- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Tegnap raktam újra a rendszert, így megint elmélyedtem a beállításokban kicsit. Az csak egy dolog, hogy az 5.6-os antutu 30K pontot adott, (igaz, mikor már mindenem visszapakoltam rá launchertől a beszélgetésfelvevőig, obd szoftverig, akkor már csak 25 lett) de annyi, és olyan korrekt beállítási lehetőség van, ami miatt megint eltátottam a számat. Csak azok, amik nagyon bejöttek:
menüből tiltólista
beállítható időintervallumban hívástiltás, kivéve akiket mégis akarok (éjjel pont jó, hogy ha gáz van, a szülők becsörögjenek)
hangerő növelése a zsebben
fizikai gombbal felvétel, lerakás
hangvezérlés pl fényképezésnél
nem kapcsolja le a képernyőt amíg nézem
megállítja a video-t amikor nem nézem
a szobában, kertes házban 7 műholdat lát korrekt térerővel 2 percen belülAmi emellett is megtartásra ösztönöz: Hang nagyon jó, erre érzékeny vagyok, kép a samoled miatt nagyon nagyon korrekt.
Ezek pl olyan dolgok, amik személy szerint nekem nagyon hasznosak, viszont máshol nincsenek, legalábbis én nem tudok róluk.... Jelen pillanatban nem látok okot a lecserélésre, akármilyen 37 magos procis, 25 giga ramos telefon is jön ki. Ja, és ez még csak egy i9505...
-
w333
félisten
Screen-to-body ratio ... G2 : 76.28 % és S4 : 71.91 % !
(#48632) Keem1
Persze nem haragszom, mondom kinek mi jön be jobban !
(#48633) jookomak
Kérdés hogy i9506 vagy i9505 -ről van szó ?
Szerk.
Különben még kamerában (képminőségben) is üti az S4 -t !
De persze nem vitatom, mint mondtam nekem mind2 van, kinek mire van igénye itt inkább ez a legnagyobb kérdés, mindkettő nagyon jó telefon, mégis kicsit különbözőek, egyikkel "X" -ben jó, másik "Y" -ban
-
w333
félisten
Ami még a G2 mellett szól az a sebesség, szebb kijelző és Wolfson DAC !
(#48625) migabi24
Akkor 99% hogy nem a legfrissebb V20H rom van a telefonján, szóval valamikor tényleg volt egy ilyen bugos rom ami szívta az akkut de ez már javítva lett !
Szerk.
Kompaktabb méret ? nem !
Virtuális gombok sokkal kényelmesebbek !
Hangszóró kb. ugyan úgy szól !
GPS -t nem próbáltam !
G2 sokkal szebb IPS kijelző !
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest