódból pottyant ki ha egyátalán tényleg van S4-ed.
-
ricsi0307
senior tag
Ezt csak kérdezem, mert egyelőre nem tervezem eladni de szerintetek kicsit magasabb áron eltudnám passzolni a telefont, a régi nyitott bootloader miatt?Tehetnék rá úgymond felárat?
-
ricsi0307
senior tag
Tudom itt nem sokan használnak MIUI-t de hátha valaki tud választ adni.Az a problémám, hogy a 4G-t ilyen szervízmenü szerűségben kell aktiválni ami nem lenne gond ha utána nem ragaszkodna foggal körömmel ehhez a hálózathoz.Tehát ha felmegy 4G-re akkor számára csak az van semmi más ha 0 a térerő akkor is.Szóval ezt ki lehetne küszöbölni valahogy?A másik meg miért nem lehet alá TW-s kernelt pakolni?A gyárival merül mint a tengeralattjáró, bár lehet ilyen profilokat csinálni ahol a procit max/normal/low módra kapcsolod de nem tudom pl a low hova viszi a frekit milyen I/O-t rak be meg ilyenek.
-
ricsi0307
senior tag
Az mitől lehet, hogy lecsökkent a felére a töltés mértéke?Eddig ugye 1900 ma-val töltötte most meg csak 1000-el.Próbáltam ki be dugni attól régebben helyre állt de nem segített.MIUI van fent de az a 4.2-es TW-re épül szóval nem hiszem, hogy az lenne a gond.Estleg az létezhet, hogy ki lett cserélve a kábel az okozná a gondot?
-
ricsi0307
senior tag
Ma voltak cserélni a kijelzőt, kicsit nyögvenyelősen ment mondván, hogy ez alig van beégve de csak összejött.Namost amikor összerakta és bekapcsoltam látom, hogy pár mm-es hézag van a keret és s kijelző között.A fehér S4 tulajokat megkérhetném, hogy tegyenek fel fényképet, hogy nekik is van-e, mert nem emlékszem rá, hogy nekem elötte lett volna, de lehet csak rossz a memóriám.
-
ricsi0307
senior tag
Nem tudjátok, hogy mikor fog jönni az 9505-re a 4.3-ra épülő MIUI?3 nap szenvedés után sikerült felraknom a legfrissebbet és újra belezúgtam a rendszerbe.Köröket ver a TW-re is meg a stock droidra is.A ram fogyasztás pont a kettő között mozog, olyan 1 giga mindig van szabadon.Aki vállalkozó szellemű, és a régebbi bootloaderrel tolja az tegyen vele szerintem egy próbát.
-
ricsi0307
senior tag
Hát ahogy látom sokan maradunk az S4-nél többek közt én is.Mondjuk ebbe szerepet játszik az is hogy másfél évig még fizetnem kell a részletet rá
-
ricsi0307
senior tag
Megvan, hogy nekem miért éghetett be a status bar annak ellenére, hogy fiatalabb telefon mint kali kollégáé.Tegnap felraktam a phoenix romot mert már kicsit monoton a stock droid és észrevettem, hogy a gyári romban kb. semmi sem fekete hanem ilyen kicsit szürkés árnyalatú.A gyorgombos rész sem fekete a beállítások mögött lévő rész sem az úgy semmi.Viszont a KitKat-ben mindezek korom feketék.Holnap itthon leszek csinálok nektek screenshotot a két romról. Mivel nekem a CM több mint 2 hónapja van fent így gyanítom, hogy ez az ok.De márciusra ki van hívva a szervíz remélem korrekt embert küldenek nem úgy mint múltkor
-
ricsi0307
senior tag
Srácok megpróbálkoznék megint a MIUI felrakással.Szóval, hogyan kéne felrakni másik modemet odinból, hogy ne legyen megint használhatatlan a teló?Recoveryből simán felmegy a rom+gaapps de a wifi nem működik ezért kéne a másik modem.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
laszlolczka #30473 üzenetére
Köszönöm a segítséget csak szemem bökte ki.Letöltéssel együtt megvoltam vele fél óra alatt és már fent is a CM11 mentésen régi bl-en
-
ricsi0307
senior tag
Srácok SOS segítség kellene.Feltoltam a MIUI-t de nem ment a wifi ezért megpróbáltam feltenni egy modemet de most jelenleg életképtelen a teló
A firmware frissítést írja ki megint.Mi volt a legutolsó régi bl-es rom?Azt tudná valaki linkelni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest