Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
jólvan, jólvan
Fogyasztása mintha kezdene javulni, ellenben úgy elalszik, hogy fel sem éled, csak hosszú power gombra. Igaz ha többször gyorsan megnyomom, akkor is újraindul magától...
Azon gondolkodom, mivel garancia már úgyis lejárt, ezért elvileg már mindegy hogy a knox ugrik-e vagy sem (egyébként befolyásol még valamit a garancián kívül, 'hasznos-e' ha ugrásmentes marad?), így fel kellene tenni egy 6-os romot. Mit érdemes? Ezt a Resurrection Remixet, vagy a sima cm13-at? Nem szeretem az összevissza szarrá mókolt romokat, viszont az sem tetszik, hogy tele van mindeféle gyári szeméttel. A guglis cuccok kellenének, a samusból is használok 1-2-t, viszont valszeg nem menne vissza a touchwiz hiánya miatt. -
tzsolesz
nagyúr
Hali. A telefon 2 nap híján egy éves. Ma volt kint a garanciafutár, szó nélkül kicserélte az akksit.
-
scapegt
őstag
Az a srác inkább lány, vagyis már lánynak sem mondható, de no problem
Írtam a Samsungnak arra az e-mail címre, amit megadott az ügyfélszolgálatos hölgy, kíváncsian várom a válaszukat. Remélem hamar megoldódik a dolog. Bárhogy is járok, valószínűleg ismét Samsung lesz, erről a viszik-hozzák szervizelésről nem tudok lemondani
-
Zord87
tag
Teljesen igazad van.
Csak fukar vagyok és tényleg sokkalom ezt az árat.
Ha 6-7-8 ezerert talalnék valakit aki bele teszi azt mondom oké kortekt.
De hogy horrort fizessek egy viszonylag apró serulésért az a vicc.
Tény neki is az ideje, munkadíja aláírom.
Csak néhol pofatlanok.
Majd kigondolom mit kezdek vele.
Be merem e vallani, vagy kifizetem.
De ez még odébb van. Sporolgatok egy HTC A9re.
De már vezteségesen szállok ki a samubol. És ez az én hibám. -
Dzsana
senior tag
De, pontosan, a számom megváltozik. A telefonszámokat nem kell lementenem, mert az a telefonomban van, csak majd egy másik SIM kártya kerül bele. Akkor lehet, hogy mielőtt leadom a mostani SIM-et, le kell törölnöm a vibert, majd egy nappal később, amikor a kezemben az új SIM, veleteszem, s feltelepítem újra a vibert. Akkor mar elméletileg az új számmal beregisztrálva, a telefonjönyvből hozzárendeli a számokat. Nem jól gondolom? Meg még az a kérdés, hogy ilyenkor ki fogja-e értesíteni a vibereseket, hogy beregisztráltam, hiszen az én új számom nem lesz benne az ő telefonjukba?! Érdekes ez.
Jogos, hogy van sajá számod, de egyrészt én nem szeretnék két telefonnal jákálno, másrészt a fene se gondolta, hogy 16 év után vége a dalnak egy nagy állami cégnél. :-( -
törölt tag
Én is Chrome-ot használok mert a gyári böngésző v2.xx verzió sokkal lassabb. 3-as verziót nem próbáltam mert nem kaptuk meg ez a 4es meg egyenlőre csak 6os droidra van. Kíváncsi leszek adblockal mennyire lesz gyors eza 4es ha megkapjuk. De addig is az xda-ás fiúk alkothatnának valamit lolira míg hivatalosan megjelenik..
-
-
-
Rick4
félisten
Értő olvasás az ma nem játszik?
Szerinted:
Az odinos rom kicsomagolva 2,5 GB, az OTA által letöltött (a legutóbbi példa alapján) 100 MB. Biztosan megegyeznek..amit én írtam:
és kap néhány frissítést pl 100MB- os méretben.Senki se mondta, hogy a frissítőfájl, és a komplett rom megegyezik, azt mondtam, hogy egy frissített rom komplett resettel gyakorlatilag ugyanaz lesz, mint az odin romod . Még akár az is megtörténhet, hogy bitről bitre megegyeznek..
Szerintem hagyjuk, írkálj csak tovább, csinálj amit akarsz, cseszd szét a topicot úgy ahogy akarod. -
Notalab
tag
Most már én is inkább az Odinos telepítésben hiszek.
Először a Lollit én is OTA-n tettem fel (~900 MB), de nem vált be (többek között nagyon "ette" az aksit"), ezért 2-3 hónap múlva visszatértem a KitKat-ra. Azután a fórumos hozzászólások hatására a Lollit Odinnal tettem fel (2,5 GB), és sokkal meggyőzőbb lett a teljesítménye.
A felhasználási szokásaim érdemben nem változtak, még az applikációk is ugyan azok a két rendszeren (mondjuk nem túl sok).
Szóval, bár nem értem a működését, de az Odinnal telepített rendszer nekem jobban teljesít. -
Rick4
félisten
Szerintem józan paraszti ésszel minden más belátható, csak ez nem. A 100MB ota frissítés felülír esetleg 95MB régi adatot, hiszen ezért frissítés, és restart után pont az lesz a romban, mintha egyben toltad volna fel az egészet.
Se ota se ellenpárti nem vagyok, mindössze józan paraszti ésszel gondolkodom. Ha a te komplett új romod úgy néz ki, hogy 000001100000, a régi meg 000000100000, és az a bizonyos 6. bitet kicseréljük 0-ról 1-re, akkor mégis mi különbség lenne, ha egyben toltad fel, vagy időközben írtad át? És ha egy 100MB-os frissítés 10 millió ilyen bitet ír át, akkor nem tökmindegy, hogy 12 karakterből 1, vagy 2 milliárdból 10 millió? Restart után a készülék semmiféle különbséget nem fog látni. Hibrid rom, persze, és nem ellenőrzés írás után, hogy az eredeti rommal megegyezik-e a frissített bitről bitre, ugye? Vazze ezt ne hirdesd sok helyen...
-
Carline
őstag
-
-
Zord87
tag
Nagyon köszönöm.
Arra van valami reális érved hogy nem tudom a keszüléket 2g hallozaton hasznalni mert ugy mutatja mintha volna tererő közbe meg nincs.. Se internet se a hívás inditàs nem megy. Gsm szaküzletbe vettem a telefont egy hete. Ma vittem visza de úgy tett hogy nem tud vele mit kezdeni nagyképűen. Meg rà fogta,hogy màr a 4g kèpesség miatt nem lehet meg a procirol is dünnyögött valami írgalmatlan marhaságot.. Na nekem se kellett több ott hagytam..
Na még igen a másik dolog az,hogy elvileg független a telefon de biztos vagyok benne hogy nyitották. Gondolom ezt abbol hogy indításkor a Telekomos szignál fogad..Ez szerinted nincs összefüggésbe azzal hogy nem tud 2gre csatlakozni? -
Notalab
tag
Köszi. Pc-n mivel, kiessel lehet gondolom.
És azt nem lehet hogy a telón ("Eszközön") kitörlöm a számokat, és a google-ből visszatöltöm, ott meg csinálok előtte egy "ismétlődések keresését"?Az a fura hogy hiába van a telón a google címtár beállítva az nem egyforma a PC-s google címtárral. Az ismétlődéseket kitörlöm a PC-n, de a telón mégis sokszorozva látom. (egy fiókról van szó természetesen).
Lehet hogy a teló szinkronizálása hosszabb ideig tart (5-10 perc)? Nem hiszem. -
t.dave500
tag
Ez is baj, igen.
Miért kell kötekedni gyerekek..
Lényeg.
Ninjamoprh-al kicsomagoltam a SystemUI.apk-t, gépen lecseréltem a "sys_data_connected_e.png"-t a "sys_data_connected_lte.png"-re (átneveztem, majd vissza, szóval az LTE-s ikon lett a EDGE-é.
Visszamásoltam telóra, rámentem, hogy finish project, szépen felülírta a systemUI-apk-t, restart, majd SEMMI.
Systemui/res/drawable-xxhdpi mappában ténykedtem.
Mit csináltam rosszul?
(Esetleg a framework.res apk-ban lenne a lényeg? Vagy nem az xxhdp mappa az, ami kell nekem?
Innen töltöttem le egy ZIP-et, hogy megnézzem melyik mappában vannak ezek az ikonok. -
-
Magnum_
nagyúr
teljesen igazad van, kár, hogy előbb nem volt ehhez türelmem (persze ehhez kellett az is, hogy ne adjam el a telefont mégse és garanciában kicseréljék a kopott keretet és a kijelző körüli vékony reped króm csík miatt a kijelzőt. Így ezzel kvázi újra beleszerettem a telefonomba és jelenleg nem tudok ennél jobbat a piacon magamnak).
-
siama
csendes tag
Mint irtam eddig nexus4 et használtam 2.5 évig,még nem volt samum. Nincs benne sok tapasztalatom.
Nexuson nem volt gond a hivatalos frissitéssel.
Melyik független romot érdemes feltenni, és milyent.kitt-katt vagy lolli.
Most 4.4.2 van rajta. Ha felteszem a lollit, navigáció alat hívás közben az s4 is kifagy? cm nem érdekel. -
t.dave500
tag
-
sziku69
őstag
De sajnos abban a mappában nem találtam semmit. Marad a wipe cash.
-
törölt tag
Cikk sehol sem írja a "túltöltést". Nem tesz jót az akksinak ha 100% tartja emiatt kell lehúzni nem "túltöltés" miatt. Családban van rajtam kívűl másik S4 is ez minden éjjel töltőn lóg. Meg is látszik rajta nyomkodás mellett töltőn merül. Az enyém nem, pedig egy időben lett véve. Régen volt S3asom azzal én is így csináltam éjjel töltő... Idővel ugyanúgy jártam töltés alatt nyomkodva merült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest