- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu496
tag
válasz
*RLaci* #40884 üzenetére
Gizmo94 a jegyzőkönyvesdi szerintem még nekem se jutott volna eszembe ,,de ugye nem is vettem át. de amúgy a Telemax képein is látszik h én milyen állapotban adtam be (igaz miután megkaptam is ledobhatam a Kékesről
) már nem 1 éves. elsőkközött vettem meg . ezért még jobban fáj.
örülök hogy te pozitívan véledkedsz a párod S4-éről. én ha mondjuk megjavítják is se hiszem hogy kell ez nekem. sokkal lassabbnak érzem mint mikor megvettem az üzemidő csak rosszabb kevésbé stabil. majd ha úgy alakul akkor elnézek más fele.. mondjuk egy G3 --- de lehet lesz abból egy G8 is
addig marad a Samsung Keystone 2.
-
zseko
veterán
válasz
*RLaci* #39930 üzenetére
Vagyis nem tudsz visszamenni xeh-re knox ugrás nélkül.
(#39932) lionhearted hát pedig így van. Soha, egyetlen frissítés sem okozott gondot sem S2-n sem S4-en, pedig eléggé belakott rendszerre ment rá folyamatosan, kivéve ezt. Azóta napi 10-15 újraindulás nálam is megvan.
-
válasz
*RLaci* #39931 üzenetére
Nehezen hihető, hogy egyetlen plusz program telepítése nélkül, gyári állapotában ez történt volna vele. Talán a frissítés nem ment le tökéletesen, míg az ODINos igen. Azért vicces, hogy ez szoftveresen orvosolható volt egy másik ország builddel, annak fényében, hogy ott ugye még csak az NB9 van, itt meg már van NF1 is (DBT-n megy ugye NG2 is). De itt is volt már NB9, tehát Odinnal azt is visszatehetted volna, elméletben ugye különbség nélkül (a CSC részén túl...), vagy megpróbálkozhattál volna egy ODINos NF1 frissítéssel.
-
-
bb.bocs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest