- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
I9506-ra van már olyan gyári rom ami jobb a 4.3-nál mert az első lolipopok elég szarul sikerültek
-
migabi24
nagyúr
válasz
Black_Raven #65672 üzenetére
4-5h sot??? Max ha egész nap csak böngészel vagy videót nézel
-
migabi24
nagyúr
Ne féljetek a huaweitől, én is P8-ra váltottam i9506-ról, kb fél éve használom, a legnagyobb megelégedéssel, piszok jó a huawei szoftvere nagyon átgondolt ügyes megoldásokkal
-
migabi24
nagyúr
válasz
SirRasor #63172 üzenetére
Nem ilyen egyszerű a választás, a G2 is egy nagyon bevált telefon, akkuba szarrá veri az S4-et, kamerába ott az optikai stabilizátor, kijelző fényesebb az S4 meg kontrasztosabb, külső hangszoró az S4-ben jobb, az S4 nehezen piszkálható a knox miatt, a G2-re szinte minden van duskálhatsz a tuningok közt, az S4 bármit is csinálsz laggolni fog, a G2 smoothabb még gyári állapotba is, most vakarhatod a fejed, de bármelyiket is választod lesz amibe a másik jobb
-
migabi24
nagyúr
válasz
nünüke1975 #62817 üzenetére
Igen
-
migabi24
nagyúr
válasz
kalolaci #62261 üzenetére
Azért nagyon gondold át, hogy azzal a mérettel meg tudsz-e barátkozni, mert én a wc-re is kocsival megyek tehát könnyebb dolgom van a telefoncipeléssel mint egy tömegközlekedőnek, szerettem volna én is arra váltani, de sajnos 1 hónap után inkább visszaléptem, mert nem tudtam elfogadni a 2 kezes használatot
-
migabi24
nagyúr
válasz
Edween #62228 üzenetére
Látom barátom nagyon képbe vagy, de a salyát tudatlanságod miatt a másikat hazugnak titulálni azért kicsit erős, nem sokat kellett volna gugliznod, hogy rátalálj a problémára ami az első szériát érintette (ne én legyek már a hibás, hogy a premier napján a zsebemet húzta) de gyorsan linkelek valamit a kedvedért [link]
-
migabi24
nagyúr
válasz
balintka #62217 üzenetére
Nekem elegem lett a samsungból, így Huawei P8 lett, B2-es okos órával egész jó áron volt, azóta az államat keresem, a huawei le fogja nyomni a samsungot, csak idő kérdése, most tapasztaltam meg mi az a prémium érzés, pedig volt Note 4-em is, az elcsúszott kijelzőjével kiakasztott annyi pénzért
-
migabi24
nagyúr
Elköszönök, 3db S4 elfogyasztása után végre megtaláltam a méltó utódot, sziasztok
-
migabi24
nagyúr
válasz
Redpaladin #62103 üzenetére
Akkor se hiszem hogy az aksi a bűnös, telefon usb aljzatát takarítsd ki, levegővel vagy fogkefével
-
migabi24
nagyúr
válasz
Redpaladin #62101 üzenetére
Szar a töltő, vagy nem a gyárival tolod
-
migabi24
nagyúr
válasz
California1 #61764 üzenetére
Nem fog csodát művelni, de néha nem árt, egyébként a programok nem a cache particióra szemetelnek, hanem a data partición van mindnek saját cache mappája
-
migabi24
nagyúr
válasz
szárnyacska #61658 üzenetére
Pucold ki az usb csatlakozót a telefonba, sógornak ugyan ezt csinálta, kitakarítattam vele azóta hibátlan
-
migabi24
nagyúr
válasz
t.dave500 #61631 üzenetére
Épp javasolni akartam, én is manuálisan csinálom az ilyet az a biztos, mivel csak egy képet cserélsz, nem kell decompile/recompile, én simán Total Comanderrel szoktam belenyúlni, nem szabad kicsomagolni amit a telóra másolsz, kimásolod, átnevezed, visszamásolod a png-t, ne rakd egyből a systemre mert a permission nem lesz megfelelő és bootloop lehet a vége, tehát bemásolod a gyökérbe vagy olyan mappába ahol már tudsz jogosultságot változtatni, ha beállítottad akkor mehet a helyére
-
migabi24
nagyúr
válasz
stereodead #61532 üzenetére
Én nem merném megkockáztatni, sok az utángyártott szemét, viszont van egy megbízható fórumtárs aki ilyennel foglalkozik, kérdezd meg őt mit mond [link]
-
migabi24
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #61220 üzenetére
A lényeg, hogy a vas még bőven jó
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest