Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notalab
tag
válasz
ArthurShelby #67283 üzenetére
A speedshop-ból. Nem volt drága, gondoltam egy próbát megér.
-
Notalab
tag
Sziasztok!
Hiába vettem gyári aksit nem nagyon érzem a hatását, a 1,5-2 óránál (kijelzőidő) az istenért sem akar többet menni, az újjal sem.
Arra gondoltam, hogy nincs olyan program ami a WiFi-t, és/vagy a mobilnetet ütemezetten bekapcsolja, mondjuk 15 percenként leszinkronizál, majd kikapcsol mindent. Mert azért a folyamatos kapcsolat meríti a legjobban.
Tudom, hogy a "sima" szinkronizálást lehet ütemezni, de attól a wifi, meg 3/4G működik, és az baromira fogyaszt.
Persze az egész inkább szakmai jellegű érdeklődés, nem életbevágóg, de ez a napi 1-2 telefontöltés...nem az igazi! -
Notalab
tag
válasz
borsodika #67243 üzenetére
Köszi!
Igen, kiírta hogy Pass. Akkor ha most nyomok egy "gyári visszaállítást" akkor tulajdonképpen megcsinálom a wipeolást és lesz egy szűz Nordic-om?
Ahogy megírtam az előző hozzászólást el is kezdett meghülyülni a telóm. Rendszerleállás üzenetek, meg boot animáció (tényleges újraindulás nélkül). 2 napot várt, és most akadt össze valami.
Akkor este "resetelem". -
Notalab
tag
válasz
amoledus #67231 üzenetére
Sziasztok!
Egy T-mobile-s, 9506-osra ez a sokat emlegetett Nordic rom csak úgy megy fel, ha előtte csinálok egy "gyári visszaállítást"?
A hétvégén megpróbáltam és de csinált semmit, ill. a régi rendszer jött vissza "Odin-ozás" után.
Korábban csak a T-mobile-s magyar romot tettem fel, de ott simán lefutott a telepítés. -
Notalab
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek.
Korábban használtam a Smart Lock/Viselés érzékelés-t.
Most szeretném kikapcsolni, ill. ki is kapcsoltam, de olyan mint ha továbbra is menne, mivel ha kikapcsolom a képernyőt, és nálam van a teló nem zárja le a képernyőt, nem kéri a Mintát. Csak ha x percig egy asztalon "nyugodtan marad" a teló. Próbáltam már a képernyő lezárást kikapcsolni, majd vissza, de így sem.
A smart Lock/viselés érzékelés biztosan ki van kapcsolva.
Mit csináljak, húzzam újra a rendszert? -
Notalab
tag
Sziasztok!
Valaki használ, vagy kipróbált már a gyárinál erősebb töltőt? Egy 2,4A-est még ki tudná használni, vagy úgyis lekorlátozná az aksi elektronikája? -
Notalab
tag
Most már én is inkább az Odinos telepítésben hiszek.
Először a Lollit én is OTA-n tettem fel (~900 MB), de nem vált be (többek között nagyon "ette" az aksit"), ezért 2-3 hónap múlva visszatértem a KitKat-ra. Azután a fórumos hozzászólások hatására a Lollit Odinnal tettem fel (2,5 GB), és sokkal meggyőzőbb lett a teljesítménye.
A felhasználási szokásaim érdemben nem változtak, még az applikációk is ugyan azok a két rendszeren (mondjuk nem túl sok).
Szóval, bár nem értem a működését, de az Odinnal telepített rendszer nekem jobban teljesít. -
-
Notalab
tag
válasz
awakening87 #62233 üzenetére
Köszi a választ.
És ha most rányomnék a telón az OTA-s frissítésre akkor a frissebbet kezdené leszedni?
Egyébként sem értem, ha a T-Mobil egyébként is baromi lassan adja ki a frissítéseket, akkor most hogy-hogy kettőt is. Vagy legalább a korábbit miért nem hamarabb, ha már készen volt júliusban?
Na mindegy, nem értem.Rányomtam, csak 100 MB (de nem tudom melyik) csak leszedte, de nem teleítem amíg nem világos a menete.
(szerk.: ja lehet, hogy a sammobile-ről ez is jóval nagyobb lenne?)Szóval ezt tényleg csak egy frissítés? Itt is számít hogy OTA vagy ODIN?
Ezt nem ODINnal kellene(illik) feltenni? A teljes 5.0.1 az volt vagy 2,5 GB.Bocs a sok lámaságért...
-
Notalab
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a két 12.22-ei 9506-os frissítés között?Az egyiknél sokkal frisseb a "Build date": "29 Jun 2015" illetve "07 Nov 2015"
Meg a PDA és CSC kódók is mások?Egyébként mindegyik 5.0.1-es.
-
Notalab
tag
válasz
Pietrosz #62123 üzenetére
Pedig a gyári 5.0.1 is szépen muzsikál. Teljesen alap T-s lolli, 9506-osomon két nap alatt az alábbikat produkálta. (persze jó néhány gyári vacak törlésre/fagyasztásra került)
Igaz a korábbi OTA nem jött be, de Odinnal már szépen muzsikál.
Mondjuk tud rosszabb is lenni, és ritkán merítem le eddig.
Azért az éjszakai pihiben az idle itt sem túl jelentős...1% volt tegnap este, és ma reggel között (kb. 10-12 óra alatt, WiFi és szinkronizálás nélkül, a 2/3-ától gsm-sem volt).ill.:
Nekem ez bőven megfelel.
-
Notalab
tag
Köszi. Pc-n mivel, kiessel lehet gondolom.
És azt nem lehet hogy a telón ("Eszközön") kitörlöm a számokat, és a google-ből visszatöltöm, ott meg csinálok előtte egy "ismétlődések keresését"?Az a fura hogy hiába van a telón a google címtár beállítva az nem egyforma a PC-s google címtárral. Az ismétlődéseket kitörlöm a PC-n, de a telón mégis sokszorozva látom. (egy fiókról van szó természetesen).
Lehet hogy a teló szinkronizálása hosszabb ideig tart (5-10 perc)? Nem hiszem. -
Notalab
tag
Sziasztok!
Bár nem az én S4-esemen, de nagyon szívok a névjegyekkel egy belakott teló kaotikus névjegyzékben.
Én egy tiszta rendszeren csak beállítom, a megjelenítendő névjegynek a google fiókot, azt' jónapot. Ez sima ügy.
Most ezen a kaotikus eszközön már mindenhol van mindenből 3-4 db névjegy -eszközön, goggle fiókban, a sim viszont üres lett.
Hogyan csinálhatok egy tiszta ismétlődés mentes névjegyzéket?Az is baj ha PC-n szerkesztem (ismétlődések keresése) egy pár perc múlva vissza szemetelődik, mintha a telefon feltöltené az egész katyvaszos névjegyzéket.
Olyan kellene, hogy csak egy irányba szinkronizáljak, mondjuk a jól megszerkesztett asztali gépes névjegyzéket a telefonra.
Lehet, hogy már fáradt vagyok, de nagyon el lett cseszve az a telefon. Tök gáz.Valahogy le kellene gyalulnom a telót és betölteni felhőből a google címjegyzéket. De már félek, hogy az üres teló címjegyzékét szinkronizálná vissza.
-
Notalab
tag
válasz
borsodika #61672 üzenetére
Én először OTA-n csináltam, és bár FR is volt, nem voltam megelégedve. A memória használat mindig 1GB felett volt. Aztán egy pár hetes 4.4.2 használat után, újra feltettem a Lollit ODIN-nal és a memória használat csak "800valamennyi" lett. Érdekes.
És így tényleg jobban szalad a rendszer, mondjuk az OTA-s 900valamennyi mega helyett az ODIN-os 2,5Gb-os méret is beszédes. -
Notalab
tag
Sziasztok!
Nekem az alábbiak szerint sikerült optimalizálnom az "üzemidőt" T-s 9506-on.
3 hete visszaraktam a KitKat-ot, mert már nagyon megelégeltem a rendkívül gyors merülést, néha napi 2x is töltenem kellett. Azóta mindent kipróbáltam, sőt már egy hete újra Lollin vagyok mert...rájöttem, ha csak 2G-re állítom a mobilhálózati elérést, drasztikusan csökken a fogyasztás, itt meg úgy is van WiFi. Reggel meg este hazafelé visszaállítom automatikus-ra és mehet a mobilnet (ha kell). Nem vagyok egy nagy on-line függő, ha kell valami megnézem.Lehet, hogy hülyeség, de szerintem a teló GSM modulja is más energiaszükséglettel kezeli a 2-3-4G hálózatokat-t. Ráadásul az irodaházban fémgőzölt (vagy milyen) ablakok vannak (a GPS sem lát ki), ezért gondolom a teló próbálja nagyobb energiával venni a GSM jeleket, ill. csak nagyobb energiával tudja biztosítani az ugyanolyan mértékű jelerősséget (ha tud ilyet egyátalán). Tudom hogy a mobilhálózat "erejét" az adótornyok sugárzási teljesítménye határozza meg főként, de nem lehet hogy a vevő is tudja változtatni a teljesítményét valamilyen mértékben?
Minden esetre, nekem most így nagyon megugrott az üzemidőm. Olyan 1,5-2 óráról (kijelző idő), 3-4 órára. És nekem ennyi elég is.
Bocs a szakszerűtlenségért...
Hátha van itt valami "villanyász", vagy telekommunikációs szakember aki ehhez ért. -
Notalab
tag
válasz
zolikaDB #61538 üzenetére
Üdv itt!
Mivel ez az -es topikja sokan fogják ajánlani.
Én ma már 90-ért biztos nem ezt venném, szerintem annyit már nem ér ez a hardver. Nagyon sok újabb modell van a piacon, esetleg az okostelefonos topicban érdeklődj.:
[link]Egyébként a MM-ben mit árulnak? S4-esből több variáns is van, én úgy tudom hogy a 9506-os a legerősebb hardveresen.
Nekem 9506-os van, alap Telekomos szoftverrel. A 4 óra kijelző idő az nagyon max. amit ki tudnék csiholni belőle, és azt is csak offline használattal. Inkább 2-3 óra a reális. -
Notalab
tag
Akkuhasználat/merüléssel kapcsolatban az az észrevételem, hogy bent az irodában mintha jobban merülne a 9506-om.
Előfordulhat, hogy ebben az új építésű, csupa üveg irodaházban, aminek szerintem valamilyen fémgőzölt üvegei lehetnek -mert a GPS sem lát ki-, a GSM modul több energiát használ hogy biztosítani tudja a megfelelő térerőt a készülék számára?
Ha egyáltalán tud ilyet egy telóba épített GSM alkatrész. A térerő jelzés egyébként nem változik (mindig maxon van), de előfordulhat ez? -
Notalab
tag
válasz
PainKiller13 #60702 üzenetére
Oké, bocs 4,4,2-t akartam írni. Elnézést, elizgultam ezt egy kissé.
Közben a korábban már többször is belinkelt lengye,l vagy milyen videó alapján meg van a megoldás. -
Notalab
tag
Sziasztok!
Épp rakom vissza a 9506-ra TMH-s 4,2,2-t (lolliról).
A kérdésem hogy a "telepítés" végeztével még kell/érdemes egy gyári visszát is csinálni?És ha igen, akkor az recovery-ből (vagy honnan), vagy a futó rendszerből is lehet?
-
Notalab
tag
Sziasztok!
Ez nem telefon specifikus kérdés, de a 9506-ot használva:
Nem tudom, hogy Kit-Katon így működött-e, de nagyon zavar, hogy Lollin, ha bekapcsolom a WiFi-t akkor az csodás skype egyből on-line állapotot mutat. Hiába húztam el korábban az "Elérhető" kapcsolót 'kikapcs' állásra.
Ez hiba, vagy feature? Vagy van valami beállítás valahol?
Gondoltam, hogy kijelentkezek, de akkor meg mindig be kell jelentkezni, ill. akkor minek van az arohadtkapcsoló benne.
(...mert néha szükséges hogy ne lássanak on-line-nak, és nem a tudok/akarok minden hálózatra csatlakozásnál külön a skype állapotommal foglalkozni) -
Notalab
tag
Azért kellett vagy 4 óra a Lollinak míg lejött ota-n, uhh...hosszú volt.
Más:
Lollin hogyan bírom működésre a free 3G Wachdogot? (rootalatlanul) -
Notalab
tag
Sziasztok!
Az OTA-s frissítés a WiFi megszűnése után újra ott folytatná ahol megszakadt ha újra WiFit találna, vagy előröl kezdené a letöltést?
(mennék már haza, ez a sz@r meg már 4 órája csorog le, de nem akarom újra kezdeni) -
Notalab
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani (beállítások/egyebek/hely), hogy a helymeghatározás mindig maradjon "Csak GPS"-en.
Lehet a Google termékei (Térkép, Waze) miatt vált vissza mindig "Nagy pontosságra"? -
Notalab
tag
Én is a kéket rendeltem. Nem mertem a nagyon olcsó feketét hátha túl gagyi. Ha nagyon nem jön be vagy túl felmelegszik, akkor rendelek egy töltős hátlapot. Az már gyári hivatalos, azzal tényleg működnie kellene.
Piloss: Te melyik reciviert használod? Fekete, kék? Vagy gyári hátlappal megy? -
Notalab
tag
Pont én is így vagyok vele. A T-s töltőpad már a fiókban, és "Kínára" várok. Egyébként néztem hátlapot az sem túl drága, legalább is a magyar forrásokhoz képest.
Csak az a baj hogy a pöttyös műanyag, és az nekem "nem gyere be", most egy black edition hátlap van rajta.
De majd mindent kipróbálok szép sorjában, ha nagyon nem jön be a recivier-es megoldás, akkor jöhet az ebay-es hátlap. -
Notalab
tag
Ezt nem is tudom elképzelni. Amit én egy hónapja használok (ez az első) tempered galss az nem fólia, inkább nagyon vékony üveg lapnak tűnik (persze gondolom műanyag alapú ez is). El sem tudom képzelni, hogy ez buborékosodjon.
Az igaz, hogy ebben is többféle minőség van, írták már itt is. Nekem pl. a tabletemre valami jóval gyengébb minőség jött, az tényleg fólia szerű. -
Notalab
tag
válasz
QbHead #55999 üzenetére
Én is ilyen reciviert rendeltem (Kínából), de töltőpadnak a gyárit a T-től (akciósan). Már nagyon várom. Légyszi' pár nap után is írj véleményt.
Nekem tök jó lesz az irodába, ha fel kell kapkodnom, nem kell mindig a miniusb-t ki-be rángatnom. Meg a korszerűsége miatt is. -
Notalab
tag
Akciós a T-nél a vezeték nélküli töltőpad (ha valakit érdekel).
[link] -
Notalab
tag
Ma a németek és az osztrákok örülhetnek az 5.0.1-nek! (9506).
-
Notalab
tag
Ebben talán valami hardveres dolog is lehet, mert nekem a 3 hónapos 9506-on (4.4.2-vel) is viszonylag lassan kapcsol be a WiFi. Nekem mondjuk nem percekig, de pár alap telóhoz (S Advance, Ace4), és az LG G-padomhoz képest érezhetően hosszabb idő alatt találja meg a jelet. Érdekes, hogy nem mindig csinálja, de néha azért feltűnik a dolog.
Lehet a lolli ezt erősíti fel? Passz...
-
Notalab
tag
-
Notalab
tag
válasz
Dzsana #54957 üzenetére
Már végeredmény is van, mellékelek két screenshot-ot.
Nova felrak...
...téma kiválaszt+letölt (ez macerás a finnyás ízlésem miatt)
...Nova beállít (animáció sebessége, értesítési sáv eltüntetése, ikonok nevének eltüntetése)
(sajnos a widgeteket nem színezi át a választott téma, pedig az egészet azért csináltam, hogy a csiricséré színkavalkádból kissé visszavegyek, pl. szépia, vagy fekete-fehér, minimalista design...) Ez lett: -
Notalab
tag
válasz
Dzsana #54943 üzenetére
Régebbi telómon volt Nova, de az a mókolás (nem értek hozzá) járulékos hozadéka volt.
Szóval: ha szeretném feltenni egy gyári állapotú 9506-ra, akkor csak letöltöm a Play-ről, és telepítem, azt csókolom? Gondolom egy újraindítás után alapértelmezettnek kell állítani, vagy ilyesmi. Vagy máshogy kell?
A TW-t nem merem csak úgy letiltani.
Továbbá, ha jól látom akkor "témákat" lehet letölteni hozzá.
És ha nem tetszik semelyik, akkor törlés, és "visszajön" a TW?
-
Notalab
tag
válasz
rb26dett #54668 üzenetére
Végül is ők vannak többen, nem! (szerencsére). Nem akarok nagyon feminim lenni, de jó pár évtizedig nekünk fejlesztettek mindent...
Majd egyszer jönnek az S6-os témázási lehetőségei, és akkor a 'tácsviz' is választható kinézetű lesz. Megjegyzem azok a témák sem valami hűde maszkulin kinézetűek...ha nem is "nőcis", de max. koreai férfi stílusú...már bocs. -
Notalab
tag
Úgy látom, ma a Svédek kapnak a 9506-osukra Lollit.
Jöhetne a már a Hungary(T-Mobile) is...sokan várjuk! -
Notalab
tag
A snapi procik eléggé tudnak melegedni, a 801-is, de a 810 főleg.
hopp itt a cikk: [link]
Nekem új a készülékem (2 hónapos 9506-os ), de nekem is tud melegedni rendesen. Például, ha kocsiban megy a Wazze, amihez megy a gps, mobilnet, akkor nagyon gyorsan, nagyon meleg lesz hátul a felső régióban (=kameránál), energia takarékos üzemmód mellett is. Játék esetén is persze, ott természetesen nincs bekapcsolva az energiatakarékos mód.
-
Notalab
tag
válasz
csucsu21 #53202 üzenetére
Elég zsiványos ám a helyes írásod, már bocs! Pár vesszőt beszúrhattál volna, na mindegy. Tényleg ne haragudj, de ennyi ''bug" már fájt a szememnek.
Szerintem, azzal nem szúrtad el, hogy betetted a kabátzsebedbe, ezt biztos mások is megteszik.
Ott valami más lesz a hiba. Vízzel nem találkozott az a teló?
A kiszárítás jót tesz, de legalább egy éjszaka kell neki, vagy még több, és csak utána kapcsold be.
(Mindez akkor, ha a párát belülről láttad - ha egyáltalán ilyen lehetséges-. Ha csak kívülről, akkor szerintem nem akkora a baj, annyit ki kell bírnia.) -
Notalab
tag
Szia! Én is rendeletem bőrhatású hátlapot az Expasystől, és nekem nagyon tetszik, elegáns a készülék tőle, talán képeket is raktam fel róla, (ha visszakeresel, március eleje).
Nekem sem bőr természetesen, hanem: "bőrhatású", de egyáltalán nem csúszósabb a gyári műanyagnál, sőt "tapadósabb a fogása".megtaláltam a képeket:
[link] -
Notalab
tag
válasz
raziel01 #52379 üzenetére
Szerintem is. Még ha Boltban is vette, ő nekik is csak valamilyen beszálítónak a beszállítója van. Ki kellene próbálni egy biztosan 8,16,32,64 GB-os kártyával, amit éppen tudsz szerezni.
Messbl:
Ki kellene próbálni egy biztosan 8,16,32,64 GB-os kártyával, amit éppen tudsz szerezni.
vagy
Egy PC-n próbáld ki, hogy tudsz-e egyáltalán rámásolni és "visszaolvasni" 4GB feletti adatot? -
-
Notalab
tag
válasz
Zsolaf #52210 üzenetére
Akkor ha jól értem, ha megjön a T-s Lolli.
1.A frissítéseknél látom, hogy szeretné letölteni, nem töltöm le.
2. Előtte csinálok egy Beállítások-Fiókok-Mentés és visszaállítás:Gyári adatok visszaállítása.
3. Utána a frissítéseknél: Lolli letöltése telepítése.
4. Újra: Gyári adatok visszaállítása.
5. Belakás
...öröm ás boldogság....Valahogy így?
-
Notalab
tag
Tudnátok ajánlani olyan launchert, amiben van fekete-fehér (esetleg szépia) téma. Kipróbálnék valami egyszínű minimalista dizájnt.
(vagy, hogy ezt mivel tudom elérni) -
Notalab
tag
Én múlt hétfőn rendeltem egy fehér protective covert, és két nap múlva átvehettem. Sajnos nekem nem jön be, úgyhogy ha kell valakinek itt Budapesten, szívesen tovább passzolom -árában. (Bocs az apróért!!!)
Egyébként is, az új black edition hátlapot vétek lenne eltakarni. Brutál jó néz ki! -
Notalab
tag
-
Notalab
tag
Hurrá, megjött a múlt hétfőn az Expansys-től rendelt bőr hátlap (Black Edition verzió). Nagyon állatul néz ki, elegáns és nagyon puha tapintású. Nagyon jól meg lehet fogni vele a telót, nagyon tapadós.
Napfényben jobban sikerültek volna a képek: -
Notalab
tag
Egy hónapos T-s, 9506-osom tegnapi és mai eredménye (üzemidőben/kijelző időben), nem buherált sima gyári 4.4.2-vel:
Na, most sikerült a képfeltöltés...
-
Notalab
tag
válasz
Tesztelo.hu #51158 üzenetére
Ok. Köszönöm, már képben vagyok, időközben változtattam a beállításaimon.
-
Notalab
tag
válasz
Tesztelo.hu #51017 üzenetére
De. Akkor ezen változtatok, de már csak este tudom tesztelni. Köszönöm! Remélem ettől megjavul.
Egyébként, ez az értesítési figyelmeztetés nem a program frissítésekre vonatkozik? -
-
Notalab
tag
Sziasztok!
Nem tudom miért, de a Gmail értesítések egyáltalán nem működnek. Csak akkor tudom, hogy levelem érkezett, ha manuálisan megnyitom a Gmail-t. Egyébként nem szoktam szinkronizálni, de most egy fontos levelet vártam, és gondoltam megpróbálom így, de nem megy.
A telefon fiók beállításokban, és a Gmail beállításokban is mindent beállítottam/megnéztem, de nem akar értesíteni ez a nyüves.
Esetleg egy asztali gépen a Google fiókomban kellene valamit mókolni? -
Notalab
tag
válasz
tatu611088 #50962 üzenetére
A francba, de kár. Azért köszi...
-
Notalab
tag
-
Notalab
tag
válasz
guest666 #50128 üzenetére
guest666:
Én S Advance-ről váltottam 3 hete 9506-osra, hát mit mondjak, brutális a különbség. Nekem annyira pörgős a rendszer (meg a hardver), hogy szinte mindenre a gyári telepített alkalmazásokat* használom, mivel bőven elbír mindennel a teló. Végre nem kell rootolnom, meg romokat cserélgetnem, hogy hasítson a rendszer.*Azért egy jó 50 db alkalmazást lefagyasztottam, de hát-ki mit használ, ugye...pláne egy T-s -teleszemetelt- készüléknél
Nekem az aksi idővel sincs bajom, de ez nyilván a használati szokásokon múlik. (meg mindenhol konnektor vesz körbe engem, így nem is izgat).
Bár ez (is) szubjektív, de nagyon jól néz ki az S4.
Egyedül a hívás közbeni hangerővel van bajom, az az Advance-en jóval erőteljesebb volt. Bár az S4-en meg van egy csomó beállítás, lehet hogy én még mindig nem találtam meg az optimálisat.
Schizoka: Köszönöm!
-
Notalab
tag
Sziasztok!
Az NTFS-re formázott pendrive-ot a készülék nem ismeri fel, vagy csak a gyári fájlkezelő nem tudja kezelni? Mondjuk az ES File Explorerrel már látná?
(bocs a kérdésért, de most nincs a közelemben sem a pendrive, sem az otg kábel)más: Létezik olyan pendrive ami micro usb és otg képes? (Ez csak kíváncsiságból)
-
Notalab
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy a Black Edition-ben alapból a vezeték nélküli töltés benne van?
Nagyon tetszik az a hátlap, és tudnék is szerezni egyet, de nem tudom, hogy van-e benne alapból Qi "képesség".
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest