- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjergerking
tag
válasz
Nazara #45392 üzenetére
Nálam ma 5 és fél óra volt a képernyő üzemideje (telefon kb. 10 óra valahány perc volt), gsm egész nap ment, wifi csak párszor, megnéztem egy másfél órás filmet, öt BBT epizódot, másfél órát zenét hallgattam legalább és neteztem/facebookoztam valamennyit (általában messengerből írkáltam). Nem annyira vészes, de a képernyő fényerejét le kellett vennem a felére és az energiatakarékos mód be volt kapcsolva végig. Azért ez így elég szomorú, hogyha a telefon minden képességét teljes mértékben szeretném kihasználni, akkor 2-3 óra alatt lemerülne..
-
-
Winchester95
őstag
válasz
Nazara #44559 üzenetére
Alapbol 2ev kellene hogy legyen nem? 1ev mindenre a kovetkezo ev csak a telefonra, ha meg beregisztralom akkor +2 de aszem regen 6 honap volt.
Hatlap: hat nem tudom ebbe igen bele lehet kotni de..vasarolhato tok vagy normalis hatlap ra. En amugy is szoktam hogy megovjam az allapotat 2ev mulva is
Olyan gel tokot vettem hozza ami meg a gombokat is fedi arany szinu -
laca7909af
tag
válasz
Nazara #44282 üzenetére
indítási dallamot le lehet legalább némítani ? vagy kikapcsolni ?
animot valaki cserélte már le ?
kit-kat és jelly bean alatt is megvan a t-s anim bootoláskor ?#44281: samsung logó nuku ?
más:
aki t-s üzletben vette át, megkapott mindent átlátszó "nejlonszatyorban": teló, sim, thumbox ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest