- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
caveman1 #60621 üzenetére
Szia! Pár napja már ki lett tárgyalva, a Prémium HD Háttérkép nevű csodaapp okozta sokaknál. Töröld le, ha van régebbi ( a frissítés előtti ) mentésed, abból visszaállíthatod a régi verziót. Ha nincs, akkor vagy összehaverkodsz a reklámokkal, vagy keresel másik háttérkép alkalmazást.
Ha nagyon ragaszkodsz ehhez az apphoz, el tudom küldeni a régi verzió apk-ját. -
Hmmm1
aktív tag
válasz
caveman1 #59107 üzenetére
Nem tudom miért csináltál factory resetet
De próbáld meg akkor még egyszer...
Illetve a szinkronizálást felejtsd el szeirntem, ha csak nem annyira fontos neked. Csak pár buz* alkalmazáshoz kell vagy email és annyi. Maga a kapcsolóknál nekem be sincs kapcsolva. Különben is milyen szar már ha skype vagy akármiről a partnereket berakja neked a Névjegyek közé meg ilyenek. Szerintem fölösleges. És ahogy leírtad egyértelmű hogy itt van valami összeakadva.
Clean Mastert szedd le, takarítsd ki meg ilyesmi. Alkalmazásokba nézelődj a beállításokon belül, törölj mindent ami nem kell, meg tilts le, akár gyári appokat is. Helyre kell jönnie annak
Vagy még 4.4.2-t is visszateheted, azon gondolkodom én is.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
caveman1 #48612 üzenetére
nálam 4-4.5h helyett 3-3.5h kijelzőidő 4.4el. Rendszeres hogy nem is kijelző hanem vmelyik meghatározhatatlan android system task zabálja meg aksit.
Az elég nagy -, ráadásul bysinc se megy root nélkül 4.4en.
És számomra semmi lényeges/érezhető előnye nincs 4.4nek.Én tuti maradnék 4.3on...
Ha SD kari hely nem kell és fontos aksiidő akkor G2t érdemes megnézni, ott 5-6hs kijelzőidő az simán összejön, amúgy 90ért i9506 nagyon jó vétel.
-
Notalab
tag
válasz
caveman1 #48606 üzenetére
Üdv! Én is a héten váltottam S-Advance-ről S4-re, és igen a "bokám le..som" a teljesítményétől. Nagyon pörög, nagyon gyors, mindenképpen javaslom ilyen téren. Aksi időben nem nagy szám, de hát ekkora teljesítményhez kell is a delej... Nekem mindent kikapcsolva, az energiatakarékos módot használva 2 nap kijön. Értsd úgy hogy néha a Wifi-t bekapcsolom és netezek, megnézem a leveleket. Most sok fényképezés is benne van, mert az egyik aprónép éppen biciklizni tanul. Kb. ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest