Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Néhány hete a bejövő hívás csak hármat csörög ki, majd megszakad, mielőtt még fel tudnám azt venni. Eleinte térerő problémára gyanakodtam, de mint kiderült, olyan helyen is csinálja, ahol garantáltan jó a térerő. A hívó felek elmondása alapján ők hosszasan csörgetnek és csak nálam tűnik háromnak.
Tapasztaltatok-e hasonlót, illetve van-e valakinek ötlete miként lehetne orvosolni a problémát? -
HookR
addikt
Miskolcon hova érdemes vinni a telefont töltőaljzat cserére?
-
HookR
addikt
I9506-ot használok 4.4-es T-Mobile rommal. Eddig főleg zenével töltöttem meg az alap tárhelyet, de most az offline navival együtt már kezdem kinőni, esedékes a microSD kártya vásárlása. Két kérdés:
- Ha csak a média fájlokat (egyelőre mindössze a zenére gondoltam, de később akár a fényképek, videók is oda mennének) tárolnám a memóriakártyán, számítsak-e valami buktatóra, vagy ezzel nem szokott gond lenni?
- Milyet kártyát érdemes venni? Érdemes-e például ennél a class 10-es Kingstonnál jobbat/gyorsabbat választani, vagy a célra bőven megteszi? [link] (Tetszik, hogy van hozzá adapter és USB-s olvasó.) -
HookR
addikt
válasz
Dare2Live #48619 üzenetére
G2 és S4 között vacilláltam. Amennyire én látom G2 mellett szól:
- Nagyobb gyári aksi és így kijelzőidő
- Optikai képstabilizátor
- FM radió
- 1080p/60fps videofelvételi lehetőség (Erre elvileg buherával S4 is rávehető)
- Leheletnyivel nagyobb kijelző (5" vs 5,2")I9506-os S4 mellett szól:
- Cserélhető aksi (ami a vastagság oltárán áldozva nagyobb kapacitásúra cserélhető)
- Memóriakártyával bővíthető (akár +64GB)
- Prémium Samsung garancia (házhoz jönnek, cserekészüléket adnak, ha úgy adódik)Hosszú távra tervezvén számomra a Samsung előnyei fajsúlyosabbak voltak.
-
HookR
addikt
S4-esen gyári 4.4.2-es rendszer van jelenleg, aminél ugye nincs lehetőség KNOX ugratás nélküli root-olásra, nem gyári ROM cseréjére. Kérdés: Mi a véleményetek, Lollipoppal ez vajon jó eséllyel változhat, vagy erre nem érdemes számítani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest