Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
ArthurShelby #67095 üzenetére
A neten szörföléstől függ a dolog. Telefonálással simán bír akár 2 napot is.
Sajnos a gyári L alatt netezve ~ 0,5%/min a fogyasztás.Ha jó üzemidő kell, akkor KK.
-
Petyyyyy
addikt
Estét!
Hogy csekkolhatom másik SIM hiányában hogy a telefon független-e vagy sem?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Black_Raven #66979 üzenetére
Küldöm a címet, de egy zsákkal hozz!
Volt egy érdekes levélváltásom. Kérdeztem mennyibe számítaná be a fiatalember az S4-et. Erre fel, hogy 10 rongy maximum, ha minden működik. Kellőképp felháborított.
-
Petyyyyy
addikt
Heyho urak!
Most komolyan csak 10K-t érne egy 9506 minden tartozékával, hibátlan állapotban?
-
Petyyyyy
addikt
Megvan az új akku 2990-ért.
Emlékeztem, még a legelején volt az a szériahiba a made in China daraboknál, hogy púposodott. Gondoltam megnézem ez milyen - na ez is China edition. Szörnyen kíváncsi vagyok milyen lesz.
Mondjuk adtak rá 2 év garit. -
Petyyyyy
addikt
Achtung!
Alza-n 2590 a gyári akkumulátor!
-
Petyyyyy
addikt
Ugyan nincs semmi gond, de azt hiszem ma hazafelé beugrom Allee-ba SES-be és veszek egy új akkut.
-
Petyyyyy
addikt
Volt itt egy 80 megás T-s csomag 9506-ra. DPK1 lett a build vége.
-
Petyyyyy
addikt
Én pedig őt ajánlom. Egy S3-mal már csodát művelt.
-
Petyyyyy
addikt
Hirtelen felindulásból sikerült beszerezni egy zsír új kék Cover+ tokot. A vártnál jobban tetszik felpattintva. Ha egy nukleáris robbanás során összekarcolódna a mostani fehér Cover, csak még menőbb lesz a mobájl csere után.
-
Petyyyyy
addikt
Heyho urak!
Használja valaki az alábbi autós tartót?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Black_Raven #65615 üzenetére
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Black_Raven #65613 üzenetére
Nem.
S4 Lollipop meg Note4 Marshmallow sem kínál ilyen lehetőséget. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Black_Raven #65611 üzenetére
Azzal ki lehet választani melyik időszakot szeretnéd listázni.
Lehet nem írtam pontosan, de szeretném én megadni neki mi legyen a kezdődátum, ahonnan monitorozza és a végdátumot ameddig. -
Petyyyyy
addikt
Hey urak!
Hol a szöszben állítom be az adathasználat fülön szereplő időintervallumot? Meg lehet adni a kezdő és vég dátumot, de nem találom hol.
-
Petyyyyy
addikt
Jut eszembe: megkaptuk a Samsung saját betűtípusát rendszer szinten. Azt hiszem a legutóbbi frissítéssel érkezett 9506-ra.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
odipapa #65507 üzenetére
Ha teljes gyalut csinálsz Odinnal eipe cache meg partition meg minden egyébbel és gyári rom megy fel 4+1 vagy 3+1(?), akkor is ugrik a számláló?
Mert ha nem, lehet megérne egy misét.
Nálam 9505-tel pl nem ment a zárképernyőről fényképezés, meg volt hogy hívásnál nem hallottam ahogy kicseng és utána sem semmit. Most a 9506-tal semmi hibám nincs. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Winchester95 #65443 üzenetére
Speedshopban szokott lenni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kisskd #65421 üzenetére
Még mindig semmi. Pedig én is nézelődök ezen a téren.
Gyári Protective+ tok sem szereti, az olcsóbbakat meg nem veszem meg, csak felpróbálom rá, de semmi.To all: Ha valakinél akad elfekvőben Spigen Neo Hybridhez járó Jelly Bean button a home gombra fehér színben, amit nem használt fel, akkor kérem hajítson már meg egy priváttal.
A saját pakkomból már csak a fekete és a narancs van meg, de azok kicsit idétlenül mutatnak a fehér teleofonon. -
Petyyyyy
addikt
Szerdán leadtam, pénteken jött az sms. Elvileg kész van a gépezet, holnap délelőtt be is gyűjtöm.
-
Petyyyyy
addikt
Más: a 9505 verziónál nem volt gond Smart Dock-ra téve, működött minden. 9506 esetében viszont nem óhajt tölteni és egyáltalán nem vált még csak dokk módba sem. Látott már valaki ilyet vagy csak én futottam egyedi hibába?
-
Petyyyyy
addikt
Ti urak!
Tudna valaki linkelni egy 4+1-es T-s gyári Lollit 9506-ra? Nem akarok OTA frissítéssel vacakolni, megkínálom Odinnal.
Köszönöm. -
Petyyyyy
addikt
Megérett az idő egy váltásra. 9505 után Note4 lett volna esélyes, de túl nagy tepsi az S4 után. Szóval marad az S4, de a 9506 verzió.
-
Petyyyyy
addikt
Mostanában egyre több a gond gyári T-s Lolli - HOJ2-n.
Zárképernyőről indítanám a kamerát - kamerahiba és csak másodszorra indul. Fiókoknál Google fiókokra bökök és minden alkalommal - beállítások leállt.
Gondolkodom egy főzött 6.0-n
-
Petyyyyy
addikt
Help urak!
Rá lehet bírni valahogy a GT-9505 modellt az FHD@60FPS videózásra gyári 5.0.1 alatt?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
myself45850 #64067 üzenetére
Ha jót akarsz egy gyári KitKatot teszel fel rá. Szvsz gyorsabb és egyszerűbb az élet vele, mint 5.0 mellett.
-
Petyyyyy
addikt
Akkor az kb. már végleges és hivatalos, hogy nem jön 6.0 egyetlen S4-re sem?
-
Petyyyyy
addikt
Mivel nem volt már kedvem bazi pénzekért újra megrendelni a Neo Hybridet, így a gyári Qi hátlap lett a befutó. A fekete után most sikerült szert tennem egy fehérre is. Sokkal másabb így a telefont fogni. A bibi csak az, hogy kicsit zsebkopott mindkét Qi hátlapom.
Van tudomásotok BP-n olyan üzletről, ahol javítják az ilyen sérüléseket, esetleg újra lakkozzák a hátlapot?
-
Petyyyyy
addikt
Tippem sincs mennyire hiteles, de azért íme a hír. [link]
-
Petyyyyy
addikt
No tehát QI töltő helyzetben a következő a tényállás:
-S6 Edge+ mellé adott töltőpaddal,
-Spigen Neo Hybrid tokon keresztül is működik a dolog
-a QI hátlap jobban védi a kamerát és a vakut, mivel jobban domborodik azokon a részeken is
-egy marék hajszál híján nem passzol a Neo Hybrid a QI töltővel szerelt mobilra
-Illetve ha felerőszakolja az ember, az borzasztó hülyén mutat, óriási rés marad a tok gumis hátulra és a kamera rész közt.+1: úgy sikerült megragasztanom pillanatragasztóval a bumpert, hogy én sem találom pontosan hol ragasztottam.
Le is vettem a régi töröttet a polcról, holnap megműtöm azt is.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
bwin.party #62331 üzenetére
Miért kéne kikapcsolni..?
-
Petyyyyy
addikt
A hátlap alá helyezhető egységeket inkább kerülném. Valahogy nincs meg a bizalmam irántuk. Viszont a QI töltés jól jönne melóhelyen, mert ott gyakrabban fordul elő, hogy fel kell pattanni a helyemről és ne kelljen már usb-vel vacakolni. Eddig úgy fest lesz hátlapom az S4-hez, majd meglátjuk hajlandó-e működni az S6 Edge+ padjával.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
upbuvar #62247 üzenetére
Szerintem a töltőpad mindenhez jó. - Akkor miért árulnak külön padot kb. minden modellhez..?
Van egy gyári hátlapom is,arra viszont nem tudsz tokot tenni. - Miért is nem?
Szerk: most látom csak, a qi hátlap kicsit vastagabb. Akkor ez lehet az akadály.A QI töltés + tok kombináció csak barkácsolással jön össze. - Annyival vastagabb lenne a qi hátlap?
Az S4 töltőpad simán tölt tokon keresztül. - Én is ebben bízom.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
upbuvar #62245 üzenetére
Nagyon galááád.
Én azért maradnék a gyári daraboknál.
Ma hajnalban láttam, hogy minden típushoz külön töltőpadot kínálnak szinte. Amit én kaptam az meg S6 Edge Plus-hoz való. Szóval majd beruházok egy teljes szettre az S4-hez, ezt meg tovább adom. Előbbi bátyám elmondása szerint tokon keresztül is tölt.Nóta négyhez meg gratula. Volt nálam pár hétig egy C változat és imádtam.
-
Petyyyyy
addikt
Még mindig áll a tény, hogy QI hátlap + bármilyen tok kombóval nem megy a töltés?
Mert akkor nem kutatok QI hátlap után. Most vágtak hozzám egy töltőpadot, de nem válnék meg a Neo Hybridtől. -
Petyyyyy
addikt
válasz
bwin.party #61851 üzenetére
Szerintem ne.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
bwin.party #61849 üzenetére
Dióhéjban: nem. Nagyon is jó az a 4.4.2.
Keresőben egy összetett kereséssel a nickemet írva megtalálod a részletes beszámolót az L-ről akku statokkal együtt.Van nálam most egy S3 Kitkattel...élmény nyomkodni a rendszer miatt.
-
Petyyyyy
addikt
Érkezett egy 479 megás csomag GT-I9505-re, T-s romhoz. Maradt 5.0.1. Egyelőre nem tetszik. Bénább lett a feloldó minta pötty-négyzete és LTE helyett 4G felirat pompázik felül. Mást még nem találtam.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Mi hír a romokról mostanság?
Egészen pontosan az érdekelne vajon visszakapjuk-e valaha a legutóbb KitKat-ben használt feature-okat. Gondolok itt a kézmozdulattal történő lapváltásra böngészőben - a legnagyobb érvágás számomra. -
Petyyyyy
addikt
Már csak a Dark Material miatt remélem, mi is kapunk valamit. [link]
-
Petyyyyy
addikt
Üdvözlet!
Volna szíves összefoglalni valaki néhány mondatban, hogy mik a történések mostanság a ház körül?
Érkezik-e hivatalos frissítés kissebb-nagyobb formában, visszakapjuk-e valaha a Smart Scroll, Air browse, Air jump funkciókat...? -
Petyyyyy
addikt
Hey népek!
Van valami magic Lollipop alá, amivel működik a tenyérmozgásos lapváltás a gyári böngészőben? Baromi zavaró a hiánya.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
laca7909af #55688 üzenetére
De miért 3G? Ha van 4G lefedettséged és a csomagodban benne is van, akkor inkább az legyen, úgy kevesebbet fogyaszt!
-
Petyyyyy
addikt
Nekünk is van mire várni. [link]
-
Petyyyyy
addikt
válasz
tomiivagyok #54899 üzenetére
Kamerának át tudod állítani a mentés helyét, a többit meg még nem próbálgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest