- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
válasz
flegga92 #64674 üzenetére
Nekem is volt egy utánzat ebből, szintén a töltőcsatlakozónál törött alul. Kezdetben a gyáriak is ugyanott törtek, viszont az újabb gyáriak a keret azon részénél már meg vannak vastagítva. Egyébként én is szerettem, de körülbelül csak egy hónapot bírt ki, pedig én nem is szedegettem le. Utána egy slim armor koppintással is próbálkoztam, az meg baromi gyorsan kopott és karcolódott. Kb. 2 éve egy gyári Protective Cover+ tok van rajta, szerintem ez tökéletes minden szempontból.
-
Imi1981
veterán
válasz
flegga92 #64547 üzenetére
Oké akkor megnyugodtam
!Amúgy minden jól működik rajta és full karcmentes . Talán az akku kicsit gyorsan merül de majd hosszabb távon kiderül . Lollipop van rajta de youtubon néztem egy összehasonlítást működés közben kitkat-el és az jóval gyorsabbnak tűnt ! Ti hogy látjátok?
-
zseko
veterán
-
geza844
aktív tag
válasz
flegga92 #64497 üzenetére
És mit lenne szerinted érdemes venni helyette?
A QI töltőt én arra akarom használni, hogy betegyem a telefon alá, ahol napközben (melóban az asztalomon), meg éjszaka (ágyam melletti kisszekrényen) tartom a telót. Tehát alapból 2 töltőt akarok majd, és nagyjából csak addig nem lesz a teló töltőn, amíg beérek a melóba, meg amíg hazaérek a melóból. Vagyis lesz ideje feltölteni / szinten tartani.
-
geza844
aktív tag
válasz
flegga92 #64490 üzenetére
Hát az nem jó hír, hogy nem lehet már kapni eredetit...
Én ezeket a helyeket néztem:
- gsmvonal.hu - Samsung I9506 Galaxy S4 16GB LTE+ - Akciós 84 350 Ft
- b-tel.hu - SAMSUNG I9506 GALAXY S4 LTE+ 16GB (WHITE) - 88000 Ft
- telefonaruhaz.hu - Samsung i9506 Galaxy S4 LTE+ 16GB (White) - 85500 Ft
- elitegsm.hu - Samsung I9506 Galaxy S 4 16GB LTE+ Fehér - 85490 FtEzek mind kínai verziókat árulhatnak?
Egyébként a nagy akkuval valóban jó vastag lesz a teló, így néz ki az akku a gyári mellett:
És így néz ki behelyezve (erre még rájön egy az akkuhoz passzoló külön hátlap):
De én nem bánnám, most S2-t használok, ebben is popus akku van + hátlappal (3500 mAh)
Ez az eredeti Zerolemon azét drága, meg most nincs is neki ebből raktáron, de megtaláltam Kínából is, ez azért jó áron van.
-
Keem1
veterán
válasz
flegga92 #63955 üzenetére
Akkor jó, megnyugodtam, köszi!
nokiauser: megnéztem, de durvább árkülönbségre számítottam. Meglehet, hogy U3 lesz akkor a nóta vége. Elgondolkodtam, kell-e esetleg még nagyobb, de valójában felesleges. 64 GB hosszú ideig elég lesz, még a mostani 16 GB-os kártya sincs tele. Persze, majd később a 4K videók jobban zabálják majd, de 64 biztos nem lesz kicsi pár évig.
-
malna88
tag
válasz
flegga92 #63742 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem a javasolt romot, végigfutott szépen a telepítő, de most nem indul el. A boot animációnál kiírja, hogy "Kernel is not seandroid enforcing
set warranty bit kernel".
Mi lehet a baj, mit kéne tennem? Telepítőt próbáltam többféle képpen de nem szereti sehogy. Gondolom az előre rootolt rommal van a baj. Eddig nem volt rootolva és bootloadert se nyitottam még (szerintem)
Köszi előre is! -
pittbaba
aktív tag
-
malna88
tag
válasz
flegga92 #63564 üzenetére
Normálisan meddig tart az első indítás? Itt már vag 3.jára optimalizálja a Google alkalmazásokat
Mit lehet tenni ilyenkor?
(#63565) Lord Vader Ohh, értem. Gyárin kívül milyen lehetőségek vannak? Lehet hogy baj az, hogy az elején nem rootoltam és nem nyitottam bootloadert (vagy akkor a CWM se ment volna fel) ? Köszi
-
Eclips21
őstag
válasz
flegga92 #63220 üzenetére
nem, erre gondoltam
ennek jobbnak kell lennie mint a sima nightly-nak, alucard szállítja bele a kernelt, lehet ez neked semmit se mond, de ennél jobb nincs a gyári CM meg a legalja, napi szinte építi a kernelt, úgy belehet állítani hogy kb soha nem zár be semmit persze ez csak akkor jó ha nem futtatsz egyszerre 20appot és nem játszol, akkor töltés nélkül feljönnek az alkalmazások
kár hogy nem csinálja már TW romhoz
-
törölt tag
válasz
flegga92 #63217 üzenetére
Nekem Greenify egy romon sem jött be. Kevesebb kijelző idő jött össze ha használtam. Nem jó ha mindent hibernálsz egyrészt sok energia elmegy rá mert állandóan hibernálja az appokat másrészt sok energia elmegy amikor újra megnyitod ezeket a hibernált appokat. Ezt a kettőt összeadva az eredmény hogy jobban merül az akku mint ha a memóriában marad és onnan szedi elő.
Cm13-ban meg pláne nem kell greenify abban ott van doze funkció ami fényévekkel jobb mint a greenefy. -
vinibali
őstag
válasz
flegga92 #63121 üzenetére
én cm12.1-gyel próbálkozom, nagyon sok app beragad és nem hagyja aludni az i9500-at. a greenify és hasonló applikációk használata, szerintem csak félmegoldás.
nem tudsz valamit, hogy lehet-e cserélni a beépített jogosultság kezelő appot?
ha nem engedné a tárcsázó android rendszer és system ui appokat, hogy felébresszék és ébren tartsák a telót, sokat lehetne nyerni az üzemidőn
milyen funkció van pluszban a 12.1-hez képest? -
Sprite75
tag
válasz
flegga92 #63002 üzenetére
Elég furcsa megoldásnak tűnik ez a szivacsos dolog de lehet hogy megpróbálom.
Csak tényleg azt nem értem hogy miért nem csinálja minden kártyával egyformán a hibát.
Amikor tegnap írtam már 2 napja hiba nélkül ment a céges kártyámmal. Ma reggel visszacseréltem, beletettem a sajátomat és ma már 3x csinálta.[ Módosította: Mate ]
-
Dare2Live
félisten
válasz
flegga92 #42949 üzenetére
gsm/használt gsmes boltokban jellemzően uezeket a töltőket adják, csak 5*ennyiért.
borsodika: Ettől még azok is custom romnak hívják mindenhol. Samsung tudtommal tán S3tól? az exynosok kernelét/forrását nem adja ki, többek között ugye ezért nem szabad exynossal szerelt cuccot venni, ellenben egy jobb CM/AOSP rom simán átemeli a gyári kamera SWjét ha az jobb.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
flegga92 #42569 üzenetére
Az különös! Milyen idős a készüléked és milyen intezitással használod?
Én már mégegyszer nem teszek fel róla képet, de nekem most 27% 6 és fél óra kijelző idővel. Ebben benne van fórum, email lassított nettel, zene hallgatás, játék, exposed modulok, pár érintés nélküli funkció.
Ès még nyúzom kb. 21 óráig és ezt napi szinten. -
-
Ateszpapa
addikt
válasz
flegga92 #41887 üzenetére
Köszi, úgy hallom sikerült.
Gizmo94: köszi, de a reset megoldva.
Igen, azért hogy ne maradjon rajta semmi a szerviznek.
Szerintetek van valami esély arra, hogy a házhoz jövő kicseréli a kijelzőt, mert külsérelmi nyom nincs rajta.
Sajna az lcd serült, több hajszál repedés látható, de az üveg sértetlen.
ráadásúl tokban is volt. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
flegga92 #40677 üzenetére
Nálam is ugyanez. Csatlakozik a Wifire, és csak akkor kapom meg az üzit, pedig előtte is be volt kapcsolva a mobilnet, de a legutóbb mobilnetem volt csak, és így csúszott 1 napot az üzenet.
Akkor ezek szerint már legalább 2-en vagyunk ezzel a gonddal. Gyanús volt a BatteryGuru app is, mert az a háttérben leállítja a nem sűrűn használt appokat, de ott max. frissítésre tettem a Whatsappot. -
sultansmith
senior tag
válasz
flegga92 #38060 üzenetére
- Nem az USA-ban élek.
- több kiegészítő dugható rá, mint egy usb-re? aligha... amúgy sem kell dokkolóba rakni, dlna, bluetooth, nfc, mind-mind vezeték nélküli technológia, hogy tényleg mobil legyél. Kocsiban miért akarsz egyébként telefont vezérelni kábelről, mikor bluetoothról már rég lehet? ezeket egyébként nem az apple találta ki, persze nem is az android.
- az androidok között VAN olyan ami nem bővíthető, meg VAN olyan, amelyik bővíthető. Apple-ben nincs választék. Ennek fejében a iphone sosem volt vízálló. A 4.4 tényleg visszalépés az sd kártya szempontjából, de még jönnek ki verziók, és minden esély megvan rá, hogy ez változzon.
- azt írod, hogy ezt változtattad meg, meg azt változtattad meg... iphone-on ennyit sem lehetne...
nyah mindegy, stílusvita.
-
-
-
válasz
flegga92 #32111 üzenetére
ez is szar
<ID:0/003> tz.mbn
<ID:0/003> boot.img
<ID:0/003> recovery.img
<ID:0/003> system.img.ext4
<ID:0/003> modem.bin
<ID:0/003> NON-HLOS.bin
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/003> Removed!!
<ID:0/003> Added!!esetleg más is csekkolná ?
hátha.... -
válasz
flegga92 #32090 üzenetére
driveos állományod nem okés, úgy néz ki
2x szedtem le, mindkétszer a legvégén szállt el az odinnal......<ID:0/004> modem.bin
<ID:0/004> NON-HLOS.bin
<ID:0/004> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/004> Removed!!
<ID:0/004> Added!!esetleg a megás linked él már ?
közben elkezdtem szedni sammobilról is ,de onnan csak 0.5MB-val jön
-
Laca 012
őstag
válasz
flegga92 #28648 üzenetére
Ugyan ezt a teszt programot írtam a hsz.-emben én is, de végül "megoldódni" látszik ez a probléma, mert most már (pár hét tárolás/pihenés után) 3 féle olvasóban 2db pc+ S4+Ace2 sem látja a kártyát, szóval tesztelni sem tudom, nemhogy használni...
Ez a kártya ennyi volt, megnézzük mit szól hozzá az eladója a lifetime garanciájával.... -
Laca 012
őstag
válasz
flegga92 #28633 üzenetére
Sajnos nem találom az SD tesztprogramot ezen az oldalon amit linkeltél... tudnád esetleg direktben likelni légyszíves?
-
-
válasz
flegga92 #28003 üzenetére
még szerencse, hogy nem a papírforma érvényesül...
mozaik xs + net&roll 1gb lte bővítés, így papíron csak 7.2 megabit/sec maradna a sebesség, de legalább 26 - 28 megabit/sec környékén szoktam mérni az s4-en!
arról nem is beszélve, hogy jobb a válaszidő, illetve nem lte csomagokban még a 7.2 megabit/sec is sokszor csak a fele, ha terheltebb hálózaton lóg a telefon, lte csomagban meg bőven hozza a maximumot, mert sokkal több tartalék van a hálózatban. -
Ideg
aktív tag
válasz
flegga92 #27214 üzenetére
Töröltem a g+ fiókom, dropbox is kilőve. Picasaba beléptem ott törölgettem az albumokat de ahogy kitöröltem máris ott volt újra. Most próbálok egy kártya formázást, hátha. :/
szerk.: kártya formázás után úgy néz ki helyreállt. Tudok másolni, törölni stb. Lehet, hogy bekavart neki, hogy előzőleg egy badás telefonban volt.
Remélem ezentúl ha valamit kitörlök akkor az tényleg törlődik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest