Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KopiBDW
csendes tag
Innen nekem fölmegy Odin-al a német rom? Vagy melyik az amire érdemes volna cserélnem?
-
KopiBDW
csendes tag
válasz
Parallaxis #39605 üzenetére
Nem Dr.Alban-hoz járnak vele
-
KopiBDW
csendes tag
Na megtaláltam egy ilyen gyári romot,le is szedem legyen meg
-
KopiBDW
csendes tag
válasz
Parallaxis #39600 üzenetére
Garim van 2 év,a DIGI-től vettem ki előfizetésre.
-
KopiBDW
csendes tag
válasz
Dare2Live #39598 üzenetére
Igen,köszönöm engem főzött nem érdekel csak gyári. Ezzel a ROM-al sincs semmi baj,akku ok,stb. De ha jön a 4.4.3 akkor szeretném frissíteni. Ez alatt "exynos" a nyolc mag értendő?
Ha megfigyeled a boot loader-em NB4,ha jól értettem ezeket az S5-re rakják,akkor mit keres Dr.ALBAN-ál is ez egy S4-esen?
-
KopiBDW
csendes tag
válasz
Parallaxis #39595 üzenetére
Én Nagyváradon lakom...Románia,itt nem számít. Nálunk ellenben nincs prém gari ,sem. És még tudod mi fura a frissítés óta? Ha fölébresztem a képernyőt,a flippel nem fölül hanem a középen jelennek meg az infók mint az S5-nél,még jó nem vettem meg az eredeti S4-es flipp tokot,hanem egy rondább de robusztosabb bőrtokot ,hogy egyenlőre védje ha le esik,míg nem veszek egy eredeti ütésálló tokot.
-
KopiBDW
csendes tag
Ja és még olyat is olvastam,hogy volt akinek a sima OTA frissítéstől is ugrott a knox S4-nél,samuék tudnak a dologról,és állítólag nem fogják figyelembe venni,nem tudom mennyire igaz ez,egy román fórumon olvastam. Én is OTA-n frissítettem amúgy.
-
KopiBDW
csendes tag
Tegnap nem bírtam magammal,csak meg root-oltam az telót KINGO-val,knox ugrott ez van,aztán láttam nekem Zambiai rom van rajta
Innentől már magamnak kell frissítenem a romot majd,de milyenre erre a telóra? Melyik az a régió amit helyette föl rakhatok majd? Picit az élet kedvem is elment tőle,de itt nálunk annyit meg tudtam nem számit a szervizben a Knox állás egyenlőre.
Itt van pár kép róla(bocsi amiért ennyit tettem föl de így minden infó látszik,minden javaslatot örömmel várok):
-
KopiBDW
csendes tag
Nálam sem megy a towelroot
this phone isn't currently supported
-
KopiBDW
csendes tag
Nem tudom wareznek szamít e itt,ha igen kérem törölje egy mod,ha nem használjátok sok sikerrrel:
Enhanced SMS & Caller ID+ 2.6.6 cracked: (nem a legujabb de mükszik ,és ingyen van)
https://www.dropbox.com/s/3c6k6t11lehj5qi/ecid%202.6.6%20cracked%20.apk
TTS Nuance innen hozzá:
http://forum.sonymobil.hu/tema-nuance-tts-hang-ingyenes-es-jobb-mint-a-svox
-ha itt nem élnek a linkek,akkor írjatok s föltöltöm ,nektek.
-
KopiBDW
csendes tag
Azt,hogy a hívó nevét bemondja csörgés előtt,hol tudom be allítani? Van rajta TTS Hu Premium,mükszik is ,de ezt nem tudom be állítani. Próbálatam az "Anuncifier" progit de csak hibajelentéseket add,hogy leállt. Más progit tudtok ajánlani?
-
KopiBDW
csendes tag
towelroot:
ha ezzel rootolom,akkor a hívatalos oldalról frissül a teló,vagy már csak odinnal fogom tudni frissíteni,láma kérdés de még csak 2 hete van meg a samu,így most még sok mindent nem értek itt a dogokból,elnézést,ha hülyeségeket kérdezek
De inkább kétszer rá kérdezek,mint egyszer el baccam
Igazából a Primo-t akarom sd-re rakni,mert majd 5 Gb-t foglal,futott SD röl is,de nem mentette a beállításokat,save mappa üres maradt,ezt akarom meg oldani főleg.
-
KopiBDW
csendes tag
Mint olvasom a "random restart" ujraindulásról tudnak,és javítva lesz 4.4.3-ban:
http://www.knowyourmobile.com/devices/android-443/21992/android-443-kitkat-has-arrived-when-will-you-get-it/page/0/2
-
KopiBDW
csendes tag
Tudjátok mi a fölháborító ebben az egészben? Mikor ki jött az android arról volt szó,baccunk ki a windows-al csináljunk egy szabad nem fagyós op rendszert amire minden ingyen van. Most ott tartunk,hogy még az SD kártya használatát is lekorlátozták,nem root-olhatsz ,persze ez mind egy olyan szöveg alatt,hogy a mi védelmünkben,érdekünkben van állítólag. Kérdem én,miért kell engem saját magamtól megvédeni? Ki kért ezt tőlük?...az igazság az,hogy a saját érdekük ,minél több garanciális javítás elkerülése szerintem,ezért minden indokot kihasználnak,hogy elkerüljék. de tudják verni a mellüket féltéglával,hogy ilyen support meg olyan míg meg nem veszed. Vásárlók 80% azért vesz meg egy ilyen csúcs kategóriás telót mert buherálni akarja,maradék 20% meg azért mert meg teheti,és azt sem tudja mi van a kezében,csak legyen mert van rá pénzem,mert trendi. Na ennek a 20%-éknak kell a korlátozás,de minek? Ezek sosem fognak root jogot tenni maguknak azt sem tudják mi az,a Facebook megy anélkül is. Aki meg meg tudja root-olni a telóját már eleve nem egy laikus,valamit ért hozzá,s gondolom akkor meg is tudjuk védeni magunkat,ha baj van. Szóval óriásiak az ellent mondások ebben a dologban.
ui: nekem 9500-as van nincs bajom a kikat-el,hibamentesen fut független a teló,de hogy le korlátozták az SD hozzáférést nem bír békén hagyni,nem root-olom míg ki nem jön a javítás jövő hónapban ,de utána meg fogom,ha ugrik is a gari,nekem nem kell főzött rom,eredeti kell ami erre volt kihegyezve. Csak root jog elérésével is ugrik a KNOX? Konkrétan erre a módszerre gondolok:
http://gs4.wonderhowto.com/how-to/root-your-samsung-galaxy-s4-or-almost-any-other-android-phone-one-easy-click-0148945/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest