Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatu611088
tag
válasz
Ace Ventura #58470 üzenetére
Ez nálam is előfordult (9515 voda). Nálam a 4g-ről 3g-re visszaállás okozza, mióta kikapcsoltam az LTE-t újra "gyorsan" kicsöng.
-
-
tatu611088
tag
Sziasztok! Elméletileg kijött már a 9515 magyar voda lolli, de viszont sammobilon nincs fent. Nekem jelenleg a lengyel van fent, de a mobiltárca miatt vissza kéne tennem a magyarra (addig nem engedi használni). Ebben valaki valami tipp?
-
tatu611088
tag
Úgy tűnik még várhatunk egy jó ideig a magyar megjelenésre [link] (Leállították a loli kiadását bugok miatt.)
-
tatu611088
tag
válasz
myself45850 #50321 üzenetére
Vagy veszel egy qi hátlapot [link] vagy egy recevier-t [link].
Hátlap hátránya: vastagabb kicsit tőle a teló (nekem az van, én megszoktam így, és semmi problémám nincs vele), nem lehet tokot rárakni emiatt.
Recevier hátránya: nfc antennát takarja, nem nagyon érzékeli vele a dolgokat, de múltkor találtam rá megoldást [link] Ha egy ilyet is belepasszintasz mellé, akkor elvileg jó lesz tőle az nfc is, a lényeg, hogy a hátlaphoz ez legyen közelebb, vagyis a qi recevier felé rakd. Youtube-n találsz róla videót.
Nem teszteltem ezt a megoldást, mivel nekem a hátlap van, és annál is maradok.
Töltési sebesség 500+ mAh (2 Amperes töltő kell hozzá, mert el fogja dobálni a töltést.)
-
tatu611088
tag
-
tatu611088
tag
válasz
Zorro(hun) #49315 üzenetére
Az 802.11n 2.4 GHz tartomanyra gondoltam, az eszkoz(mikrotik) nem tudja az 5Ghz-et. Egy masik routerre (azt nem tudom hogy n modban, bar szerintem ac-ben volt ) arra fel tudtam ra csatlakozni az 5Ghz-es wifi jelre, de ami erdekes,hogy alapbol a telefon nem latta, csak ssid megadasaval tudott a jelrol(nincs rejtve!).
-
tatu611088
tag
válasz
Kavinton75 #49311 üzenetére
lehet csak a buzi mikrotik baszakszik, kollégám azt preferálta, és az lett rendelve még pár évvel ezelőtt...5GHz-et nem tudják csak a 2.4-et, máshol jelenleg nem tudom kipróbálni, majd ha olyan helyre kerülök meglesem(ahol van 802.11n-es hálózat).
-
tatu611088
tag
válasz
Kavinton75 #49207 üzenetére
n mód vagy ac mód? Az ac-vel nekem is jól meg meg a b/g-vel is, egyedül a 2.4GHz n móddal van probléma. Arra nem akar csatlakozni.
-
tatu611088
tag
Az s4 tud kapcsolodni az n-es wifi halozatokhoz? Leirasban tegnap lattam, de amikor probaltam nem lepett fel ra.
-
tatu611088
tag
válasz
zAPAtyin #48487 üzenetére
Mindenki másképp használja a telefont, Te is én is(ahány ház annyi szokás), ezzel nincs gond szerintem. Nekem power bank nem kéne, mert nem cipelném mindenhová magammal. Ha megyek valahova akkor táskában van egy pótaksi, egyébként meg a qi töltőt használom. USB-re meg annyit, h az előző S2-mnek behalt az usb csatija, úgyhogy nekem ez is egy szempont, és nem bemagyarázás
-
tatu611088
tag
válasz
zAPAtyin #48472 üzenetére
Saját tapasztalat (amiért én használom):
-usb kímélés
-ha meg kell indulni az irodából, nem kell a kábellel szórakozni, csak felkapom, töltésnél meg csak lerakom
mondhatná az ember, hogy pár mp-t megtakarít vele, de ez hülyeség, inkább kényelmi szempont nekem
-esetleg hozzá lehetne tenni, hogy mivel 500+ Ah-val tölt csak, kíméli az akkut(bár egy gyengébb AC töltővel is el lehet ugyanezt érni) -
-
tatu611088
tag
válasz
Dare2Live #48460 üzenetére
A műanyagon és a szilikonon átlő a vezeték nélküli töltő, a fémen viszont nem.
Viszont ha veszel hátlapot, akkor a megvastagodás miatt ezek a coverek nem fognak rámenni,de ha csak recevert veszel hozzá (kis lapkát a hátlap alá), akkor meg az nfc-t fogod kevésbé tudni használni. Ezt nevezik legjobb tudomásom szerint "Ördögi körnek". -
tatu611088
tag
válasz
myself45850 #47977 üzenetére
Sehogy. Mivel az is egy alkalmazas amit az android futtat.
-
tatu611088
tag
-
tatu611088
tag
Sziasztok!
A vezeték nélküli töltőpadhoz pár szó.. T-mobilnál a legolcsóbb, pad+hátlap 9e, az akku töltés kb. a negyede 500-600mAh, az annyi kb, h 5-6 óra alatt tölti fel a telefont. Tokkal nem próbáltam, de kb 6-8 mm-es hatótávolságból még tölt. Kicsit vastagabb a hátlap, de számomra nem zavaró, lehet hozzá lapka recevert is kapni, azzal is próbáltam, egy kicsit az NFC kárára megy, de attól függetlenül működik az NFC, csak közelebb kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest