Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pleslie82
tag
2 napos összegzés T-mobilos rom és factory reset után: gyors, mint a villám,kivéve az alkalmazásváltót, merül mint az állat,holott semmi nem fut, böngésző,facebook képfeltöltés megfagy, wifi-t eldobja.
Van még mit javítani. KK-n pöpecebb volt. -
pleslie82
tag
Egyenlőre nekem elég gyatra az akku a tegnapi lolli frissítés és factory reset után...esti repülő módban 23tól 5ig 19%-ot merült. Nem is értem...bár eddig is ez volt a tapasztalatom, S4-nél és Note 1-nél is.
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Ma én is frissítettem az F-es Tcom-os telefonom és egy gyári visszaállítás után szélsebesnek tűnik. Kivéve az alkalmazásváltó, ami szerintem egy hangyányit sem lett gyorsabb. A repülő mód kikapcsolása a zárolt képernyőről nekem is nagyon hiányzik, napi szinten használtam.
Most az akkuidőre leszek kiváncsi...az eddigi androidos telefonjaim(Note1, S4) üzemideje érzékelhetően romlott verzióváltás után. -
pleslie82
tag
Sziasztok! Ma én is frissítettem OTA-n keresztül a független telefonom KitKat-re. Csináltam gyári visszaállítást is. Nova launcher prime-ot használok és azt vettem észre hogy valamiért összeakad a lock screen-nel! A bekapcsoló gomb megnyomásával nem zár csak 'pittyen' egyet vagy össze-vissza csinál mindent. Elvileg minden beállitást átnéztem és nem tudom mi akad össze...
Van esetleg ötletetek? Vagy ha nincs akkor tudtok egy jó lock screen appot a gyári helyett? Köszönöm!
-
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Mostanában lettem figyelmes arra, hogy ha ki van kapcsolva a képernyő, dobja a wifi-t otthon. Mikor bekapcsolom, akkor még látom, hogy "H+", aztán nyomban írja, hogy "Asus Wifi hálózathoz csatlakozva".
A jel egyébként erős, közvetlen a router mellett is ezt csinálja...mi lehet ennek az oka? Független, Media Markt-os teló, nincs rajta semmi mókolva!Másik kérdésem, hogy itthonról be lehet-e szerezni Spiegen tokokat, pl. a következőt:
Galaxy S4 Case Slim Armor View
(http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html)A válaszotokat előre is köszönöm!
-
pleslie82
tag
válasz
B-L-A-C-K #17007 üzenetére
Az előfizetésre kötnék, csak díjcsomagra nem akarok 2 évet. Eléggé kizsákmányolónak tartom ezeket a médiás díjcsomagokat. Le sem beszélem a havidíjat, a net forgalom meg nevetséges egynémelyikben....és 1.5 év múlva egy ilyen média XL, stb. csomag méginkább nem éri meg az árát(már így sem). Szerintem legalábbis. Plusz nagyon olcsó flottás díjcsomagban vagyok, persze arra nem lehet hűséget vállani!
-
pleslie82
tag
válasz
B-L-A-C-K #17005 üzenetére
Köszi....bár nem volt pontos az infóm, mert most megint megnéztem a T honlapját és díjcsomag hűség nélkül jelenleg 147ezer. Így viszont már nem feltétlenül éri meg függőt vennem. Amúgy T-s maradok, csak a majdani eladás miatt gondoltam, hogy esetleg szerencsésebb függetlent vennem.
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Jelenleg Note I. tulaj vagyok, viszont szeretnék váltani S4-re. Újonnan,f üggetlenül tervezem venni, viszont elég nagy eltérések vannak árban...mennyire megbízható ez az ujmobilgsm? Vagy maradjak inkább a jó öreg edigital/mediamarkt, stb. boltoknál?
T-mobile-os vagyok, novemberben jár le az előfizetésem és azt néztem, hogy ott 115.000 ft-ért el tudnám hozni díjcsomagra vállalt hűség nélkül(nekem ez fontos). Lényeges árkülönbség, viszont függő......
Segítsetek néhány jó tanáccsal, légyszives!
Ja és még a Note-t is el kell adnom, hol érdemes leginkább hirdetnem?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest