- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
oggy71 #42181 üzenetére
Szerintem ha erről van papírja, akkor szimplán visszamegy, elkéri a vásárlók könyvét, és teleírja, hogy is volt. Azért, mert eltelt x nap az eset óta, még nem jelenti azt, hogy az x napja a szabálytalan, törvénysértő üzletmenet mára csak az eltelt idő miatt szabályossá válna. Egy fogyvédes sztorival megfenyegetni (pontosabban jogszerű eljárást kilátásba helyezni) sosem késő. Még most rosszabb is, mivel mondhatja, hogy jobb híján most tudott utánajárni, most derült ki az igazság, így felmerül a gyanú, hogy szándékosan félretájékoztatták, és csorbították a jogait.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
oggy71 #38685 üzenetére
Ovatosan azert.
Nekem volt par kellemetlensegem a g2-vel.
A terero gany volt es nem igazan ertettek mit mondok, csak ha eltartottam a telefont es belebeszeltem a mikrofonba.
Azert megneznem a g3-ban javitjak e ezeket.
A samsung jol szol, csak a tw-vel kezdhetnenek valamit. -
válasz
oggy71 #29819 üzenetére
nem, hogy nem gond, de be is tenné a kiskaput, ha nem mozogna, akkor aztán hívhatnád a szervizest, mert nem igazán menne a fényképezés...
nem véletlenül írtam az iphone...stb témát, sok telefon témájában megijednek a zörgés miatt, pedig természetes dolog, hogy mozog az optika, pláne a kamera kikapcsolt állapotában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest