- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zorro(hun) #61890 üzenetére
Mert a i9505-ben vagy a i9515-ben nem super amoled van? Nem nagyon hiszem hogy más kijelző van az i9506-ban mint az i9505-ben, de aztán ki tudja már
-
Köszi szépen, most hívtak a Samsungtól, és távvezérléssel küzdöttek a telóval hogy megoldják a problémám, de nem sikerült, arra jutottunk, hogy a facebook a bibis a dologban, nem is nagyon lehet más. Azt nem tudom hogy van e valami a két cég között, de szerintem nem a nevek szinkronizálásával fogják kezdeni a vita alapjait
Nálam egyébként működik a galéria, és a naptár szinkronja is, csak éppen ami fontos lenne, a névjegy, az nem...
-
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy hiába szinkronizálom le a facebookkal a névjegyeket, nem jelenik meg a névjegyzékben az a plusz 1-2 száz telefonszám/elérhetőség ami eddig, több éve így használom, nem nagyon értem mi történt, már factory reset is volt, de ugyan az a bibi. A beállításoknál, az-az a névjegyek megjelenésénél összes névjegy bepipálva, a fiókoknál a szinkronizálás bekapcsolva, látszólag szinkronizál is, de a névjegyek sehol, valaki esetleg, ötlet? Köszönöm előre is!
-
Sziasztok, ha kicsit erősebben teszem le, vagy megfeszül a zsebben akkor újraindul, szerintetek mi lehet a baja? Valaki tapasztalt már ilyen hibát?
-
-
Sziasztok, tud valaki gyors linket a 9515 VDH-ra?
-
válasz
TTTotya #54465 üzenetére
Köszi szépen,de ezt a hozzászólást is 10 perc volt hogy megírtam, mivel mindig bedobta ezt az üzenetet, addig míg nem okéztam le nem lehetett használni a telefont, és 5-10 másodpercenként bedobta, így nem volt más választásom, mint gyorsba csináltam egy FR-et. Most hogy gépközelbe kerültem már, én is látom hogy lett volna megoldás, de azért még1x köszi!
-
Valakinek ötlete? Ezt írja ma reggel kezdte, A (z) com. Google. Process. Gapps folyamat leált. eddig a google barátunk nem nyújtott segítséget, esetleg valaki itt?
-
És ha lejár a 10 nap, mi lesz?
-
Felraktam 2 hete KK-ra a lengyel LP-t, eddig nem is figyeltem, de most hogy csináltam egy factory resetet, feltűnt hogy semmiféle plusz app nélkül sincs több 7-8Gb szabad hely. Eddig nem foglalkoztatott, csak ma vettem észre a lányom a3-án hogy 11Gb a szabad a 16-ból és azon is KK van 4.4.4 ami nem kevesebb mint az LP...
-
Az normális ha egy FR után is csak 7.5Gb szabad hely marad a 16-ból?
-
Van valakinek tapasztalata a bőrhatású hátlapról? Én amit rendeltem a telefonomhoz (fekete) az nem bőr hanem sima műanyag, és még jobban csúszik mint a gyári fényes hátlap! Igaz 1200Ft volt, de annyit is ér!
-
válasz
Zsolaf #52466 üzenetére
Milyen érdekes, nálam akkor pont fordítva van, simán ráfrissítettem, és most van 60%-on 2 óra kijelzőidővel, soha nem tudta a telefonom KK alatt a 2 óra kijelzőidőt, az hozzátartozik hogy nálam minden fullon van, és már most látom hogy jobb lesz, így nem is foglalkozom a factory resettel.
-
válasz
PowerBuldog #52454 üzenetére
Gyárilag?
alapból benne van, nálam legalábbis be volt pipálva, de nekem marad...a helymeghatározás miatt..
-
Lehet hogy vak vagyok de nem találom hogy hol lehet kikapcsolni a zárolt képernyő időjárás widgetet? nagyon idegesítő hogy eleve a 13.kerbe vagyok és azt írja káposztásmegyer 10 fok
A zárolt képernyő Widgetei-n belül nincs ilyen
-
válasz
Viktor0610 #52433 üzenetére
Köszi köszi, közben rájöttem a barátunk nélkül is
-
-
Egyelőre nem tudok belekötni
nagyon tetszik, végre elhagyták azt a fekete lehangoló hátteret!
Érezhetően gyorsabb rendszer mint a KK, eddig sem volt lassú, (persze nem olyan mint egy 9506) de nagyon pattogós
Talán egy dolog van amit a haver Note 3-án láttam, hogy ha hív valakit, az új hívás gomb felé kirakta hogy mikor beszéltek utoljára, persze akkor ha már hívta előtte azt a számot, sajnos ez nincs, lehet hogy az a Note 3-ba van csak, pedig az nagyon tetszett..
-
válasz
PowerBuldog #52418 üzenetére
Ja, nagyon lassú
Felraknám szívesen a szerveremre és akkor pikk pakk leszedhetitek, csak nem tudom mennyire legális
-
válasz
PowerBuldog #52413 üzenetére
Értem, köszi. Igen Vodás a készülék, de az számít hogy nem VDH van rajta? Garancia vesztéssel jár?
-
válasz
PowerBuldog #52406 üzenetére
Igen!
-
Új mappát hogy tudok létrehozni a kezdőoldalon?
-
Na nézzük milyen lesz!
I9515-re Poland Lollipop
-
válasz
Zsolaf #52140 üzenetére
Értem én, de ettől még nagyon nem jó. Haver most kapta meg egy hete a note 3-ra az 5.0 frissítést, nem lehet némára venni, csak hang van és rezgés, lehet hogy van a rezgésfunkcióknál olyan beállítás amit nem vettünk észre, nem tudom, aztán ha beszélgetsz és van egy másik bejövő hívás, nem egyértelmű hogy átvetted már vagy sem, és a másikat tartásba teszed vagy már az megszakadt, nagyon nem oké, egy ilyen bejövő hívásnál csak azt hallod a másik oldalról, halló, halló, itt vagy?
a kedvencek rendezését nem lehet állítani, kis ikonok vannak ami alatt néhány karakter csak a név, nem úgy mint a KK alatt hogy sorba rendezte és kiírta végig a nevet, és még sok ilyen apróság, vissza is rakta a KK-t 1 hétig bírta a Lollipoppotttt
Lehet hogy az 5.0.1 jobb nem tudom, bár nem hiszem hogy ez változott volna benne, ja és hiába veszi fel a csengőhangot fullra, 1-2 telefonbeszélgetés után vissza lemegy halkra, erre sem jöttünk rá miért van, volt factory reset is, de semmi nem változott...
-
Urak, valakinek esetleg ötlete? AZ a jelenség hogy minden egyes újraindítás után előjön az az üzenet, hogy Jelentkezzen be a Facebook szinkronizáláshoz más alkalmazásokkal, de mikor megpróbálok bejelentkezni, azt írja a bejelentkezés sikertelen, próbálja később, már 3 napja ezt csinálja, már factory resetet is csináltam mérgemben
de nem oldotta meg, a fiók hozzáadásánál is próbáltam már de ugyan az! Elméletileg az a naptár és a galéria szinkronizálás lenne...
-
Nem tudom hogy csinálod, de nekem 1.30 perc az átlagos, az tény hogy full fényerőn van, meg minden ami kell, de köszönöm szépen, ha mindent lekel butítani ahhoz hogy kicsit tovább bírja akkor nem kérek belőle, őszintén szólva nagyon megbántam hogy harmadjára is megvettem az s4-et, ennyiért szinte note 3-at is vehettem volna, és keresztbe hosszába, jobb mint az s4.... Mind1, jó tanuló pénz volt az biztos....
-
Üdv! lesz még az éven LP 9515-re?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest