Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
tisvol #50624 üzenetére
Persze hogy nem a középső hanem ami az erintohoz van operálva xd.hmm.amúgy meg még garis nem szedem szét meg lehet veszek kiterjesztett garit ha ugyanúgy hazhozjovos stb.
hol lehet kapni azt a keretet?
másik dolog.elromlott a fulesem és nem telt meg le az egy év. gondolom ezért nem jönnek ki de nem is kell hova tudom vinni cserére és mit kell vinni hogy cseréljek? pl bevinnem a westendbe samsung boltba az jó? -
válasz
tisvol #50041 üzenetére
jó lenne, én is örülnék neki, ha minden készüléket eleve hálózati korlátozás nélkül adnának a szolgáltatók - bár sok ilyen készülék van jelenleg is, legalábbis az én szolgáltatómnál (telekom) elég sokat tudok akár fejből is felsorolni -, vélhetően mindenki más is örömmel fogadná, másrészről viszont nem, a bűncselekmény mindig az, amit a kapcsolódó jogszabályban meghatároznak, és amíg az nem változik, addig legfeljebb elvárások lehetnek, de jogalap a szabályszegésre nem, ez van...
-
D-Phrag
senior tag
válasz
tisvol #50041 üzenetére
Igen teljesen jól érvelt elgondolás amit írtál. Én ugyanezt érzem a root joggal kapcsolatosan.. Kifizetek egy telefont az adott szoftverrel, mint pl. veszek egy laptopot winfossal. Utóbbinál tök evidens, hogy rendszergazdai jogosultságot kapok az adott OP rendszeren és én mondom meg mi hogy és merre. Milyen alapon dönti el a készülék gyártója, hogy az általa gyártott készüléken az adott szoftver milyen keretek között működjön és mi legyen rajta. Ez zsarnok dolog. És az a baj, hogy ezen a téren egyik gyártó sem képes kegyelmezni.
Nagyon hiányzik a root jog és egyre nagyobb ingert érzek, hogy megszerezzem.Az itt is posztolt Towelroot-os megoldás i9505-re tényleg garantált knox ugrás mentességet nyújt?
-
Dare2Live
félisten
válasz
tisvol #41371 üzenetére
"A próbához meg nem kell a telefon, oda kell menni az ablakhoz, fogni egy kést, csavarhúzót, kulcsot, pénzt és megpróbálni kárt tenni az ablaküvegben. Nem fog menni."
Mielött vmi IQ betyár beb*ssza az ablakot ehez hozzátenném, hogy karcolni!
Természetesen megfelelő erővel ki lehet dobi az ablakot, vagy kitörni belölle, karcolni nem lehet.
Szíles az isten állatkertje. -
-
Gizmo94
veterán
válasz
tisvol #35433 üzenetére
Természetesen én is szívesen megvenném, mert tényleg megérné rá a befektetés és számomra is érthetetlen az, ahogy az NNG hozzááll a dolgokhoz. Szerintem az Androidos platform bőven elég vásárlóerőt jelentene és nagyon sokan áldoznának rá, amint írtad is egy nem elmebeteg összeget, hogy legális és folyamatosan frissíthető, naprakész navigációs alkalmazásuk legyen. Ennek ellenére nem nyitnak Android vonalon, ami részemről is értelmezhetetlen üzletpolitika. Annak tükrében különösen, hogy még sokkal nagyobb nevű gyártók sem tudták a warezt kiküszöbölni, egyszerűen együtt élnek vele, "belefér" a költségvetésükbe.
-
migabi24
nagyúr
-
borsodika
őstag
válasz
tisvol #33016 üzenetére
Amennyiben jól tudom a Kingo root nem tudja rootolni az új 4.4-et legalábbis többen próbálták és nem sikerült. Amennyiben rootolnád patchelnéd az sd írási engedélyt ez csak addig működne amíg így hagyod a rendszert. Ha unrootolod attól a készülék még módosított státuszban lesz a full visszaállításhoz triangle away és a gyári rom újrahúzása segít odinból. Viszont ha ezt a procedúrát végigcsinálod ugyanott vagy mint a legelején mert elveszett a patchelés.
-
Vikooo
addikt
válasz
tisvol #32788 üzenetére
Amit en eszrevettem, hogy nem mukodik a wifi idozito viszont a mail manualis szinkronizalasa jonak tunik. Lehet, hogy factory reset lesz...
Azt eszrevettetek, hogy a kernel akkuhasznalata drasztikusan megnott es az eszkoz keszenletben visszaszorult a 3. helyre? Nekem az Android Operacios rendszer zabal sokat.
Vagy javitottak az eszkoz keszenletben fogyasztasat es ezert valtozott vagy valamit elbaltaztak a kernelnel.Lehet ezt is megoldja a FR?
-
Gizmo94
veterán
válasz
tisvol #29479 üzenetére
Ezzz bizony jól néz ki, teljesen hibátlanul áll neki!
Noklika: Nem lesz egyszerű gariztatni, 99.9%, hogy elhajtanak vele. A többi a harciasságodon múlik, volt már akinek sikerült méltányossági alapon gariztatni kijelzőrepedést. Ebben a topikban tudsz bővebben informálódni erről...
-
zola-
őstag
válasz
tisvol #11148 üzenetére
Samsungnal mar amugy megszoktam ezt a recsegos dolgot....szinte minden samsung telefonom hatlapjan belulrol ragasztoszalag volt. Szinte mindegyiket hezagolni kellett. A legjobb erre a celra a festekboltokban kaphato papiralapu festheto szalag. Nem ragacsozik mindent ossze, es el sem azik.
Nem kell ebbol olyan nagy gondot csinalni. A jelenlegi s4-em nem produkalja a hatlap recsegeset...kivetelesen. Tudom , hogy ennyi penzert lehetne jobb is....de hat...
videonal csendes kornyezetben nagyon halk sisterges van nekem is.
-
._.Dante._.
tag
válasz
tisvol #10101 üzenetére
Teljesen igazad van.
Nem tudom, ki hogyan használja a telefonját. Én vigyázok rá, de csak egészséges mértékben. Gyári kemény tokba bújtatva simán zsebre vágom, odafigyelek arra, hogy ne kijelzővel lefele tegyem le bárhová is, néha puha kendővel áttörölgetem. Ennyi amit a védelem érdekében teszek, és apró karcok sincsenek a kijelzőjén, pont, mint a több mint 2 éves SII-én, amit flipes bőr tokban hordtam. Mindkettő makulátlan állapotú. Nem gondolom, hogy ez extrém odafigyelés lenne, de azt sem állítom, hogy a legnagyobb odafigyelés mellet ne fordulhatna elő pár apróbb karcolás. A por, az por. Akkora esély van karcolásokra, mint nyerni a betiltott félkarú rablókon. Előfordul, de nem ez a jellemző.
-
AniKoo87
csendes tag
Újrainditottam de úgy se csin semmit, nem nem telepítettem rá semmit, igen azt amit te linkeltél úgy ahogy mondtad!
Igen már probáltam azt is, hogy a számitőgép ikonra kattintottam de nem látja , úgy se hozza be.
Most megprobáltam egy másik laptopon is amin xp fut de az is azt írja ki, hogy EZT AZ ESZKÖZT NEM TÁMOGATJA A KIES 2.0. GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY EZ AZ ESZKÖZ TÁMOGATOTT, MAJD PRÓBÁLKOZZON ÚJRA! -
Lézerparaszt
őstag
Na igen, de de egy kis településen vagyok, ami nem az Isten háta mögött, hanem az Isten háta mögötti fán mászó mókus jobb lábán lévő kullancs mögött és annak is az árnyékában van. Itt úgy lehet venni sim kártyát a boltban mint a cukrot, viszont ha cseréltetni akarom mikróra akkor csak a 160 Km-re lévő városban tudom. Az meg nem hiszem hogy megér annyit
-
marad némi szemét, de ha teljes tisztaságot akarsz, akkor visszaállítod gyári alapra a rendszert frissítés után.
kengyel; ahogy a listát nézem, a telenor még a t-mobile xxumae2 firmware viszonylatában is elmaradásban van/volt, de hamarosan kiderül, hogy mit frissítettek most.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest